2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
من شب یه فنجان چایی کمرنگ خوردم بعد فوبیای سوسک دارم  یک ساعت پیش یه سوسک خیلی گنده دیدم ترسی ...

منم به شدت از سوسک میترسم. اما نگران نباش 

پیامبر معروف به امین هستند یعنی امانت دار بودند. جنین تو شکمتو اول به خدا بسپار بعد هم با زبان خودت و راحت با پیامبر صحبت کن بگو امانت دست شما. جنینم تو شکمم حفظ بشه و سلامت و صالح باشه و ... هر چی دوست داری صحبت کن . 

من سرفه های خیلی وحشتناک و شدید از روز ۲ انتقال جنین گرفتم یا روز ۳ بود که یبب تنگی نفس هم شد اسپری برای نفس کشیدن دکتر بهم داد، روز ۴ یک مرتبه تو ذهنم اومد محمد امین و دیگه توکل کرده بودم  به خدا و متوسل هم شده بودم به حضرت فاطمه زهرا س و بقیه امامان و اون روز به بعد هم میگفتم امانت دست حضرت محمد ص و ...

سعی کن استرس اصلا و به هیچ وجه نداشته باشی.

ببخشید طولانی شد 

سلام من روز روز ۱۷ انتقال بتام شد سه دهم زیر یک داروهامو قط کردم سه روزه اما پریود نشدم الان میگم نک ...

دکتر گفت قطع کن ؟؟

حقیقتا من هیح کلمه یا جمله ای نمیتونم پیدا کنم که از درد و ناراحتی های منفی شدن انتقال کم کنه. تنها کاری که از دست من بر میاد دعا کردن هست. 

ان شاءالله یا بتات میره بالا، 

یا اجواب انتقال بعدیت  مثبت بشه و اتفاق های شیرین و لذت بخشی رو در دوران ۹ ماه حاملگیت داشته باشی. آمین یا رب العالمین 💞💞💞💞💞🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تازه زدم. پیامشون رو پیدا نمیکنم ببینم سوالشون چی بوده

سلام عزیزم میخواستم بدونم برای خرید امپول النوا   پرونده تو بیمه تشکیل دادی اخه میگن ازاد ۸ میلیونه با بیمه خیلی کمتر میشه زیر ۵۰۰ تومن بعد هم اینکه چه ساعتی تزریق کنم بهتره   

سلام عزیزم وزن نی نی ۲۹ هفته چقد بود؟  همون پودر لیدی میل مید‌ن معمولا مگمل آهن مولتی ویتامین ...

پشمالو جان اگر ژوژه ات یدونه هست از هفته ۳۲ بخور ولی اگه دوتاست. دیگه از الان باید بخوری ، من شبی یک لیوان با دو پیمانه اش قبل خواب میخوردم خیلی خوب بود از هفته ۳۲به بعد که وزن بالا میره ولی با لیدی مبل قشنگ کن فیکون میشه و ژوژه میره بالای ۳۵۰۰ موقع زایمان 

اگه بوش اذیتت میکنه طعم کاکائویی اش  را بگیر 

عزیزم انشالله به سلامتی لطفا بعداً تعداد تخمک‌و‌جنین را هم بگو انشالله که به عالمه جنین تپل و‌قوی داشته باشی 

راستی ذخیره تخمدانتون چنده که النوا داده؟ 

عزیزم.. من به همه گفتم یعنی کسی نیست که خبر نداشته باشه ولی نمیگی اگه منفی شم مسخره ی عالم میشم؟

ان شالله با همین انتقال مامان میشی ولی به نظرم اشتباهه گفتن به کسی 

من غیر از خودم و همسرم هیچ احدی نمیدونه ای وی اف کردیم و بچه دار شدیم به نظرم لزومی نداره مسائل خصوصی زندگیمون رو کسی بدونه ازون گذشته از دلسوزی بی جای بقیه متنفر بودم و کاری از دست کسی بر نمیاد که بگیم

عزیزم.. من به همه گفتم یعنی کسی نیست که خبر نداشته باشه ولی نمیگی اگه منفی شم مسخره ی عالم میشم؟

ایقد اطرافیان ازم سوال میکنن تو چرا دکتر نمیری..چرا بیخیال هستی.مث فلانی برو دکتر..فقط بشون میگم خودم برنامه میکنم و همزمان با برنامه هام پیش میرم.اصلا نمیدونن ک چنددفه کاشت انجام دادم.وگرنه میگن اخه فلانی مشکل داره ک کاشتاش نمیمونه.اصلا دل سوختن و این حرفاشونو دوس ندارم.و کلا استرس میگیرم. بخدا حتی دوتا ازخواهرامم از دکتررفتنم خبر ندارن..گفتم اونا ک نتیجه براشون مهمه.هروقت باردار شدم بشون میگم..

پشمالو جان اگر ژوژه ات یدونه هست از هفته ۳۲ بخور ولی اگه دوتاست. دیگه از الان باید بخوری ، من شبی یک ...

کسی که قندش لب مرز هست  هم می تونه لیدی میل بخوره؟ ساروگیتم قندش لب مرزه می ترسم بگم بخوره برای قندش خوب نباشه 

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
کسی که قندش لب مرز هست  هم می تونه لیدی میل بخوره؟ ساروگیتم قندش لب مرزه می ترسم بگم بخور ...

عزیزم منم قندم لب مرز بود 

ولی بدن با بدن فرق داره با توجه به شرایط 

بنظرم بهش بگید این سری رفت دکتر از دکتر بپرسه 

ولی اصلا لیدی میل لعنتی معجزه میکنه تو وزن بچه

ایقد اطرافیان ازم سوال میکنن تو چرا دکتر نمیری..چرا بیخیال هستی.مث فلانی برو دکتر..فقط بشون میگم خود ...

آره عزیزم حق داری ، ولی من چون از سوالات بیخود خواهرشوهرام اذیت میشدم گفتم اسپرم برادرتون مشکل داره ‌باید میکرو‌کنیم 😬😬، اما زمانش را نمیگم که یه استرس دیگه اضافه بشه به استرس مثبت نشدن

@vala_karen      

سوالشون این بود:

سلام شبتون بخیر دوستان کسی آمپول الونوا تزریق کرده تاحالا  تشکیل پرونده هم دادید تو بیمه  کسی میتونه راهنماییم کنه

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ایقد اطرافیان ازم سوال میکنن تو چرا دکتر نمیری..چرا بیخیال هستی.مث فلانی برو دکتر..فقط بشون میگم خود ...

حتی یکیشون گفت دوسال پیش که مشکل نداشت باردار شدی ، گفتم تو این دو سال با سونامی هایی که برامون پیش اومد طبیعیه بدن افت کنه ، درکل واقعا نمیفهمم چرا دیگران اینقدر کنجکاوند😳