2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048120 بازدید | 684644 پست
نه عزیزم بارها دوستان با تجربه و آنا جون گفتن به بی بی نباید اعتماد کرد . بخاطر دارو ها ممکنه مثبت ک ...

🥰

آمپولا داغونم کردن. دلم میخواد زودتر تکلیفم مشخص بشه🥺.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
دوستان کسی توی دوران بارداری سیترزین مصرف کرده؟ میخواستم بدونم توی بارداری هم تجویز میشه؟ چند روزه ...

سلام عزیزم منم آلرژی داشتم دکتر گفت تو بارداری فقط لوراتادین مجازه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی روز اینور اونور خیلی فک نکنم تفاوتی کنه. من بودم امشب میخوردم بازم هر جور راحتی. چون من حالت تهوع ...

شما سیکل انتقال رو شروع کردین ؟چون فک کنم گفتید زودتر پریود شدین منم فک کنم دارم ۱۵ روز زودتر میشم .برم برای  شروع سیکل 

خانم های شیرازی که اینجا هستین لطفا من راهنمایی کنید کدوم جنین شناس تو شیراز خوبه کدوم مرکز ناباروری ...

من فکرمیکنم بخاطر اینکه جنین های خیلی ضعیف هم فریز میکنن که بعد از فریز درنمیان.آخه منم یه مرکزی که میرفتم فکرکنم یه پنج تایی خراب شدن.من نظرم به این دلیل بود.دیگه نمیدونم خدا عالمه

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
سال ۹۲ ازدواج کردم گلم ماهم جلوگیری خاصی نداشتیم  نهایت ۵ ماه

میدونم سخته ولی زیادم ضعف نشون نده ما پنج تا  جاری هستیم همه بچه دارن من و یه جاری ام تویکسال عروس شدیم الان بچه اون ماشاالله هزار ماشاالله کلاس دومه دختر پسرهایی که من اومدم پشت کنکوری بودن الان همه بچه هاشون مهد میرن یکیشون هم بچه دومش بدنیا اومد من خواهر خودم پنج سال بعد من ازدواج کرد شکر خدا الان پسرش آمادگی میره دخترش هم دوسالشه دیگه هر کس یه زندگی داره خدا هر کی بچه دار انشاالله براش حفظش کنه خیر خوشبختی ش رو ببینه هر کی هم نداره بهش بچه سالم صالح بده

آمین اللهم صلی علی محمد وعلی آله محمد

میدونم سخته ولی زیادم ضعف نشون نده ما پنج تا  جاری هستیم همه بچه دارن من و یه جاری ام ت ...

الهی امین عزیزم😍♥️

شاید شرایط من یکم بهتر باشه :)

من تا ۱۰ سال آینده ام جاری دار یا زنداداش دار نمیشم

چون هم داداشم هم برادرشوهرم ۱۷ سالشونه

خواهرشوهرمم ۱۴ سالشه :)

بقیه فامیل دختر عمه شوهرم و پسر عمه و پسر خاله هاشو که نینی آوردن

ولی تمام دوستام بچه دارن🤪🥰 یا دوستای همسرم 

البته الان باهاشون ارتباط نداریم ولی خب خبر هارو دورادور  می‌شنویم :)

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام شما آمپول عضلانی باسن رو خودت برا خودت تزریق میکنی.؟

وای دیروز برای اولین بار شوهرم امپول زد😂 تاحالا نزده بود 

هرچی فشار میداد سوزن توم نمیرفت

آخرشم که رفت یه تق صدا داد 😁

انقد ترسیده بود، خدایی منم اروم بودم 

دستش سبک بود

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم اصلا نباید دستکاری کنی....  نه خوردن قاعده آورت درست بوده نه اینکه حالا از اون ور بخوایی ...

سلام عزيزم. منظورم اينه گرمي خوردم و جعفري و .... چيز خاصي نخورده بودم. چون خونريزيم كم بود. 

وای دیروز برای اولین بار شوهرم امپول زد😂 تاحالا نزده بود  هرچی فشار میداد سوزن توم نمیرفت آخ ...

نیشگون بگیره و سفت شد محکم فرو کنه😬😊

منم شوهرم تزریق میکرد

دوستم میگه هر روز یکی میاد خونش و واکسن

میگه ۸۰ میده😬

😉

مجدد از دادم باز منفی شد پریود شدم اما به شدت دل و کمرم درد میکنه  حالم روحی و جسمیم خیلی بده

😔😔😔😔😔

کاملا حق داری و نمیدونم چی بگم .

ان شاءالله این انتقال جدید که بری ، جنینت برات بمونه و جواب آزمایش بتا هم مثبت بشه، و بارداری لذت بخشی داشته باشی. الهی آمین یا رب العالمین 

💞💞💞💞💞💞💞

سلام بچه ها يه سوال … از بين رفتن علايم بارداري يهويي طبيعيه؟! سه روزه علايمم از بين رفته بعد از يه ...

سلام 

بنظرم طبیعه ، چون من هم چند روز بود هیچ حالتی از بارداری نبود، بعد دوباره درد پهلو و ... بود.

بچه ها میخوام یه چیزی بگم ولی لطفا فکر بد نکنید درموردم که حسادت میکنم   پارسال که من درگیر بچ ...

عزیزم میفهممت اما خوب اینطوری مطمئن باش تو اذیت میشی.... 

باید سعی کنی با نگاههای دیگران کاریت نباشه. 

تا وقتی که یاد نگیریم برا خودمون زندگی کنیم خیلی اذیت میشیم.... 

فکر نکنی دارم ادعا میکنم که من اصلا به نگاه دیگران کاری ندارم.... 

چرا متاسفانه تو همه مون از بچه گی تزریق شده.... 

اما به مرور باید اصلاحش کنیم و تمام سعیمون رو بکنیم به بچه هامون لااقل تزریق نکنیم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آخه هر سري براي سونو ضخامت رو چك مي كنن كه مناسب باشه گفتم شايد مهم باشه. اولين باره كه وارد سيكل شد ...

به هیچ وجه دستکاری نکن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com