2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
ممنون فاوالی جان ، درک میکنم عزیزم ، الهی که بزودی همه ما مامان بشیم ، الهی که سال دیگه این موقع نی ...

عزیزم من حس ات رو کاملا درک میکنم من با اینکه زیاد خداروشکر درمانم طول نکشید و زود به درمان پاسخ دادم ولی تو همون مدت کوتاه هم وقتی یکی حامله می شد دلم‌میگرفت فکر کنم ی حس کاملا طبیعیه و ربطی به اینکه بدجنسیم یا حسودیم نداره ی حس کمبود داریم ازون نشات میگیره ان شالله که به زودی مادر میشی و همه اینا فراموش میشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مجدد از دادم باز منفی شد پریود شدم اما به شدت دل و کمرم درد میکنه  حالم روحی و جسمیم خیلی بده

الان یه تیکه شبیه جنین ازم دفع شد  یعنی باردار بودم و سقط شد ؟؟پس‌چرا ازمایشم زیر یک بود پشیمونم داروهامو قط کردم 

Lilypie First Birthday tickers

زنده باد عشق!!!

بله عزیزم

تا جایی که میدونم باید برید خیابان کارگر شمالی، جنب فروشگاه اگر اشتباه نکنم اتکا یا رفاه. اونجا هم کار تاییدیه دارو انجام میدن و هم تشکیل پرونده

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
بچه ها من شنبه ساعت ۱۸ پریود شدم امروز روز چندمم میشه ؟؟؟

امروز ساعت ۱۸ دو روز تموم شد .

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ب نظرت ال دی مو امشب بخورم یا فردا قبل از ساعت ۱۸بخورم ؟

ی روز اینور اونور خیلی فک نکنم تفاوتی کنه. من بودم امشب میخوردم بازم هر جور راحتی.

چون من حالت تهوع میگرفتم همیشه ال دی رو ۱۲ شب میخوردم ک بخوابم بعدش. ببین شما چجوری راحتی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام گلم آدرس دقیق جایی که النوا خریدی رو میدی؟یه توصیه هم دارم گلم اول اینکه انشالله مثبت میشی دوم ...

عزیزم یه داروخانه نزدیک ابن سینا هست از اونجا گرفتم

اسم داروخانه رو یادم رفته

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام گلم آدرس دقیق جایی که النوا خریدی رو میدی؟یه توصیه هم دارم گلم اول اینکه انشالله مثبت میشی دوم ...

مرسی گلم

اگه شوهرم قبول کنه 🫠🥲

آخه یکم سخت راضی میشه به هرچیزی

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️