2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048255 بازدید | 684648 پست
سالگرد عقدتون مبارررک باشه قشنگم  انشالله به آرزو های قشنگت برسی دلت شادو لبت خندون باشه همیشه ...

ممنون عزیزم یه دنیا ممنون از دعای قشنگت خدا تو دلیتو برات حفظ کنه😘😘🤰🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
مباااارکه ان شاالله ب دل شاد و خوش😍😍

سلام فاطمه جان خوبی ممنون عزیز دلم خدا دلتو شاد کنه 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لطفا برام‌دعا کنید کمی آرامش بگیرم 🙏🙏🙏

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ

دخترا می‌خوام فردا خودم کیک بپزم اما چون خیلی وقته شکر و قند و حذف کردم نمی‌دونم تو کیک بزنم یا نه

دستور پخت یه کیک و بهم میدین می‌خوام تو کیک پز برقی درست کنم ممنون میشم 

🤩🤩🤩🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

دخترا کیا اینجا دو سه روز قبل پریود لک میبینن بعد دوره هاشون کوتاه شده ۲۶روز به ۲۶روز پریود شدن&nbs ...

من که چند ساله اینطور شدم

تقریبا دو روز لک تیره میبینم بعد خونریزی شروع میشه 

علتش هم نمی دونم چیه 

بچه ها میخوام یه چیزی بگم ولی لطفا فکر بد نکنید درموردم که حسادت میکنم   پارسال که من درگیر بچ ...

عزیزم تنها نیستی این حس طبیعی هستش منم خواهر شوهرم شش سال بعد من ازدواج کرد و همون اول باردار شد دست خودم نبود زبانی دعاشون میکردم و خوشحالیمو ابراز میکردم اما پنهونی اشک میریختم و ناراحت میشدم بعد حس پشیمونی میومد که چرا حسادت کردم حتی موقع به دنیا اومدن برای خواهر شوهرم لباس زائو خریدم و گل خریدم و هدیه نقدی دادم خواهرم گفت طبیعیه حس گناه نکن، بچه شو اول دیدم نتونستم خونشون زیاد بشینم ولی بعد خیلی به دلم نشست اما بچه وقتی زبون باز کرد اصلا طرف من نمیاد با کل خونواده بازی می‌کنه طرف من نمیاد دیگه منم طرفش نمیرم نمی‌خوام حس ترحم کسی برام باشه میگن برو پیش زندایی اما اون میگه نمی‌خوام اما همسرم کم نمی‌ذاره براش، منم واقعا نمی‌خوام زیاد طرفم بیاد چون از حرکات اطرافیان خوشم نمیاد بنابراین همه یه جوری درگیریم زیاد فکری نباش بیخیال باش کیف زندگی و ببر الان میگم ممکنه جاریم که تازه عروس شده حامله بشه نباید حساس باشم چون اونم جزء چند میلیارد آدم ناشناس کره زمین هستش هر چند جاری، مثل همسایه هستش ،اینجوری حساس نمیشم اوایل چرا اما الان ن،، مهم خودت و سلامتی و خوشی زندگیتون باشه و تمام انشاالله که دامنت به زودی سبز بشه عزیز دلم شرمنده طولانی شد😘😘🙏🙏😅

من که چند ساله اینطور شدم تقریبا دو روز لک تیره میبینم بعد خونریزی شروع میشه  علتش هم نمی دون ...

منم نمی‌دونم چرا ممکنه از سردی رحم باشه من ایندفعه بعده پریودی می‌خوام شکممو روغن مالی کنم البته اگه تنبلی نکنم😢😢😢

سلام دوستان قبل انتقال ویاروز انتقال کله پاچه خوبه بخوریم؟ وآیا پای مرغم میشه خورد؟

کله پاچه عالیه سه روز هم بخور آبشو 

آب پای مرغ برا سوپ عالیه انشاالله بتای تپل مپل

سلام دوستان من امروز ۱۴روزه که انتقال جنین انجام دادم ،سه تا جنین ۵روزه فردا هم باید برم آزمایش بتا بدم ،ولی دیروز ظهر طاقت نیاوردم و بی بی چک زدم ومنفی بود به نظرتون باردارم یا بی بی چک درسته؟

سلام دوستان من امروز ۱۴روزه که انتقال جنین انجام دادم ،سه تا جنین ۵روزه فردا هم باید برم آزمایش بتا ...

عزیزم آزمایش بده بهترین کار اینه اصلا به بی بی چک اعتباری نیست انشاالله بتای تپل مپل🤩🤩🤩🤩🙏🙏

دوستان یکم ناراحتم  دیروز که آمپولها رو گرفتم چون دیر شده بود رفتم تزریقات خود مرکز برام زد .& ...

عزیزم وقتی دارو نمیاد داخل سرنگ باید سرنگ خارج کنی یه نیم تا یک سی سی هوا بکش داخل ویال هوا رو تزریق کن بعد دارو راحت میاد توی سرنگ