2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
دوستان تو نی نی سایت هر پستی رو خوندم که بلاست انتقال دادن تو روزای ۵ و ۶ بی بی چکشون هاله انداخته. ...

🍳🍳🍳🍳🍳🍳

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان کسی توی دوران بارداری سیترزین مصرف کرده؟ میخواستم بدونم توی بارداری هم تجویز میشه؟ چند روزه ...

عزیزم من روز بعد از انتقال حالم بد شد سردرد و گلو درد و بیحال بودم و لرز کرده بودم ، رفتم متخصص داخلی برام یک سرم وصل کردند با یک آمپول سیتریزین داخل سرم.

واقعا مطمئنی عزیزم ال دی مو بخورم  الان یعنی ؟

برای من همیشه دتر اینجوری میگفت شوره هم همینو گفت که از ساعت سه به بعد روز اول حساب میشه تو رویان بهشون گفته بودن .منم دکتر عارفی و ماماش روز اول حساب میکردن من ده شبم شده بودم روز اول در نظر گرفته میشد برام 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
وای دیروز برای اولین بار شوهرم امپول زد😂 تاحالا نزده بود  هرچی فشار میداد سوزن توم نمیرفت آخ ...

آره منم میرفتم تزریقاتی برام میزدن یکی از اشناهامون از اول واخر کارمون خبرداره گفت چرا شوهرت نمیزنه آسونه که 

دیگه دو سه بار میرفتیم تزریقاتی شوهرم به طور خود جوش اموزش میدید🧐🧐🧐😁😁😁😁😁دیروز خودش برام زد از همه بهتر تزریق کرد نه درد داشت نه جاش موند

وای دیروز برای اولین بار شوهرم امپول زد😂 تاحالا نزده بود  هرچی فشار میداد سوزن توم نمیرفت آخ ...

یه نکته ایی که حتما باید رعایت بشه اینه که وقتی سوزن رو فرو کرد باید یخورده دسته سرنگ رو بکشه بالا به اندازه دو  سه سی سی اکه خون اومد تو آمپول یعنی به رگ زده باید سوزن رو در بیاره بزنه به جای مطمئن اما اگه خون نیومد تو سرنگ یعنی درست زده به عضله وتزریق کنه اون مقدار هوایی ام که میاد تو سرنگ اگه تو عضله بزنی بیضرره  هوای سرنگ اصلا به هیچ وجه تو رگ نبایدتزریق شه 

بچه ها دنبال خونه میگردیم دعا کنین تا قبل زایمانم پیدا کنیم و جا به جا شیم😫😫😫

عزیزم انشالله به سلامتی میخرین و اتاق دردونت رو میچینی براش.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من شنبه ساعت ۱۸ پریود شدم امروز روز چندمم میشه ؟؟؟

هز ۲۴ ساعت یه روزه.... 

الان یه تیکه شبیه جنین ازم دفع شد  یعنی باردار بودم و سقط شد ؟؟پس‌چرا ازمایشم زیر یک بود پشیمون ...

عزیزم تو این سن چیزی به شکل جنین نمیبینی کی.... 

یعنی من که اینطوری میدونم.... 

ب نظرت ال دی مو امشب بخورم یا فردا قبل از ساعت ۱۸بخورم ؟

عزیزم شبها قبل خواب بخور.... 

سلام دوستان من دیشب ب خاطر دردی ک داشتم ب پزشک مراجعه کردم دکترم باز واسم آمپول بتا تشکیل ریه و کپسول آزیترومایسین 6 ساعتی نوشت سوالم اینه مگه چند بار آمپول تشکیل ریه باید زد الان 3 مرحله اس و اینکه کپسول آزیترو عوارض نداره؟

امروز سیزدهمین سالگرد عقدمونه 😍🤩🤩💃💃سال دیگه این عکس برام  واقعی میشه😍😍😍🤰😍😍😍 انشاالله برا همه مون اتفاق بیافته😍😍🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏