2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
نه بابا به پهلو  یکم مایل به شکم بخوابی مسلطی  من دیروز خیلی امتحان کردم میتونم مسلط بشم و ...

😍

آدم تو شرایط حساس شجاع میشه عزیزم :)

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم یه داروخانه نزدیک ابن سینا هست از اونجا گرفتم اسم داروخانه رو یادم رفته

گلم ببخشید منظورتون از اینکه نزدیک ابن سیناست یعنی پیاده برم یا با ماشین دست راست این سینا یا دست چپ کدوم سمت دنبالش بگردم خیابونی چیزی نداره ؟😅چون سخت گیر میاد فعلا جایی ندارن

عزیزم انشالله به سلامتی میخرین و اتاق دردونت رو میچینی براش.... 

ممنونم آناجون ولی واقعا با شکم پر خیلی سختمه شوهرم که همش سرکاره نمیتونم به اون بسپرم اگه به اون بسپرم تا دو سال دیگه هم پیدا نمیکنیم مجبورم خودم هرروز بعد سرکار میرم تو بنگاهها و قرار میزارم که اول خودم بپسندم بعد به شوهرم بگم شبا هم کارم شده نت گردی و دنبال خونه🤪🤪🤪

امروز سیزدهمین سالگرد عقدمونه 😍🤩🤩💃💃سال دیگه این عکس برام  واقعی میشه😍😍😍🤰😍😍😍 انشاالل ...

عزیز دلم سالگرد از واجتون مبارک ان شالله سال دیگه سه تایی جشن میگیرین 

شما سیکل انتقال رو شروع کردین ؟چون فک کنم گفتید زودتر پریود شدین منم فک کنم دارم ۱۵ روز زودتر میشم . ...

نه عزیزم یکی دو روز لک بینی بود فقط. وسط سیکلمم بود خیلی تعجب کردم. 

ان شاالله همه چی عالی پیش بره😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
گلم ببخشید منظورتون از اینکه نزدیک ابن سیناست یعنی پیاده برم یا با ماشین دست راست این سینا یا دست چپ ...

گلم پایین تر هم نوشته بودم 😁

پیاده بابا خیلی نزدیکه

از بیمارستان به سمت خیابان اصلی میری ، بعد دست راستت رو مستقیم میری نرسیده به مترو قلهک 

یه داروخانه هست اول وارد حیاطش میشی درشم حالت نرده ایناست 

بعد کنار در زیر پله میخوره میری زیر زمین 

اسم داروخانه ام اسم یه خانم هست یادم نیست شهلائه ژیلائه چیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

امروز سیزدهمین سالگرد عقدمونه 😍🤩🤩💃💃سال دیگه این عکس برام  واقعی میشه😍😍😍🤰😍😍😍 انشاالل ...

عزیزم مبارک باشه انشاالله سه چها ر نفری بشید خدا رو چه دیدی شایدم پنچ نفری💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃👯

عزیزم مبارک باشه. ان شاءالله سال دیگه با بچه یا بچه هات امروز رو جشن می گیرین. 🤲

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌

چرا این یه هفته تموم نمیشه 🫣🫠

دل تو دلم نیست که آزمایش بدم ببینم انشالله مثبتم یا...

پدرشوهرم انقد بچه دوست داره که به مادرشوهرم گفته بیا خودمون اقدام کنیم بچه بیاریم😂😃

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ان شاءالله باخبرهای خوش😍

قربونت برم عزیزم ♥️💋

کاش میشد زودتر رفت آزمایش داد🙃

دیگه آزمایش که بیبی چک نیست 🥲

میشه یعنی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40