2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
بچه ها سردرد گرفتم.دارم سرما میخورم.گلوم هم داره عفونت میکنه... همش هم تو خونه م.نمیدونم چرا سرما د ...

شب موقع خوابیدن یه شالی چیزی روی پیشونیت و چشمات بزار ، هوا خیلی سرد شده ، نصف شب دمای بدن میاد پایین ، اگه بخور دارین روشن کنید . فعلا به نظرم دارو رو بیخیال شید با آبلیمو و عسل و آب ولرم  صبح ناشتا سر کنید ، تا انشا ال.. بعد ببینید دکترت  چی میگه ، سرما خوردگی بدون دارو هم خوب میشه فقط دوره اش طولانی‌تر میشه . 

ای بابا. حال دل هممون یکیه. باز شما خانواده هاتون میدونند از این لحاظ کمتر تو فشاری. سنت هم کمتره وق ...

🙃🙃🙃

خب تاکی ؟

من اصلا زندگی آرومی نداشتم حقمه به رفاه برسم 

فقط تا سن ۱۱ سالگیم زندگیم عالی بوده 

بعدش همش تلخی پشت تلخی

خب تحمل آدمم حدی داره

ــــــــــــــــــــــــــ🌿☁️ـــــــــــــــــــــ

هعییی خواهر ولش کن بقول فیلم راز بقا 《 این دنیا دیگه بدرد نمیخوره》

دوباره آروم شدم 

نباید اینجا حرف میزدم که زدم 🥲🫢

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه قربونت برم ربطی به هورمون ها نداره .کلا دیگه صبرمون سر اومده .همش هم خودمون رو با این حرف ها گول ...

میفهمتت😔 با گوشت و پوست استخونم میفهمتت

میدونی گاهی با خودم میگم چرا تا موقع ای که ذوقشو داریم نمیده

شنیدی میگن به مو میرسه ولی پاره نمیشه؟

خب چرا باید به مو برسه؟

خودم شخصا چیزی رو اگه با زور بخوام دیگه دوسش ندارم😔

خدا داره با مصلحتش ذوقمون رو میگیره!!!!

میدونم کفره باز میگم شما نشنیده بگیرید♥️🙏

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

میگم چطو ۴ روز دیگه روز موعود پریودیته...من دقیقا همون ۲۷ دی ک ازمایشمه روز پریودیمم هست..چون ماه قب ...

نمیدونم من ماه گذشته ۲۴ آذر پریود شدم

۱۹ سیکل قائدگی ام انتقال دادم جنینم رو

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گلم با توجه ب شرایطت تجویز میشه من از قبل انتقال تا الان دارم انوکسا میزنم از هفته 20 تا الانم ب خاط ...

عجب سختی میکشیم واسه مادر شدن 😐😐😐

من تازه پانکچرم یه هفته آمپول دارم میگم کی تموم میشه راحت بشم 😏

تو رو خدا کسی نیس تجربه داشته باشه بگه برام آروم شم دارم دیونه میشم امروز 7روز انتقالم تموم شد

عزیرم این استرسی که الان داری برات بدتره 

خونسرد باش 

بعدشم ک بلندش که نکردی یه لحظه بود فقط

خدا خواهرزاده و تو دلی تو برات حفظ کنه عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شما مثبت شدی؟

فداتشم من😍

۷ روز دیگه باید آزمایش بدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نترس عزیزدلم ، سخت نگیر بخدا تا الان جاش سفت شده ،اگه دو سه روز اول بود باز یه چیزی ، برو یه چیزی بخ ...

امروز اینقد گفتم درد زیر شکمم محو شده تا اینجوری شد الان همش زیر شکمم منقبض شده نمیدونم از استرسمه یا فشار آوردم به بدنم

قربون دلت بشم عزیزدلم ، میفهمم کاملا ، امیدت را از دست نده ، من همیشه به این حرف باور داشتم که در او ...

راستش رو بخوای دیگه امیدی ندارم عزیزم

ولی انشاالله تا ذوقش رو داریم معجزه ش رو نشونمون بده 🙏

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
امروز اینقد گفتم درد زیر شکمم محو شده تا اینجوری شد الان همش زیر شکمم منقبض شده نمیدونم از استرسمه ی ...

بنظرم حساس شدیم

منم امشب دو تیکه ظرف شستم دل‌درد شدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میفهمتت😔 با گوشت و پوست استخونم میفهمتت میدونی گاهی با خودم میگم چرا تا موقع ای که ذوقشو داریم نمی ...

حق داری اینجوری بگی عزیزم .بلاخره ما هم یه صبری داریم .تا یه حدی میتونیم در برابر مشکلات مقاومت کنیم 

ولی تو به این چیزها فکر نکن .انشالله که همین دفعه مامان شدی🙏😍

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...