2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
عزیزم علت انتقال منفی رو که اول خدا میدونه بعدش هم آدم های اطراف آیا تحصیلات پزشکی دارند ؟!!!  ...

یک چیزی یادم رفت بگم 

من در عین اینکه این کارها رو انجام میدادم و با توجه به اینکه روحیه خیلی زیاد حساسی دارم، به خدا گفتم اگر صلاح میدونی و فرزند سالم و صالح و ... هست و برام نگهش دار 

اگر بهر دلیلی صلاح نمیدونی من بچه دار بشم الان بازم راضیم به رضای تو، اما چون تو خدایی میدونم تو بخوای هم نگهش میداری هم سالم و صالح و ... میتونی بدی. چون نه بخیلی و نه خسیس، تو خدایی، تو الله و ... 

برای بتا هم میگفتم خدایا ، یا اماما بتای خوب میخوام. لطفا و ...

اما حالتم ۵۰ ۵۰ بود، من چون خودمو میشناسم سعی کردم خیلی دل نبندم، و حرف نزنم که وابسته نشم.

راستی من یک روز به مدت یک ساعت خونه تمیز کردم البته نه اینکه خم و راست بشم در حالتی که نیاز به خم و راست شدن نبود روی مبلها، میز، آشپزخونه، اما بعد حسابی کمردرد شدم که ، آقای همسر دعوا کرد.

همش دراز کشیده نباشید، بلند شید قاشق های سر سفره خودتون بیارید، یا یک لیوان سبک ، یا لباس تا کنید، جلوی آینه برید به موهاتون برسید، بشینید، 

راستی از ۱ ساعت بیشتر قدم میزدم تو خونه بعد از روز ۷ یا  ۸. 

تو سبزی پاک کردن کمک میکردم البته نه طولانی 

۵ الی ۱۰ دقیقه.

یکبار هم برای همسر شیرینی کشمشی درست کردم . 

اما سنگینی بلند نکنید چون به شکم و رحم فشار میاره. 

ببخشید، ان شاالله بدردتون بخوره اینها. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب برا همین گفتم انشااله مامان شدی، مامان خانوم 😘🤗❤

🙈

وای من انشالله شو ندیدم 

فکر کردم منظورت اینه الان پس بارداری 

ببخشید عزیزم 

و

مرررررسی مهربونم😍♥️💋

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

[QUOTE=268551715]سلام عزيزم نه نگران نباش مشكلي پيش نمياد من ديدم توو اطرافيانم زياد انتي بيوتيك خوردن منم بخاطر زاي ...[/QU

گلم من استراحت مطلقم دو روز دل درد داشتم دیشب رفتم دکتر آزیترو نوشت و آمپول بتا الان 30 هفته و 4 روزم

وای عزیزم ممنونم بابت راهنمایی کامل و مفیدت واقعا تصمیم گرفتم این سری به کسی نگم آخه بعد این که منفی ...

ان شاءالله عزیزم 

ان شاءالله همه ماها، نی نی هامون بغلمون بگیریم و ازدواج و موفقیت هاشون ببینم و قلب هامون آرام باشه بخاطر وجود همسر و فرزندانمان. الهی آمین یا رب العالمین. 

به نظرم هیچ دکتری نباید با قطعیت حرف بزنه ، چون همه چی دست خداست. بنظرم حرف ایشون تاثیر میذاره روی روحیتون الان که منفی شدید. 

مرکزی که من رفتم، دکترش که ریس مرکز هست گفت ما میگیم ۱۰۰ درصد به هیچ کس و علی الخصوص خانواده ها ندونند چون ۱۰ تا دکتر و تجویز براتون پیدا میشه و ...

با مشاور هم صحبت کردیم گفتند اگر صحبت ها و حرف های خانواده ها روی شما اثر نداره و اهمیت نمیدید بگید. که باز صلاح دونستیم چیزی نگیم. 

حتی مهمانی هاشون هم نرفتیم، که فکر کردن از حسودی نرفتیم اما بقول یک نفر گفت اول خدا بعد هم همسر ، و اهمیت نده که پشت سرت حرف بزنند، خودشون غیبت میکنند بعد سرشون هم درد میگیره. پس بیخیال.

خواهش میکنم عزیزم، کاری نکردم 

ان شاءالله این بار مثبت میشی و بهتر از تصورت برات پیش بیاد. 

به حرف مردم اهمیت نده، مطمئن باش خدا بی جواب نمیذاره، پیش خدا چیزی گم نمیشه. 

اما مراقب باش بد باهاشون حرف نزنی. 

نه عزیزم  شاید به قرصی حساسیت داری  من قرص گابرلین میخوردم تپش قلب داشتم و باعث درد قلب ...

شاید ولی من این داروهارو از قبل از انتقال میخوردم اینجوری نمیشدم،خودم حس میکنم وقتی زیاد دراز میکشم بعدش اینجوری میشم

شاید ولی من این داروهارو از قبل از انتقال میخوردم اینجوری نمیشدم،خودم حس میکنم وقتی زیاد دراز میکشم ...

عزیزم منم انتقال دومم همینطور بودم بنظرم بخاطر حجم داروهایی هست که استفاده میکنیم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
[QUOTE=268551715]سلام عزيزم نه نگران نباش مشكلي پيش نمياد من ديدم توو اطرافيانم زياد انتي بيوتيك خور ...

سلام گلم خوبی؟؟من که خیلی وقته تو تایپیکم اکثرا دیدم یه مرحله استفاده کردن حالا باز بزار بچه های دیگه هم بیان که تجربه بارداری دارن شاید بدونن راهنمایت کنن

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
[QUOTE=268551715]سلام عزيزم نه نگران نباش مشكلي پيش نمياد من ديدم توو اطرافيانم زياد انتي بيوتيك خور ...

انشالله ك ب موقع زايمان ميكني عزيزم واقعا روزاي سختيه منم استراحتم هر ي ثانيه واسم ي سال ميگذره

من ٢٣ هفتم تازه🥺

همش ميگم ب ٢٨ برسم حداقل بعدش بچه بدنيا بياد زنده ميمونه

واقعا خدا كمكمون كنه

ازيترو ٥٠٠ بهت داده؟

يادمه قبلا هم ازيترو نوشته بود واست يادت نيس كي خوردي اخرين سري؟يني چند هفته بودي؟

سلام دخترا خوبین من شکمم بشدت درد داره وشرمنده همین الان  خیلی کم در حد کثیف شدن کاغذ توالت خون دیدم الان امروز اولین روز پریودیم میشه یا فردا؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دو سی سی خیلی زیاده یعنی  دو سوم طول سرنگ آخه چطور تو سرنگی که مایع آمپول هست دو سی سی هم ...

نمی دونم الان نگا کردم سرنگ های من نوشته 2 میلی ولی جای 3میل هم میشه حتما دکتره اشتباه لفظی گفته

سی سی یعنی چقد من ریاضیات ودرس ومشق قدییمم روهم پاک یادم رفته مگه یه سرچ بزنم یادم بیاره