2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
یه نکته ایی که حتما باید رعایت بشه اینه که وقتی سوزن رو فرو کرد باید یخورده دسته سرنگ رو بکشه بالا ب ...

دو سه میل از سرنگ منظورتونه دیگه ؟ چون دو سه سی سی که خیلی زیاده کل سرنگ سه یا ۵ میل هست ، 

یه مورد دیگه هم‌برای تزریق اینه اولش یکم پوست سفته سخت داخل میره باید  با فشار زد ، بعدش راحت میره داخل ، انگار آدم خودش میزنه هم دردش کمتره 😊

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به امید خدا 😍😍😍

😍😍😍🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
وای دیروز برای اولین بار شوهرم امپول زد😂 تاحالا نزده بود  هرچی فشار میداد سوزن توم نمیرفت آخ ...

عزمزمه بعضی سرنگ ها هم مشکل دارن، یه مدل دیگه رو امتحان کنین 😘 ولی خیلی خوبه که همسرتون تزریق کنه، برای منم همینطور بود، 

امروز سیزدهمین سالگرد عقدمونه 😍🤩🤩💃💃سال دیگه این عکس برام  واقعی میشه😍😍😍🤰😍😍😍 انشاالل ...

فاطمه جان تبریک میگم ان شاالله درکنار هم همیشه دلتون شاد و لبتون خندون باشه و ان شاالله بزودی زودی مامان بشی و سال دیگه بغلت امده باشن نی نیهات 🤩🤩🥰🥰🥰

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دخترا وقتی احساس دسشویی شدید داشته باشی و بری در حد دو سه قطره دفع کنی مشگل از چیه؟

احتمال اینکه عفونت اداری داشته باشی هست برو دکتر ویزیت بشو 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دو سه میل از سرنگ منظورتونه دیگه ؟ چون دو سه سی سی که خیلی زیاده کل سرنگ سه یا ۵ میل هست ،  یه ...

آها از شوهر پرسیدم میگه دکتره گفته تا دو سی سی هم بره بالا ایراد نداره  پس همون سی سی درست بوده   نه  میلی  

امروز سیزدهمین سالگرد عقدمونه 😍🤩🤩💃💃سال دیگه این عکس برام  واقعی میشه😍😍😍🤰😍😍😍 انشاالل ...

تو یکی از صفحات خونده بودم که درمورد قرص لووتیروکسین و پنتوپرازول پرسیده بودی یادم رفته بود جواب بدم .اول لووتیروکسین باید خورده بشه نیم ساعت بعد پنتو رو بخور بیست دقیقه تا نیم ساعت بعد صبحانه ت رو بخور