2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی که قندش لب مرز هست  هم می تونه لیدی میل بخوره؟ ساروگیتم قندش لب مرزه می ترسم بگم بخور ...

عزیزم با دکترت مطرح کن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دخترا کیا اینجا دو سه روز قبل پریود لک میبینن

بعد دوره هاشون کوتاه شده ۲۶روز به ۲۶روز پریود شدن 

این طبیعیه⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔🤕🤕🤕😅

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام آنا جان خوبی ممنون که تک به تک جواب میدی صبح قشنگت بخیر

فدات گلممممم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه عزیزم نگران نباش....  این دفعه دقت کن....  برای کشیدن دارو میتونی از سرسوزن مخصوص کشی ...

دو تا دارو خونه رفتم نداشتن چیز خاصی ، خودم رفتم سرنگ بزرگ گرفتم که سوزنش به نظرم بزرگتر بود امتحان کنم ببینم چطور میشه ، 

@تورک_آنا    

یه سوال خیلی مهم آنا جان 

الان که پست ها رو‌خوندم توجهم جلب شد . 

من tsh ام داخل آزمایش ۴/۲هست . رنج آزمایشگاه زده ۰/۳۲ تا ۵/۲ 

ویزیت قبلی دکتر ازم پرسید دارو برای تیروئید استفاده میکنی ؟ گفتم نه ؟ تا الان نداشتم‌ . بعد دبگه چیزی نگفت . این ویزیت هم که جواب کل آزمایشات و سونو رو دید کفت خوبه و دارو های پانکچر رو شروع کرد . 

با توجه به توضیحاتون در مورد تیروئید ، آیا نباید قبل از تخمک کشی دارو میداد تیروئیدم بیاد پایین ؟ یا اینکه برای تخمک کشی مشکلی نداره ؟ 

الان چک کردم tsh‌ من تو ۳ سال  گذشته تو همون آزمایشگاه با همین رنج ۰/۳۲ تا ۵/۲ همشون زیر از ۱/۷ تا ۲/۱ متغیر بوده اصلا تا حالا سابقه نداشت ۴/۲ . گرچه رنج آزمایشگاه هست ، ولی بازم بالاست درسته ؟ پس چرا دکتر هیچی نگفت ؟  

پشمالو جان اگر ژوژه ات یدونه هست از هفته ۳۲ بخور ولی اگه دوتاست. دیگه از الان باید بخوری ، من شبی یک ...

سلام عزیزدلم ممنونم از راهنماییت 😍

یه دونست هنوز برام ننوشته دکتر

البته حس میکنم نمینویسه کلا خیلی به مکمل اعتقاد نداره

روزی یه پودر میخورن معمولا ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
کسی که قندش لب مرز هست  هم می تونه لیدی میل بخوره؟ ساروگیتم قندش لب مرزه می ترسم بگم بخور ...

سلام عزیزم لب مرز ینی چند؟ تست تحمل کلوگز داده؟ یا ناشتا منظورته ؟

ما هنوزم به کسی نگفتیم رحم جایگزین گیرمون اومده، آخه هی می پرسن و باعث استرس بیشتر میشه. هر چند خونو ...

منم دختر خالم اینطور بود 

پارسال یهو بچشو آورد گفت تازه به دنیا اومده رحم گرفته بودم 

به نظرم فقط تغذیه مناسب و طبیعی داشته باشه کافیه بادام درختی خام و گوشت ماهیچه تو ماههای ۸-۹ خیلی خو ...

عزیزم چقد خوب 😍😍😍 

میگم باهاش صحبت میکردی چی میگفتی مثلا 😍😍😍

اینجا از ما توقع دارن خرس بزاییم 😂😂😂 

دور از جون بجه ات🤣🤣🤣به حرف بقیه اهمیت نده مهم سلامتی خودت و بچه اس لیدی میل باعث افزایش وزن میشه برا خودتم 

مثل شیرخشکه دیگه دکترا تو رژیم چاقی میدن🤣🤣فقط زمانی لازمه که واقعا وزن جنین کم باشه نه اینکه نرمال باشه 

عزیزم چقد خوب 😍😍😍  میگم باهاش صحبت میکردی چی میگفتی مثلا 😍😍😍

میدونی چون بچه اولم بود تو خونه تنها بودم اون زمان تازه اومده بودم دانمارک هنوز سر کار و جایی هم نمیرفتم همش تو خونه تنها باهاش کلی حرف میزدم اسمم زود براش انتخاب کردم از هفته ۱۴که فهمیدم دختره به اسمش صداش میکردم و مثلا فکر کن لباس میخریدم براش کلی براش توضیح میدادم چی خریدم چکار کردم 

خوب بود شوهرم نیود خونه سرکار بود وگرنه میگفت خل شدی🤣🤣🤣الان سر این یکی زیاد نمیتونم باهاش حرف بزنم چون روزا که سرکارم عصرا هم دخترم و همسرم خونه ان زیاد حرف بزنم میگن خل شدی🤣🤣🤣