2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048255 بازدید | 684648 پست
عزیزم به هرحال تو فصل سرما هستیم پیش میاد اسن چیزا من نمیدونم الرژیه یا سرما خوردگی  اما بازم ...

آره میخورم هم آب پرتقال هم لیموشیرین هم آبگرم آبلیمو،خدا کنه زود خوب بشم،هربار عطسه میکنم اعصابم خورد میشه،ولی دیگه سپردم به خدا🤲

عزیزم خوبه....  اما خوب نیاز باشه دکترت دارو میده....

سلام‌ انا جان ممنون عزیزم از وقتی که میذاری عزیزم خدا پرنس و پرنسست رو حفظ کنه 😍 قرص لووتیروکسین میخورم چون anti tpo بالا دارم و کم کاری تیرویید کمی نگران شدم‌بالای دو بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینم درسته ، منطقیه ، منم دیدم وزن بچه طبیعیه ولی مینرسیدم کیسه آب پاره بشه زودتر بدنیا بیاد و وزنش ...

اره دیگه ولی حرف بقیه نباید مهم باشه منم کیسه آبم تو هفته ۳۶پاره شد خداروشکر دخترمم خوب و نرمال بود 

اینم درسته ، منطقیه ، منم دیدم وزن بچه طبیعیه ولی مینرسیدم کیسه آب پاره بشه زودتر بدنیا بیاد و وزنش ...

نازدخت جان شما برات آمپول بتا زد ؟ 

من سرکلاژم ۲۸ هفته که رفتم سونو گفت دهانه رحمت بستست ولی خب خیلی استرس دارم نکنه خدایی نکرده زودرس بشم به دکترم گفتم برا بتا گفت لزومی نداره نداد بهم 

میگم اگه خدایی نکرده زودتر ب دنیا بیاد از چن هفته ریه خودش تشکیله و مشکلی نداره ؟ من الان تو ۳۱ هفتم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
هم سالگرد عقدمونه هم موعد تمدید خونه آخ خدا فردا شادم کن🙏🙏🙏

مباااارکه ان شاالله ب دل شاد و خوش😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
پس حتما نیازی نبوده اون موقع....  اما اگه اشتباه نکنم گفتین دیگه به دارو جواب نمیده یا قاطی کر ...

نه عزیزم من همیشه به دارو جواب میدم ۱۲تا جنین داشتم یه انتقال منفی داشتم ۹تا دیگه جنین دارم خاستم ببینم دلیله منفی شدنم‌میتونه ذخیره باشه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
منم انصاری  چطور فهمیدی  سرش شلوغه ؟ مگه چیزی از قلم افتاده ؟!به نظرت 🤔

عزیزم من دوبار تخمک کشیو سه بار انتقالم باهاش بود یک بارش مثبت شدو اخرم نموند برام الان جننین ندارم باید از نو شروع کنم کسی به شما معررفیش کرده 

نازدخت جان شما برات آمپول بتا زد ؟  من سرکلاژم ۲۸ هفته که رفتم سونو گفت دهانه رحمت بستست ولی خ ...

نه عزیزم نترس ، به من هم بتا نداده بود گفت لازم نداری ، من شکمم خیلی بزرگ شده بود میترسیدم زودتر از موعد باشه ولی خب سر موعد زایمان کردم.

البته درسته بچه من مشکل ریه داشت ولی ربطی به این آمپول نداشت اصلا گلم ، نگران نباش و به چیزای منفی فکر نکن 

هنوز خیلی زوده مانان ژونی ، تقریبا دوماه مونده ، درازبکش و حرکات ناگهانی ‌‌تغییر پوریشن انجام نده ❤️❤️❤️