2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
عزیزم منم قندم لب مرز بود  ولی بدن با بدن فرق داره با توجه به شرایط  بنظرم بهش بگید ...

وزنش هم خیلی بالاست ، شنیدم وزن مادر هم زیاد میشه حالا از دکتر می پرسم ببینم چی میگه. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
نه عزیزم هیچ مرکزی بهم نگفت کوتر انجام بدم شایدم به این خاطر که تخمکام خوب بوده !😒بهشون گفتم برام ک ...

پس حتما نیازی نبوده اون موقع.... 

اما اگه اشتباه نکنم گفتین دیگه به دارو جواب نمیده یا قاطی کردم با اطلاعات بقیه دوستان؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان یکم ناراحتم  دیروز که آمپولها رو گرفتم چون دیر شده بود رفتم تزریقات خود مرکز برام زد .& ...

نه عزیزم نگران نباش.... 

این دفعه دقت کن.... 

برای کشیدن دارو میتونی از سرسوزن مخصوص کشیدن دارو استفاده کنی.... 

بلندم هست تا ته شیشه میره و دارو نمیمونه توش.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره عزیزم حق داری ، ولی من چون از سوالات بیخود خواهرشوهرام اذیت میشدم گفتم اسپرم برادرتون مشکل ...

ما هنوزم به کسی نگفتیم رحم جایگزین گیرمون اومده، آخه هی می پرسن و باعث استرس بیشتر میشه. هر چند خونواده شوهرم میدونستن باید از رحم جایگزین استفاده کنم. تازه به مادرشوهرم گفتیم. اونم گفته فعلا به هیچ کی نگید. 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
الان سه روزه داروهامو قطع کردم یعنی دیگه فایده داره برم باز بتا بدم ؟

تکرار کنی لااقل خیالت راحته جای اما و اگر نمونده.... 

اگه باردار باشی که داروهاتو ادامه میدی.... 

نباشیم که لااقل کاش نمیگی.... 

عزیزم منم قندم لب مرز بود  ولی بدن با بدن فرق داره با توجه به شرایط  بنظرم بهش بگید ...

اخه چه اصراریه وزن بچه بره بالا تمام تحقیقات نشون داده اونایی که وزن زمان تولد بیشتر از ۳/۵کیلو داشتن ۵۰درصد تو بزرگسالی بیشتر در معرض دیابت ان 

اینجا اصلا موافق وزن بالا برا جنین نیستن میگن بین ۲۸۰۰تا نهایت ۳/۵عالیه 

آناجون من تازه میخوام پانکچر کنم برای پانکچرم بالاست؟

پانکچر بکن اما خوب اگه انتقال فرش باشه حتما پیگیر باش ممکنه دکترت دارو بده..... 

پانکچر بکن اما خوب اگه انتقال فرش باشه حتما پیگیر باش ممکنه دکترت دارو بده..... 

سلام آنا جان خوبی ممنون که تک به تک جواب میدی صبح قشنگت بخیر

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
من شب یه فنجان چایی کمرنگ خوردم بعد فوبیای سوسک دارم  یک ساعت پیش یه سوسک خیلی گنده دیدم ترسی ...

نگران نباش عزیزم.... 

این استرست بدتره.... 

+ فکر کن.... 

هیچی نشده.... 

سلام دخترا خوبین صبح زمستونی قشنگتون بخیر🥶🥶🥶🥶😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
 وزنش هم خیلی بالاست ، شنیدم وزن مادر هم زیاد میشه حالا از دکتر می پرسم ببینم چی میگه. 

به نظرم فقط تغذیه مناسب و طبیعی داشته باشه کافیه بادام درختی خام و گوشت ماهیچه تو ماههای ۸-۹ خیلی خوبه حتی بستنی هم که همه میگن اینجا متخصص تغذیه گفت بخاطر قندش اصلا توصیه نمیکنیم 

من سر دخترم تو دوماه اخر هفته ای دوبار ماهیچه میخوردم اونم بدون برنج فقط ماهیچه رو میپختم با سبزیجات مثل قارچ و هویچ و اینا و روزی هم ۱۵تا بادام درختی میخوردم با اینکه هفته ۳۶کیسه آبم پاره شد و بدنیا اومد ولی خداروشکر ۲۹۸۰بود و کاملا سالم بود و نه به دستگاه نیاز داشت نه زردی چرفت حتی لحظه ای که بدنیا اومد و دکتر گذاشتش رو سینم چون خیلی باهاش تو بارداری صحبت کرده بودم تا صداش زدم سعی کرد سرش رو بیاره بالا که ماماها اونجا همه خندیدن و گفتن چه نوزاد زرنگی تازه ی دقیقه اس بدنیا اومده به صدای مامانش واکنش نشون داد

سلام دوستان ، قرار با پریود شدنم برم برای  انتقال ، جواب tsh ام اومده ۲/۴۳ به نظرتون سیکل ...

عزیزم خوبه.... 

اما خوب نیاز باشه دکترت دارو میده.... 

سلام دوستان امیدوارم همگی انتقال های موفقیت امیزس داشته باشین و‌نی نی های خوشگلتونو بغل بگیرین مدت ه ...

عزیزم کار خاصی باهاشون داشتین؟