2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048042 بازدید | 684638 پست
سلام دخترا خوبین من شکمم بشدت درد داره وشرمنده همین الان  خیلی کم در حد کثیف شدن کاغذ توالت خون ...

تا خونریزیت کامل شروع نشه لک پریودی حساب نمیشه به من که تو کلینیک هر بار پرسیدم همین رو گفتن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیخوام حرفای ناامیدی و بدی بزنم 

میدونم هممون شرایطمون یکیه 

نباید این حرفا زده بشه ولی دیگه تحملم تموم شده😭

بعنی خدا دلش به حال ما نمیسوزه که انقد تو فشار روحی و جسمی قرار میده مارو 

مگه ما چیمون از بقیه کمتر که نتونیم به راحتی باردار بشیم

کی گفته که ما طبق صبرمون داریم امتحان میشیم

😭😭

به خداوندی خدا اگه این‌بار منفی بشم به خدا بودنش شک میکنم

مگه نمیگن خدا مهربونه مگه نمیگن بد بندشو نمیخواد پس چرا باید ما این همه تو عذاب باشیم؟

امروز واقعا حالم خوب نبود ، دنبال بهونه بودم انوکسا که زدم بدتر شدم 

همش استرس همش درد 

اینجوری هیچ لذتی ام زندگیمون نمیبریم 

حداقل فکرشو از سرمون بندازه که دیگه دنبال درمانش نریم

😭 ببخشید ناراحتتون کردم 

من همیشه هرمونام زیاد میشه بی منطق و بهونه گیر میشم

اگه طبق پریود حساب کنم ۴ روز دیگه باید بیاد و اگه دارو هارو حساب کنم خودش کلی هرمونه 

حلالم کنید

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام دخترا خوبین من شکمم بشدت درد داره وشرمنده همین الان  خیلی کم در حد کثیف شدن کاغذ توالت خون ...

هر وقت روان شد میشه روز اول گلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام گلم خوبی؟؟من که خیلی وقته تو تایپیکم اکثرا دیدم یه مرحله استفاده کردن حالا باز بزار بچه های دیگ ...

قربونت خودت خوبی؟ آره منم شنیدم ی مرحله زدن اما من 3 هفته ای 6 تا میزنم حالمم خیلی بد میکنه

نمیخوام حرفای ناامیدی و بدی بزنم  میدونم هممون شرایطمون یکیه  نباید این حرفا زده بشه ولی ...

اه خواستم پاک کنم دیر اقدام کردم 

شما حرفامو نشنیده بگیرید 🙏♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا خونریزیت کامل شروع نشه لک پریودی حساب نمیشه به من که تو کلینیک هر بار پرسیدم همین رو گفتن

الان موندم اگه شب ساعت ده شب پریود بشم فردا اولین روزم میشه یا نه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
الان موندم اگه شب ساعت ده شب پریود بشم فردا اولین روزم میشه یا نه

اره عزیزم 

من یه بار ۳ صبح شدم

ظهرش رفتم دکتر روز اول حساب کرد واسم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشالله ك ب موقع زايمان ميكني عزيزم واقعا روزاي سختيه منم استراحتم هر ي ثانيه واسم ي سال ميگذره من ...

قربونت والا ب منم گفت برسون ب هفته 28 بعد ک رفتم گفت ی کم بیشتر تحمل کن هر بار ک میرم همینو میگه من ی مشکلمم آمپولاییه ک میزنم بدنم دیگه جا نداره خیلی اذیتم

آزیترو 400 نوشته گفت 6 ساعتی من ترسیدم همون روزی یه دونه میخورم

دو سی سی خیلی زیاده یعنی  دو سوم طول سرنگ آخه چطور تو سرنگی که مایع آمپول هست دو سی سی هم ...

آخه شوهر من میبینه هوا توی سرنگه میگه این هوا بد نیس دکتر هم میگه هوا برای توی رگ کشنده اس 

اما برا تو عضله تا دو سی سی ام مشکل نداره نگفته که حتما تا دو سی سی هوا بره تو این اینقدر وسواس نشون داد برا هوای سرنگ اونم  گفته تا اون اندازه هم شد مشکلی نیس که خیال شوهرم راحت بشه