2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048212 بازدید | 684647 پست
سنتونم خوبه، حتما نتیجه میگیرین 😘  بله همون مرکز مام خانم دکتر شاکریان برام انجام دادن، چون ق ...

من تو عکس رنگی زده یه زایده سمت راست رحم وقبلا هم پولیپ داشتم برداشتن الان نمیدونم این چیه دکتر گفت تو سنو پلیپ یا فیبرم نداشتی گفتم نه من دکترم علیرضاییه ولی میخوام یه نوبتم پیشه لاهوتی برم ببینم کدوم بهتره خدارو شکر جنیناتم خوب بودن چند روز بعد بهت اطلاع دادن جنیناتو بعدش چند روزه فریز کردن

هزینه ی هیستروت چقدر شد ببخشید من زیاد سوال کردم کمی نگرانم نمیدونم چرا از محیطش خوشم نیومد😔😔😔😔😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا چه روزی آزمایش داری عزیز من ۲۷ دی تا چشم بر هم میزنم شب میشه ولی این ۱۴ روز انتقال تموم نمیش ...

منم ۲۷ دی..ولی یروز زودتر گفتم ازمایش بدم ک جواب اگه مثبت بود ب مطب زنگ بزنم.چون دکترم روزهای زوج مطبه..ک شاید دارو برام بنویسن..تازه رفتم امپول دور ناف زدم از خود بیمارستان گریه کردم تا خود خونه

عزیزم برتی داروهات ساعت گوشیتو‌ کوک کن که اگر خواب باشی یا یادت نباشه زنگ بخوره یادت بیافته، اینجوری ...

فکر نمیکردم خوابم ببره 

ولی درسته باید گوشیمو کوک کنم :)

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام خوبین امیدوارم منتظرا زودی به خاسته ی دلشون برسن تو اینستا میرم زایمانهای فیزیولوژیک میبینم ه ...

عزیزم برای حاجت دلت آیت الکرسی میخونم 

انشالله یه زودی نتیجه بگیری و دلت آروم بگیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

منم ۲۷ دی..ولی یروز زودتر گفتم ازمایش بدم ک جواب اگه مثبت بود ب مطب زنگ بزنم.چون دکترم روزهای زوج مط ...

عزیزم این چه روحیه ایه؟؟

چنتا جنین مگه انتقال دادی گلم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم برای حاجت دلت آیت الکرسی میخونم  انشالله یه زودی نتیجه بگیری و دلت آروم بگیره

فدات شم 

لطف داری

ایشاالله ک مامان شدی و از ته دلت برا منم دعا کنی عزیز دلم... 😍 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
عزیزم برو دکتر درست درمون....  من خودم تو بارداری دومم ذات الریه کردم....  خیلی نگران بو ...

آخه حالم اونقدر خراب نیس که برم ویزیت بشم

از صب فقط درمانهای خانگی کردم

فقط نگران کودکم هستم.

آموکسی سیلین هم مصرف کردم 

😉