2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
عزیزم کوتر تخمدان نداشتی اصلا؟ 

نه عزیزم هیچ مرکزی بهم نگفت کوتر انجام بدم شایدم به این خاطر که تخمکام خوب بوده !😒بهشون گفتم برام کوتر بکنن گفتن مشکلی نداری 😒

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا بیکار میشم فکرم میره به این سمت که اگر اینبارم منفی بشه چه خاکی بریزم بر سرم. واقعا تحمل ندارم اص ...

امشب منم خیلی دلم گرفته هنوز وارد سیکل انتقال نشدم غم عالم رو دلم نشسته 😔

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

دوستان یکم ناراحتم 

دیروز که آمپولها رو گرفتم چون دیر شده بود رفتم تزریقات خود مرکز برام زد . 

آمپولهای امروز و‌گفتم خودم بزنم ، برای hmg دوتا پودر یه آب هست . آب و با سرنگ کشیدم ، ریختم داخل پودر اول دورانی تکون دادم رو میز ، وقتی میخواستم خارج کنم ، داخل سرنگ نمیومد ، به بد بختی حدود نصفش رو خارج کردم ، بعدش داخل دومی هم همینطور نمیدونم چرا هرکاری میکردم داخل سرنگ نمیومد . با هزار مکافات اومد داخل سرنگ اونم نه کامل ، دیگه داشت دیر میشد تزریق کردم ، ولی واقعا اعصابم خورده انگار نصف دارو هدر رفت ، حتی اون درپوش لاستیکی رو‌کندم که مجددا بقیه محلول رو بکشم انگار مثل الکل بخار شد رفت هوا چیزیش نموند ،  رفتم داروخونه گفتن شاید سرنگت خراب بوده یه چند تا سرنگ دیگه گرفتم برای بعدی ها . 

امروز روز دوم تزریقم بود ، اگه دارو کم شده باشه خیلی تاثیر داره ؟ 

از دیروز هم تخمدانهام داره میترکه ، همش تیر میکشه 😐

ممنونم...من خیلی عذاب کشیدم امیدوارم خدا بیشترازاین امتحانم نکنه چون تحملشوندارم  ۵بار باردار ...

عزیز دلم خیلی ناراحت شدم انشالله بحق خوبانش جواب تمام درد و رنجی ک کشیدی رو خدا بزودی با دوتا فسقلی صحیح وسالم برات جبران کنه آمیییین

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
انشاالله..ممنون از انرژی مثبتت عزیزم

سلام عزیزم نگران نباش من شنیدم ماما ب جلویی من میگفت ی اب رو برا دوتا پودر استفاده کن.

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
سلام عزیزم❤نمیدونم نپرسیدم آهنم چنده ولی گفت کم خونیت شدیده... قرص و سر وقت میخورم روزی سه تا .ولی ج ...

خدا رو شکر خون رسانی جفت خوبه، پس نگران نباش، یه کمی تغذیه ات رو بهتر کن، تعداد وعده های غذایی رو زیاد کن و حجمش رو کم کن.

عزیز دلم طبیعیه😍  پیشاپیش مبارکه مامان خانمی منم افتضاح قبلش درد داشتم همش حس میکردم الان ما ...

مرسی عزیزم 

انشاالله چند روز دیگه با جواب مثبتت خوشحالمون کنی

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
خدا رو شکر خون رسانی جفت خوبه، پس نگران نباش، یه کمی تغذیه ات رو بهتر کن، تعداد وعده های غذایی رو زی ...

ممنون عزیرم از پاسخگویت❤❤❤

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉
سلام دوستان من هفته بیست و نه هستم دیروز رفتم چکاب و جواب آزمایش و بردم گفتن بی نهایت کم خونی دارم و ...

سلام عزیزم وزن نی نی ۲۹ هفته چقد بود؟ 

همون پودر لیدی میل مید‌ن معمولا مگمل آهن مولتی ویتامین  میخوری ؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..