2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
سلام عزیزم شما مشکلت چیه که می خواهی ivf کنی؟ دکترتون کیه ؟ بهت دیگه چه. داروهایی داده و باید چه کا ...

عزیزم من مشکلم لوله هام بودن که هیدرو بودن وباعث شد ۴بارخارج رحمی بشم

وآذز ماه باردار بودم بازخارج رحمی که هردوتا لولمو یکجا برداشتن وآخرین راهم ای وی افه

زنجان میشم دکترم فرناز محمدیان هستش

فعلن ال دی داده 

بچه ها نشستن پشت کامپیوتر بعد گذشت ۳ روز از انتقال  کار سنگین حساب میشه؟

نه عزیزم اما یکسره نشین.... 

هر از گاهی پاشو یه دوری بزن.... 

اگه محل کارت منظورته به یه بهونه هر از گاهی پاشو یه قدمی بزن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه دکترم گفت اگه شاغل هستم از روز ۴ میتونم برم سرکار

آره عزیزم سر کار میتونی بری.... 

فقط برا بحث خونرسانی یکسره پشت میز نشین.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من الان با همسرم یه ربع رفتم پیاده روی مسیر خیلی کوتاه بود الان هم دل‌درد شدم هم کمر درد :/

دردی که با استراحت خوب بشه جای نگرانی نداره.... 

دردی که نه با استراحت نه تغییر پوزیشن آروم نشه و ادامه دار باشه باید بررسی بشه.... 

هر وقت دیدی خسته شدی استراحت کن.... 

🤣 کار خوبی کردی آدم می پوسه تو خونه. منم اگر خونه پله نداشت دلم میخواست برم قدم بزنم

عزیزم پله میتونی آروم آروم بالا بری و پایین بیایی.... 

خسته شدی تو پاگردها یه مکسی بکن.... 

از دوستان بودن هم خونه هم محل کار پله داشته سر کار رفتن و +م شدن... 

عزیزم من مشکلم لوله هام بودن که هیدرو بودن وباعث شد ۴بارخارج رحمی بشم وآذز ماه باردار بودم بازخارج ...

هیدرو بودن رو از کجا تشخیص میدن عزیزم؟

منم قبلا دوبار طبیعی باردار شدم ولی خارج رحمی بودن. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم عزیزم این سری از ایناکه نپشتی پرینت میگیرم میبرم مرکز اگه قبول نکردن میرم جای دیگه😔 به نظر ...

عزیزم حیف جنیناته.... 

بررسی کن که انشالله با همونا + بشی.... 

فقط چون جنین داری فقط ایمتی انعقادیارو انجام بده.... 

جنین ات فریزه؟ من از بعد پانکچر خیلی وقتا زیر دلم درد میکرد از وقتی ام که امپولام شروع شد بیشتر شده ...

اره عزیزم فریز  هست

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
تا بیکار میشم فکرم میره به این سمت که اگر اینبارم منفی بشه چه خاکی بریزم بر سرم. واقعا تحمل ندارم اص ...

فقط و فقط +فکرررر کن... 

وای دلم قیلی ویلییی رفت ای جانم به این دعا کردنت انشاالله انشاالله انشاالله 😍😍😍🤩🤩🤩🙏🙏 انشاال ...

مرسی عزیزم 😘😘🥰🥰همگیمون ان شاالله 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

خانم هاي عزيز ممنون ميشم راهنمايي كنين

من دارم داروها قبل تخمك كشي اي وي اف رو مصرف ميكنم روزاي اول كه امپول هاي دورنافي ميزدم هيچ علائم نداشتم الان دو روز هست كه صبه يك امپول به بازو ميزنم عصر يكي به ناف و يكي هم عضلاني

اين دو روز خيلي حالت تهوع منو گرفته

كسي بوده از مصرف امپول ها حالت تهوع گرفته باشه؟؟

سلام دوستان  بچه ها من آزمایش تیروییدم۳/۲۵و آزمایش پرولاکتینم۱۸/۶۳ اوضاعم‌چطوره؟ البته هر دو ...

برای انتقال بهتره که زیر ۲ باشه .پرولاکتین فکر کنم مشکل نداره مهم تو رنج آزمایشگاه بودنش هست 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...