2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
سلام نگار جان خوبی چه خبرا چیکارا می‌کنی ممنون از دعای قشنگت قشنگم فعلا درد خفیف میگیره ول می‌کنه کا ...

سلام عزیزززم

خوبی

فدات عزیزم

سالگر عقدتون هم مبارک 

ایشاالله جواب مثبت بشه بهترین هدیه ی زندگیت... 😍 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
سلام نگار جان خوبی چه خبرا چیکارا می‌کنی ممنون از دعای قشنگت قشنگم فعلا درد خفیف میگیره ول می‌کنه کا ...

ای جاااااااانم  

الهی به زودی زود حاجت روا بشی عزیزم

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فردایی روشن عزیزم تولدت رو با تاخیر تبریک میگم     

امیدوارم بهترین کادو امسال، نگاه مهربون خدا بهت باشه عزیزم

سلام عزیزدلم ممنونم از راهنماییت 😍 یه دونست هنوز برام ننوشته دکتر البته حس میکنم نمینویسه کلا خی ...

خواهش میکنم عزیزدلم، الهی که بسلامتی و سر وقت بغلش بگیری ❤️❤️❤️ 

دکتر من هم ننوشت ، بدون نسخه هم می‌دن ، من به دکترم گفتم میخورم گفت اشکال نداره ، ولی در کل خیلی رو وزن بچه تاثیر داره ، ببین توی باکسی مثل باکس شیرخشک هست دو پیمانه را توی یه لیوان آب ولرم باید بریزی 

اینم بگم که نوشته روش صبح و شب ، ولی چون ماه آخر معده سنگینه خیلی من فقط شب ها میخوردم 

دور از جون بجه ات🤣🤣🤣به حرف بقیه اهمیت نده مهم سلامتی خودت و بچه اس لیدی میل باعث افزایش وزن میشه ...

اینم درسته ، منطقیه ، منم دیدم وزن بچه طبیعیه ولی مینرسیدم کیسه آب پاره بشه زودتر بدنیا بیاد و وزنش کم بشه ، بخاطر همین می خوردم ، من راضی ام البته ، ایشالله اینسری هم باز میخورم😬😬 آخه بهارک جون یادت نره اینجا ایرانه 😂😂

سلام عزیزززم خوبی فدات عزیزم سالگر عقدتون هم مبارک  ایشاالله جواب مثبت بشه بهترین هدیه ی زن ...

ممنون عزیز دلم ممنون انشاالله تو هم همیشه خبرای خوب خوب بشنوی جونم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ای جاااااااانم     الهی به زودی زود حاجت روا بشی عزیزم

عزیزمی که ممنون از دعای قشنگت قشنگم من به دکترم گفتم میام ۲۴به بعد برای چکاب و گرفتن وقت هیسترو این پریودی ضایعم نکنه زودتر نیاد بوقتش بیاد 😅😅😅🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام عزیزم میخواستم بدونم برای خرید امپول النوا   پرونده تو بیمه تشکیل دادی اخه میگن ازاد ۸ میل ...

من چون روز سوم پریودی رفتم دکتر، دکتر گفت باید همین امروز بزنی. برای همین نتونستم اول پرونده تشکیل بدم. دارو رو ۸تومن گرفتم بعدش خالی شده آمپول به همراه جعبه رو برم بیمه، بهم تاییدیه دارو داد و بردم داروخانه، داروخانه ما به التفاوت رو (۷تومن) بهم برگردوند.

حتما برای تاییدیه دارو باید شناسنامه خودتون و همسرتون همراهتون باشه. دکتر بهم گفته بود احتمالا بیمه یکسری از آزمایشها رو هم ازت بخواد برای تاییدیه ولی از من هیچی نخواستن.

برای تشکیل پرونده نازایی هم (که البته ربطی به النوا نداره) باید از بیمه یه فرم بگیرید، ببرید پیش دکتر براتون پر کنند و بعد با کپی شناسنامه ها ببرید بیمه.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
عزیزم انشالله به سلامتی لطفا بعداً تعداد تخمک‌و‌جنین را هم بگو انشالله که به عالمه جنین تپل و‌قوی دا ...

موقع سونو دکتر بهم گفته بود خیییلی تخمک مناسب دارم ولی بعد عمل حدود ۷تا شد و گفت باقیش حفره بوده😐

مثل دفعه قبلم که اون موقع سینال اف میزدم ۷تا جنین شد ولی اینسری کیفیت جنین ها خییلی بهتر بود. نمیدونم ربطی به النوا داره یا نه

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
عزیزمی که ممنون از دعای قشنگت قشنگم من به دکترم گفتم میام ۲۴به بعد برای چکاب و گرفتن وقت هیسترو این ...

الهی تو بهترین زمان ممکن برات بشه عزیزم

اگه ی وقت اومد نمی تونی وقتتو عوض کنی؟

الهی تو بهترین زمان ممکن برات بشه عزیزم اگه ی وقت اومد نمی تونی وقتتو عوض کنی؟

چرا میشه اما همه چی بهم میریزه برنامه ریزی هایی که کرده بودیم هر چی حکمت خدا هستش 

ممنون از دعای قشنگت قشنگم انشاالله حاجت روا بشی