2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
همین دیگه....  نهایت چند میلیون بیشتر هزینه میشد و این منفی الکی الکی تجربه نمیشد....  ن ...

عزیزم شما کدوم یکی از ایمنی انعقادی هاتون مشکل داشت؟ من فسفولیپید،بتاگلکوپروتین کاردئین لیپید،توکسو،روبلا، هم ای جی جی هم ای جی هم همه شون اوکی بود ترومبلین ۳ اوکی بود و همینطور پروتئین ها .بنظرتون وقتی تو اینا مشکلی نبود سی دی مارکر ها میتونه اشکالی باشه؟سی دی ها رو چه دکتری براتون نوشت و کدوم شماره هاش لازمه چک بشه؟

برای من چند ساله ۲۶ و ۲۷ و ۲۸ روزه . یکروز قبل پری لک بینی 

برا من هم همینطوره الان ۲۴پریودیمه لک دیدم قبلا ۲۶لک میدیدم🥺🥺🥺☹️☹️☹️

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونی چون بچه اولم بود تو خونه تنها بودم اون زمان تازه اومده بودم دانمارک هنوز سر کار و جایی هم نمی ...

همین دیگه 😂😂 منم اکثرا خواهرم مامانم همسرم هستن 

میگم هی با خودم حرف بزنم جلوشون 😂😂 باز جلو همسرم حرف میزنم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
الهی مشکل هر دوی شما حل بشه میدونم این حرفا زیاد ماورایی میشه. اما اگه خدا بخواد هر ناممکنی ممکن میش ...

انشالا عزیزم مرسی فداتشم همچنین قسمت شما قربونت

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
آره عزیزم حق داری ، ولی من چون از سوالات بیخود خواهرشوهرام اذیت میشدم گفتم اسپرم برادرتون مشکل ...

خواهرای شوهر من ک اصلا نمیدونن..یدفه شوهرم بشون گفت من مشکل دارم..و بشون گفت حق ندارین در مورد بچه داری ازمون سوال کنید..یدفه عصبانی شد گفت بچه داشتن ما ب شما چ ربطی داره فقط فضول زندگیمون هستین..دیکه شاید سالی یبار سوال کنن و اونم میگن کاشکی دنبال کاشت برین..

حتی یکیشون گفت دوسال پیش که مشکل نداشت باردار شدی ، گفتم تو این دو سال با سونامی هایی که برامون ...

از بیگاری و فضولی..بعضیا خو بمن میکفتن دکترا دقیق بتون چی میگفتن.مشکلتون چیه..پ دارو وی بتون میدادن

سلام عزیزم .خوندم که به سلامتی پانکچر شدین؟ حالتون خوبه ؟ ان شاالله کلی جنین خوب براتون تشکیل شده با ...

سلام عزیزدلم، خوبی الحمدلله؟

ممنون امروز ی کم بهترم به لطف خدا

قربونت برم من، الهی شکر 13 تا جنین تشکیل شده بود ولی خوب گریدشون b بود

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
ایشاالله ک دلت شاد بشه ب زودی

سلام نگار جان خوبی چه خبرا چیکارا می‌کنی ممنون از دعای قشنگت قشنگم فعلا درد خفیف میگیره ول می‌کنه کاش فعلا پریود نشم فردا هم سالگرد عقدمونه 🥺🥺🥺😢😢

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

هم سالگرد عقدمونه هم موعد تمدید خونه آخ خدا فردا شادم کن🙏🙏🙏

سلام دوستان. من امروز روز 6 پريودم اما تا ديروز خونريزيم كم بود من همش خوراكي هاي قاعده ور خوردم و از ديشب خيلي خونريزيم زياد شد و امروز لخته هم داشتم. الان تو سيكل پانكچرم و چهارشنبه بايد برم سونو. به نظرتون قرص بخورم كه خونريزيم كم شه؟ مي ترسم ضخامتم خيلي بياد پايين نتونم پانكچر كنم.