2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048478 بازدید | 684660 پست
عزیزم چرا امید نداری  نگران نباش خدا بزرگه شما قراره جنین اهدای بگیرین؟

چون دو هفته پیش انتقالم با جنین اهدایی منفی شد عزیزم

میدونی دلم از چی میسوزه .اینکه دکتر تا وارد اتاق عمل شد و پرونده م رو نگاه کرد شروع کرد به تعریف کردن از رحمم 

بعد هم که در مورد جنین ها پرسیدم گفتش که رشدشون خوب بوده

وقتی همه چی اوکی بوده و نشده یعنی فقط خدا نخواسته

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداروشکر ندید با این بلند کردن اتفاقی نمیوفته چون فقط در مسیر بلند شدن بود زور کامل نزدی استرس بدت ...

توکل به  خدا خدا کنه اینی باشه که تو میگی قبل این اتفاق  موقع  نماز عشا سپرده بودمش به خدای محمد امین 

چون دو هفته پیش انتقالم با جنین اهدایی منفی شد عزیزم میدونی دلم از چی میسوزه .اینکه دکتر تا وارد ات ...

عزیزم بجز توکل کاری ازمون ساخته نیست منم برج پنج انتقال دادام چقد دعا کردم که مثبت بشم اخر بعد دوماه سقط شد اگه قراره اینطوری پیش بره همون نشه بهتره خدا حکمت بندشو بهتر میدونه ولی صب کن بهتر که شدی مجدد شروع. کن ماها کفش اهنی باید پانون باشه نه اعصاب و روانی برامون مونده نه پولی کل زندگیمونو باختیم فقط خدا کمکمون کنه گلم آنشاءالله دفعه بعد مثبتی هر بار انتقال مث جلوگیری نکردن میمونه گلم 😔

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
مهم سه روز اوله ک لانه گزینی کنه..وقتی خودشو گرفت.دیگه مهم نی باقی کارا

خدا کنه خدا از دهنت بشنوه کاشکی چیزی نشه وگرنه از عذاب وجدان شور وذوق شوهرم افسردگی میگیرم از همین الان همه چی رو  اوکی میبینه

تو رو خدا کسی نیس تجربه داشته باشه بگه برام آروم شم دارم دیونه میشم امروز 7روز انتقالم تموم شد

من محکم خوردم تودستشویی زمین انتقالمم مثبت شداونم دوقلو گرنگهدارمن آن است که من می‌دانم شیشه رودربغل سنگ نگه میدارد

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
خوب کردی که اینجا گفتی گلم😘 .همه ما همدردیم  منم همیشه موقع زدن آمپول روحیه م بهم میریخت

ولی هنوز یه چیزی ته دلمه 🥲

الان روانی روانی ام دنبال به بهانه ام تا دعوا بگیرم 

گلوم تار انکبوت زده بسکه بغضی ام

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من محکم خوردم تودستشویی زمین انتقالمم مثبت شداونم دوقلو گرنگهدارمن آن است که من می‌دانم شیشه رودربغل ...

آخ خدا از دهنت بشنوه خیلی خیلی  ممنونم که با این حرفات  آرومم میکنی 

سلام دوستان من دیشب ب خاطر دردی ک داشتم ب پزشک مراجعه کردم دکترم باز واسم آمپول بتا تشکیل ریه و کپسو ...

سلام عزیزم

شاید دکترت حواسش نبوده قبلا زدی من دقیق نمیدونم ولی اکثرا دیدم یه دوره میزنن

بهتره تماس بگیری و از دکترت بپرسی

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
توکل به  خدا خدا کنه اینی باشه که تو میگی قبل این اتفاق  موقع  نماز عشا سپرده بودمش ب ...

نگران نباش عزیزم چیزی نیست 

دیگه الان اگه خدا بخواد گرفته با این چیزا چیزیش نمیشه 

جنینی که بخواد نگیره بعد ۳ روز از بی اکسیژنی میمیره 

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

باز من دخترا شرمنده انگاری بچه ابتداییم من تا الان شرمنده رو پدم دو لکه خیلی کم خون بود دل درد امونمو بریده بود زنجبیل خوردم با نبات الان رفتم دستشویی خیلی کم خون اومد فکر کنم روز اولم همون فردا باشه اره؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
آخ خدا از دهنت بشنوه خیلی خیلی  ممنونم که با این حرفات  آرومم میکنی

اینکه شکمت هم سفت میشه واسه اینع که نی نی داره رختخواب پهن میکنه واسه خودش

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 
اینکه شکمت هم سفت میشه واسه اینع که نی نی داره رختخواب پهن میکنه واسه خودش

فدای حرفای قشنگت  آبجی 

یه لیوان شیر نشاسته بزرگ خوردم ورفتم زود دراز کشیدم فقط خواهرم فهمید گفت چیزی نیس انشاالله زود دراز بکش و بلند نشو استراحت کن