2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048320 بازدید | 684650 پست

امشب خواهرم اومد واسم غذا آورد پسرش هم 6سالشه باهاش بود 

دوید پیشم سلام خاله سلام خاله 

منم همیشه خم میشدم سرش رو میگذاشتم رو شکمم وبوسش میکردم بعد محکم بغلش میکردم میاوردم بالا 

امشبم دویدپیشم خم شدم سرش رو به شکمم چسبوندم و. بوسیدم و یه تکون دادم بلندش کنم که تازه یادم اومد نباید سنگین بلند کنم اینقدر این روزها عادی گذروندم پاک یادم رفته بود احساس میکنم هر چی ام اگه بوده باشه دیگه تمومه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان سرچ کردم نوشته یک سی سی همون برابر با یک میل میشه 

بله هر سی سی یک میلی لیتر ، که بازم فرق نمیکنه خیلی زیاده منظور من دو ، سه میلیمتر از روی درجه مندرج رو سرنگ بود ، همونم نمیاد اصلا داخل سرنگ چیزی . انگار خلا ایجاد میشه ، ولی اگه داخل رگ باشه خون میاد داخل سرنگ 

قربونت والا ب منم گفت برسون ب هفته 28 بعد ک رفتم گفت ی کم بیشتر تحمل کن هر بار ک میرم همینو میگه من ...

همه بعد از انتقال باید تا آخر بارداری آمپول بزنن ؟!  یا نه بستگی به شرایط دکتر ممکنه آمپول بده یا نه ؟ 

اونم بی تاثیر نیست ناز دخت جان .من الان هفت ساله که ازدواج کردم .هفت ساله که روز مادر بقیه دور هم جم ...

قربون دلت بشم عزیزدلم ، میفهمم کاملا ، امیدت را از دست نده ، من همیشه به این حرف باور داشتم که در اوج ناامیدی بهترین اتفاق‌ها میفته و ما اسمش را میزاریم معجزه ، یعنی خدا می‌خواد قشنگ آدمو به زانو دربیاره و بعد بهش یه نعمتی را بده انگار ، امیدت به خدا باشه آستاره جان ، الهی که بزودی معجزه زندگیت اتفاق بیفته❤️❤️

تو رو خدا کسی نیس تجربه داشته باشه بگه برام آروم شم دارم دیونه میشم امروز 7روز انتقالم تموم شد

نترس عزیزدلم ، سخت نگیر بخدا تا الان جاش سفت شده ،اگه دو سه روز اول بود باز یه چیزی ، برو یه چیزی بخور و راحت بخواب ❤️❤️

دیوونه..میدونم حرفای تو دلتو گفتی..ولی خودتو خالی کردی..خودمم بعضی با خدا اینجور صحبت میکنم ک تاوان ...

🥺🫂

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انوکسا رو تو یخچال نگه دارم یا دمای اتاق؟

دمای اتاق اوکیه :)

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

همه بعد از انتقال باید تا آخر بارداری آمپول بزنن ؟!  یا نه بستگی به شرایط دکتر ممکنه آمپول بده ...

گلم با توجه ب شرایطت تجویز میشه من از قبل انتقال تا الان دارم انوکسا میزنم از هفته 20 تا الانم ب خاطر زایمان زودرس هفته ای ی دونه پرولوتون میزنم از هفته 24 هم تا الان 3 هفته ای 6 دونه آمپول تشکیل ریه میزنم شدم آبکش  

بچه ها سردرد گرفتم.دارم سرما میخورم.گلوم هم داره عفونت میکنه... همش هم تو خونه م.نمیدونم چرا سرما د ...

دارو نخور تا میتونی آب سیب ، خود انار یا آبش،  آب پرتقال ، و لیمو شیرین ، شلغم بخور

منو از سر سرماخوردگی نجات داد

1
5
10
15
20
25
30
35
40