2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048249 بازدید | 684648 پست
سلام دوستان. من امروز روز 6 پريودم اما تا ديروز خونريزيم كم بود من همش خوراكي هاي قاعده ور خوردم و ا ...

مگه اگه ضخامت کم باشه پانکچر نمیکنن ؟ پانکچر که به تخمدان ربط داره به رحم ربطی نداره 🤔

عزیزم من دوبار تخمک کشیو سه بار انتقالم باهاش بود یک بارش مثبت شدو اخرم نموند برام الان جننین ندارم ...

نه تعریفش و شنیدم رفتم . فقط خودش و همکاراشون همیشه خسته هستن انگار . حرف هم اصلا نمیزنه ، اون اتاق بغلی که میری دارو ها رو توضیح میدی چرا خیلی مهربون و با حوصله جواب میده . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها میخوام یه چیزی بگم ولی لطفا فکر بد نکنید درموردم که حسادت میکنم  

پارسال که من درگیر بچم بودم برادرشوهرام خیلی کمک میکردن و جاری هام در ظاهر همدردی میکردن ولی بعد شنیدم که چقدر غر میزدن که زندگیشون مختل شده ، بعد فوت بچه تا چندماه که درگیر حالات خودم بودم و تلاش برای سرپا شدن ، بعدش بویژه الان که فهمیدم مشکل داریم و باید آی وی اف بشم هرجا میرم همه حتی اگه نپرسند با نگاههاشون دلسوزی می‌کنند و حالم بد میشه ، اصلا نمیتونم قیافه جاری هام را ببینم و بچه های کوچیکشون که جلوم راه میرند دوست ندارم اصلا ببینمشون و فقط حفظ ظاهر میکنم، جدیدا خیلی تو این مورد دارم اذیت میشم و مدام کمردرد عصبی میشم .احساس میکنم مساله بچه (هم قبلی و هم باردار نشدن الانم ) خیلی داره روم اثر میزاره ، واقعا نمیدونم چیکار کنم 

مگه اگه ضخامت کم باشه پانکچر نمیکنن ؟ پانکچر که به تخمدان ربط داره به رحم ربطی نداره 🤔

آخه هر سري براي سونو ضخامت رو چك مي كنن كه مناسب باشه گفتم شايد مهم باشه. اولين باره كه وارد سيكل شدم.

پس قرص نخورم كه خونريزيم كم شه؟

صبح که واسه داروم پاشدم پیامتو خوندم  ازش خواستم کمکم کنه 🥺 نینیم بمونه  برای خدا که مع ...

وای منم اینجوریم. دفعه قبل سال ۹۹ انتقال دادم منفی شد گذاشتم کنار تا الان🥲

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
بیمه کجا رفتید ؟ قبل پانکچر تشکیل پرونده دادید یا بعدش ؟

عزیزم دارو بهت چیا داده اسرافیلی .میگم شمام تو ابن سینا جنیناتون خراب نشد ؟ من هم مام نوبت گرفتم هم ابن سینا موندم کدومو برم میترسم تو مام جنینامو داغون کنن

مگه همون لحظه با دفتر چه نمیده دارو خونه باید بعدا پس بگیری

دفترچه ها که دیگه جمع شده. ولی داروهای اینجوری گرونه برای اینکه یه عده احتکار نکنند یا گرون فروشی نکنند نیاز دارند بیمه تاییدشون کنه و نیاز به تاییدیه دارند

دوستان تو نی نی سایت هر پستی رو خوندم که بلاست انتقال دادن تو روزای ۵ و ۶ بی بی چکشون هاله انداخته. به نظرتون منم فردا بزنم؟!🤔

البته اگر منفی بشه احتمالا داروها رو بذارم کنار. روزی ۲تا پروژسترون میزنم حسابی سفت و کبود و دردناک شده🥺