2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
عزیزم شما کدوم یکی از ایمنی انعقادی هاتون مشکل داشت؟ من فسفولیپید،بتاگلکوپروتین کاردئین لیپید،توکسو، ...

عزیزم جالبه برا منم همه اینایی که لیست کردی نرمال بودن.... 

فقط از انعقادی دو تا تخصصی mthfr و pai1 مشکل داشتن... 

و چند تا از سی دی مارکرا.... 

یعنی حتی یکی از دلایل مقاومت دکترم برا ننوشتن آزهای تکمیلی نرمال بودن بقیه آیتمها بود... 

پس دلیل نمیشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم شما کدوم یکی از ایمنی انعقادی هاتون مشکل داشت؟ من فسفولیپید،بتاگلکوپروتین کاردئین لیپید،توکسو، ...

برا من همه آزها رو دکتر زنانم نوشت....

فقط بعدا چون ۶ ماه گذشته بود از تاریخ آزها سی دی مارکرارو یه دورم دکتر ایمونولوژم نوشت.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان. من امروز روز 6 پريودم اما تا ديروز خونريزيم كم بود من همش خوراكي هاي قاعده ور خوردم و ا ...

عزیزم اصلا نباید دستکاری کنی.... 

نه خوردن قاعده آورت درست بوده نه اینکه حالا از اون ور بخوایی قرص بخوری.... 

خواهشا بذار بدنت به حال خودش برگرده.... 

به دکترتم بگو چیکارا کردی.... 

شاید دکترت صلاح بدونه یه ماه انتقالت رو عقب بندازه.... 

خانما من دوتا انتقال منفی داشتم الان برم بگم ازمایش ایمنی انعقادی اینا برام بنویسن؟ که اگه مشکلی ه ...

برا من همه رو دکتر زنانم نوشته بود.... 

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

مگه چند ساله ازدواج کردین آخه ما 12ساله ازدواج کردیم هشت سال ونیمه منتظر بچه اییم

سال ۹۲ ازدواج کردم گلم

ماهم جلوگیری خاصی نداشتیم 

نهایت ۵ ماه

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

برا من همه رو دکتر زنانم نوشته بود....  نسخ آزهای تکمیلی!!!!! نسخه اول: برای همسرتون!!! لط ...

خیر دنیا و آخرت ببینی عزیز جان

فقط دو تا سوال

یک اینا همش خونه؟ حتی اون ازمایش شکست اسپرم ....؟

و دوم اینکه چرا نوشتین نسخه ۱ و ۲ و ....؟

من اینارو بنویسم رو کاغذ بدم متخصص زنان شهرمون بنویسه برام دیگه

یا باید جدا جدا برام بزنن؟

باز هزاررررر بار تشکر

ان شاالله خدا بهت ۱در دنیا ۱۰۰ در آخرت بده عزیزم

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

دوستان کسی توی دوران بارداری سیترزین مصرف کرده؟ میخواستم بدونم توی بارداری هم تجویز میشه؟

چند روزه از بس عطسه و آبریزش دارم و از طرفی خارش لب و دهان و گلو کلافه شدم. اول فکر میکردم سرماخوردگیم خوب نشده ولی الان فکر میکنم آلرژی هست.

سلام بچه ها يه سوال … از بين رفتن علايم بارداري يهويي طبيعيه؟! سه روزه علايمم از بين رفته بعد از يه ...

علایم بارداری میاد و میره، یه روز هست، یه روز نیست، یه روز شدیده و یه روز خفیفه.

آخه هر سري براي سونو ضخامت رو چك مي كنن كه مناسب باشه گفتم شايد مهم باشه. اولين باره كه وارد سيكل شد ...

نه به نظر من بزارید کل دیواره رحم کنده بشه بریزه ، برای کاشت ضخامت مهمه . اونوقت دکتر احتمالا دارو میده بهتون . 

عزیزم وقتی دارو نمیاد داخل سرنگ باید سرنگ خارج کنی یه نیم تا یک سی سی هوا بکش داخل ویال هوا رو تزریق ...

اصلا  باور نمیکنی هرکاری میکردم‌نمیومد . دیگه امروز با یه سر سرنگ دیگه امتحان کردم خدا رو شکر شد . انگار سرنگهایی که داروخونه همراه دارو بهم داده بود بدرد نمی‌خورد 😏

عزیزم منم اولین بار اینجوری شد ، شیشه رو وارونه بگیر طوری که شیشه بالا باشه سرنگ پایین اینجوری آب شی ...

اینکار رو هم کردم‌نشد .استرس گرفته بودم اصلا . 

ظاهرا مشکل از سرنگ ها بود . حالا امروز با سرنگ جدید امتحان کردم . خدا رو شکر راحت‌تر خارج شد . دیگه چیزی هم نموند .

دوستان تو نی نی سایت هر پستی رو خوندم که بلاست انتقال دادن تو روزای ۵ و ۶ بی بی چکشون هاله انداخته. ...

نه عزیزم بارها دوستان با تجربه و آنا جون گفتن به بی بی نباید اعتماد کرد . بخاطر دارو ها ممکنه مثبت کاذب باشه ، یا اصلا ممکنه بتا دیر بالابیاد منفی کاذب باشه و .... پس اینهمه صبر کردین اون ۶_۷روزم روش ، فقط برو عکس نی نی لوپ کشونی تپلی سرچ کن وقت بگذره 😊