2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
چرا میشه اما همه چی بهم میریزه برنامه ریزی هایی که کرده بودیم هر چی حکمت خدا هستش  ممنون از دع ...

نگران نباش فاطمه جون، وقتی بهش بیشتر فکر می کنی اونجوری که دوست داری ممکنه پیش نره

بهت قول میدم ی کم بی تفاوت باش بهش همونی میشه که می خوای

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
چرا میشه اما همه چی بهم میریزه برنامه ریزی هایی که کرده بودیم هر چی حکمت خدا هستش  ممنون از دع ...

عزززززیز دلم حاجت روایی خودت به حق امام زمان (عج) و همه مادران منتظر به معجزه  

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباش فاطمه جون، وقتی بهش بیشتر فکر می کنی اونجوری که دوست داری ممکنه پیش نره بهت قول میدم ی ک ...

ممنون عزیز دلم دارم تو نی نی سایت گشت میزنم فکرم مشغول بشه😅😅

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزززززیز دلم حاجت روایی خودت به حق امام زمان (عج) و همه مادران منتظر به معجزه    

🥺🥺🥺🙏🙏

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَیٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
فردایی روشن عزیزم تولدت رو با تاخیر تبریک میگم       امیدوارم بهترین کادو امسال، ...

مرسی قشنگم🥰💋♥️

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنون عزیز دلم دارم تو نی نی سایت گشت میزنم فکرم مشغول بشه😅😅

سالگرد عقدتون مبارررک باشه قشنگم 

انشالله به آرزو های قشنگت برسی دلت شادو لبت خندون باشه همیشه🥰😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم نفس عمیق بکش صلوات بفرست ، تو دلیت صحیح و سلامت اون جاشون امن و گرم و نرم   ...

🥺 خیلی ترسیدم چون دقیقا همون درد بود

حتی همش خودمو چک میکردم ببینم پری شدم یانه

بااینکه میدونم بخاطر دارو ها پری نمیاد

ممنون قشنگم این ۸ روز هم زود بگذره🥺 مردم از نگرانی و استرس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام مامان با احساس و مهربان  دیشب رفته بودیم بیرون.  جلوی شوهرمم نمیتونم وارد سایت بشم. ...

ای جانم همیشه به شادی و گردش😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دوماه پیش مریض شدم  خوب خوب شدم فقط سرفه باهامه گاهی ام عطسه دکتر گفت اشکالی نداره چون دق ...

من که به شدت حالت زکامم🤧،زنگ زدم دکترم گفت میتونی سیتریزین بخوری ولی من سعی میکنم تا جایی که میشه نخورم،کاش این روزا زود بگذره تموم شه☹️

منم به شدت از سوسک میترسم. اما نگران نباش  پیامبر معروف به امین هستند یعنی امانت دار بودند. جن ...

صبح که واسه داروم پاشدم پیامتو خوندم 

ازش خواستم کمکم کنه 🥺 نینیم بمونه 

برای خدا که معجزه کاری نداره 

درسته اولش ناامید بودم بخاطر جنینم ولی الان تمام امیدم معجزه ی خداست

انقد نذر و نیاز کردم🥺 

اخلاق گندم رو میدونم دیگه اگه منفی شم باز تا چند سال سمتش نمیرم مثل انتقال قبلیم🥲

مرسی مهربون همیشه توصیه هات بهم آرامش میده 

الان دردم کمتر شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ان شالله با همین انتقال مامان میشی ولی به نظرم اشتباهه گفتن به کسی  من غیر از خودم و همسرم هیچ ...

مرسی قشنگم

اره میدونم درست نیست گفتنش

ولی خب انتقال اولم یه جایی بودم که نمیشد مخفی بمونه 

چطوری بگم یه شهرک کوچیک بود که همشون فامیلای همسرم بودن🤪😂 هرکار میکردیم می‌فهمیدند 

بعدم که همسرم خییلی دهن لغه به همه میگه🤭

منم از همسرم بدتر

در اخرم دیگه از دست سوالای مضخرفشون راحت شدم 

دیگه کسی سوالی راجب بچه نمیپزسه خیالشون راحت شده😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من که به شدت حالت زکامم🤧،زنگ زدم دکترم گفت میتونی سیتریزین بخوری ولی من سعی میکنم تا جایی که میشه ن ...

عزیزم به هرحال تو فصل سرما هستیم پیش میاد اسن چیزا

من نمیدونم الرژیه یا سرما خوردگی 

اما بازم آب پرتقال اینا بخور 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانما من دوتا انتقال منفی داشتم

الان برم بگم ازمایش ایمنی انعقادی اینا برام بنویسن؟

که اگه مشکلی هست الکی هی نرم انتقال

بعد اینکه آزمایش دقیقا چیه و کی باید برام بنویسه؟

دکتر زنان یا ایمنولوژیست یا چی؟

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹