2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048353 بازدید | 684651 پست
سلام..بچه ها میگم ۶ ، ۷ روز از انتقالام گذشته..زیر شکم تقریبا دوطرف شکم یعنی سمت تخمدونام درد میکنه. ...

عزیزم بله طبیعیه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ووووی جای آمپولام خیلی درد میکنه. کبود شده. چه جوری ۱۰ روز دیگه بزنم آخه🥴

چه آمپولی؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از شمال چه جوری ببرم تهران از طرفی یادمه یکی اومده بود ببره ،قبول نکردن

من انجام ندادم ولی حتما دوستان هستن تو تاپیک که بتونن راهنمایی کنن، فک نکنم مشکل مسافت باشه، امروز خانم دکتر علیرضایی توی گروه تلگرام داشتن می گفتن که حتی از کشوری به کشور دیگه هم مقدوره، داشتن در مورد کیفیت جنین ها می گفتن،

سلام خوبین

امیدوارم منتظرا زودی به خاسته ی دلشون برسن

تو اینستا میرم زایمانهای فیزیولوژیک میبینم همسراشون بالاسرشونن با به دنیا اومدن نینی کلی گریه میکنن یا خبر بارداری میبینم انقدر گریه میکنم دلم میشکنه من ی مدت خیلی سختی روحی کشیدم تو زندگیم بخدا میگم برات راحته ک خوشحالم کنی چرا اینکارو نمیکنی😭😭😭

بچه ها برام دعا کنید دلم آروم بگیره، همش بغض دارم 

دارم خفه میشم... 

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
انتقال چی دیگه؟ جنین نداشتم که. برای پانکچرم دیگه صلاح نیست دکترم گفت. ذخیرم1شده وتوی سونو ریز ترشدن ...

آخه مهربون جان ذخیره ۱ کم ‌نیست‌ که 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
عزیزم نگران نباش....  داروهاتو بخور همه چی حله....  تو کم خونی....  نگران وروجکت ن ...

ممنون آنا جان به من پودر پروتئین داد با آب یا شیر حل کنم بخورم انشالله که این دو ماه هم به هیر بگذره من خیالم راحت بشه❤❤❤

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉
انتقال چی دیگه؟ جنین نداشتم که. برای پانکچرم دیگه صلاح نیست دکترم گفت. ذخیرم1شده وتوی سونو ریز ترشدن ...

عزیزم ذخیره یک کم نیست که.... 

چرا انقدر ناامید میکنن؟ 

پروانه جون من خیلی هزینه کردم، یعنی همین هزینه رو جای خصوصی تو همدان انجام دادم، اونم دو بار پانکچر ...

۳۰سالمه کمی از جنین شناسش میترسم چون خدایی تو ابن سینا جنینام خراب نشدن میترسم حین تعیین از بین برن راستی عمل پولیپتو برداشتن همون تو مرکز انجام دادن؟ 

چند تا تخمک چند تا جنین داشتی

ان شااله به زودی و سلامتی یه نینی سالم و خوشگل میاد به دل مامانی میچسبه، تا پایان نه ماه رو سالم با ...

ممنون عزیزم وای چه جمله قشنگی🤩😊🤲انشاءالله

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
دیروز سرچ کردم ببینم جوابت چیه  هیچ حرفی نمیتونی ناراحتیتو برطرف کنه و فقط دعا میتونم بکنم که ...

پانیذ جان من میخوام به دکترم بگم برام هیسترو انجام بده که خیالم راحت بشه میشه لطفا اسم دقیقش را بمن بگی❤️❤️

۳۰سالمه کمی از جنین شناسش میترسم چون خدایی تو ابن سینا جنینام خراب نشدن میترسم حین تعیین از بین برن ...

سنتونم خوبه، حتما نتیجه میگیرین 😘 

بله همون مرکز مام خانم دکتر شاکریان برام انجام دادن، چون قبلش تو سیکل انتقال بودم و وقتی دیدن پولیپ دارم کنسل شد، بعد پولیپ و عمل کردم و اولین پریود دوباره داروهارو شروع کردم، 

گیج و منگ بودم ، دیگه نمی فهمیدم خونریزی مربوط به پولیپ یا دارم پریود میشم، چون یه ده روزی ادامه داشت، بعد دیگه یک روز حس کردم روز اول پریودمه 😅

۱۰ تا تخمک و ۷ تا جنین