2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048480 بازدید | 684660 پست

بچه ها سردرد گرفتم.دارم سرما میخورم.گلوم هم داره عفونت میکنه...

همش هم تو خونه م.نمیدونم چرا سرما دارم میخورم

چی بخورم؟ نمیدونم دارو ضررداره برا انتقالم..چون الان دیکه روز ۸ انتقالم ..چکار کنم

اه خواستم پاک کنم دیر اقدام کردم  شما حرفامو نشنیده بگیرید 🙏♥️

ای بابا. حال دل هممون یکیه. باز شما خانواده هاتون میدونند از این لحاظ کمتر تو فشاری. سنت هم کمتره وقتت زیاده.

من گاهی خودم رو که مرور میکنم میگم تا کی میخوام اینقدر خودم رو اذیت کنم نمیشه که نمیشه به ... . تهش مگه چندسال دیگه میخوام عمر کنم؟! ۳۰ سال دیگه؟! اونم به چشم به هم زدنی تموم میشه. با این همه حرص و غم و غصه به ۳۰ سال دیگه هم نمیرسم🤪

از سیاست دلداری ایرانی ها استفاده کردم: همیشه یکی از خودت مشکل دار هست😂

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیخوام حرفای ناامیدی و بدی بزنم  میدونم هممون شرایطمون یکیه  نباید این حرفا زده بشه ولی ...

نه قربونت برم ربطی به هورمون ها نداره .کلا دیگه صبرمون سر اومده .همش هم خودمون رو با این حرف ها گول میزنیم که حکمت خداست و ما ازش چیزی نمیدونیم 

این چه حکمتی ه که برای بقیه راحت میخواد و برای ما نه

ما نه پول خواستیم و نه شهرت خواستیم و نه خیلی از خواسته های دنیوی رو ....

ما فقط طبیعی ترین حق خودمون رو میخوایم

حق پدر و مادر شدن رو 

حق اینکه یه بچه مامان صدامون کنه 

اینها توقعات زیادی نیست ولی نمیدونم چرا خدا قربونش برم 

از ما رو برگردونده 

نمیخوام کفر بگم ها، ابداااا 

ولی من یکی واقعا بریدم و توان ادامه مجدد ندارم 

ولی تو ذهنت رو با این چیزها مشغول نکن گلم .انشالله که خوش خبری و ما رو هم خوشحال میکنی 🙏

ببخشید پر حرفی کردم .خیلی دلم پر بود

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
نمیخوام حرفای ناامیدی و بدی بزنم  میدونم هممون شرایطمون یکیه  نباید این حرفا زده بشه ولی ...

میگم چطو ۴ روز دیگه روز موعود پریودیته...من دقیقا همون ۲۷ دی ک ازمایشمه روز پریودیمم هست..چون ماه قبلی ۲۷ شدم

نه قربونت برم ربطی به هورمون ها نداره .کلا دیگه صبرمون سر اومده .همش هم خودمون رو با این حرف ها گول ...

بچه ها فکر کنم چون روز مادر نزدیکه ضمیرناخودآگاه ما ناراحته که چرا مامان نیستیم😂😂😂

دعا میکنم به حق این روزهای عزیز که سال دیگه این موقع همه ما مامان شده باشیم❤️❤️❤️❤️

دخترا وقتی احساس دسشویی شدید داشته باشی و بری در حد دو سه قطره دفع کنی مشگل از چیه؟

عزیزم سوزشم داری؟ 

عفونت ادراری نداری؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها فکر کنم چون روز مادر نزدیکه ضمیرناخودآگاه ما ناراحته که چرا مامان نیستیم😂😂😂 دعا میکنم به ...

اونم بی تاثیر نیست ناز دخت جان .من الان هفت ساله که ازدواج کردم .هفت ساله که روز مادر بقیه دور هم جمع میشن و من دست خالی باید نگاهشون کنم .هفت ساله که دارم بچه های خواهر شوهرام رو میبینم که با هم بازی میکنن و من در حسرت اینم که ای کاش بچه منم بینشون بود 

هفت ساله که خیری از زندگیم ندیدم 

من پنج سال تموم هر شب گریه کردم کم نیست ها میشه ۱۸۰۰ روز ممتد.

۷ ساله که گفتم حکمت خداست شاید قراره شرایط بهتری بهم بچه بده باز هم نداد

آخر سر رو آوردم به جنین اهدایی هزار تا استرس رو به جون خریدم 

با هزار بدبختی و مخفی کاری رفتم دادگاه و پزشکی قانونی

تمام وجودم پر از ترس و نگرانی بود که کسی من رو اونجا ها نبینه

آخرش چی شد هیچیییی 

یه انتقال منفی و بازهم افسردگی و اظطراب بعدش 

نمیدونم من چه گناهی به درگاهش کردم یا اینکه کی نفرینم کرده که خیر از جوونیم نبینم

ولی ای کاش ای کاش رحمش بیاد به همسرم 

به خدا اون داره داغون میشه

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه ها من از دل‌درد دارم میمیرم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏