2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
منم سه روز اولو کامل استراحت کردم از دیروز دیگه پاشدم،انشاالله هم شما و هم فردایی و هم من که باهمیم ...

منم کلا دو روز با شما فاصله دارم. لطفا در دعات منم جا بده❤️

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
 ای عزیزم.  الهی خدا بهش آرامش بده انشاالله بیای بگی طبیعی باردار شده  راستی مشکلش ...

عزیزم اون مشکلش کیفیت جنینه هر دفعه فقط دو جنین داره از اون همه تخمک!خودمم ایندفعه انتقال دومم هست 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیرم خوبی؟  فرشتت خوبه؟  انشالله همه جی خوب پیش میره....  انرژی + بفرست براش....& ...

انتی عزیزم من ذخیره تخمدانم ۲۱هست خیلی زیاده کسی رو دیدی مثل من باردار شده باشه با ای وی اف؟ولی جواب‌های تخمدانام خیلی خوبه من حتی طبیعی هم خودم تخمک غالب دارم یک انتقال منفی داشتم تو این ۶سال باردار نشدم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
دخترا گلوم میسوزه و با چراغ قوه گوشیم انداختم گلومو دیدم که چرک کرده شیردهی هم دارم چیکار کنم دار ...

عزیزم برو دکتر درست درمون.... 

من خودم تو بارداری دومم ذات الریه کردم.... 

خیلی نگران بودم....

اما دکتر میگفت گرفتن آنتی بیوتیک تو این شرایط بهتر از اینه که درمان نکنی.... 

ضرر اون بیشتر از دارو هست.... 

پس اگه فکر میکنی چرک کرده حتما برو.... 

نگران خوردن آنتی بیوتیکم نباش.... 

دکترا میدونن چی تجویز کنن.... 

من خودم تو بارداریم مجبور شدم هر روز آنتی بیوتیک داخل سرمی تزریق کنم.... 

تو شیردهی هم یه بار ذات الریه کردم بازم آنتی بیوتیک داخل سرمی یه هفته روزی دوبار تزریق داشتم.... 

پس به جای خود درمانی برو یه دکتر خوب.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام من روز روز ۱۷ انتقال بتام شد سه دهم زیر یک داروهامو قط کردم سه روزه اما پریود نشدم الان میگم نک ...

عزیزم بتات رو تکرار کن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان سلام کسی بوده از عزیزان،که بعد انتقال های منفی ازمایشی داده باشه و تازه مشکلرو متوجه شده باش ...

برا من بعد دو تا منفی این آزمایشها رو نوشتن...

ظاهرا همه چی اوکی بود و مشکی نداشتم اما بعد این تستها مشکلاتم رو شدن..... 

نسخ آزهای تکمیلی!!!!!

نسخه اول: برای همسرتون!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه دوم: برای خودتون!!!!
لطفا کاریوتایپ انجام شود.

نسخه سوم: برای خودتون جهت بررسی ژن غلظت خون!!!!
MTHFR
PAI1

نسخه چهارم: برای خودتون!!!!
این از آزمایشهای ایمنی و انعقادی:
Protein c
Protein s
Anti thrombin III
APCR
Homocystein
Beta 2 Glycoprotein (IgG)
Beta 2 Glycoprotein (IgM)
Igm
IgA
CD4
CD8
CD4/CD8
CD16
CD56
CD16+CD56
CD5
CD19
CD5+CD19
CD69

نسخه پنجم:
dfi
یا همون آز شکست دی ان ای اسپرم.

آره عزیزم یبار بهم گفتی.میترسم خیلی هنوز سقط اولم فراموشم نشده چطوری افت بتا کردم که دکترم تعجب کرده ...

ان شااله به زودی و سلامتی یه نینی سالم و خوشگل میاد به دل مامانی میچسبه، تا پایان نه ماه رو سالم با هم میگذرونید و بعدش میاد بغل مامانی

انا‌جون وقتی پروتئین s یخورده زیاد باشه مثلا پنج شماره😅 و لوپوس در حد یک عدد از رنج پایین باشه ...

عزیزم پروتئین اس پایین باشه یعنی مشکله.... 

بالا بودنش نمیدونم چه مفهومی داره.... 

فکر کنم چیز خاصی نیست.... 

این مقوله در تخصص آنکولوژه.... 

والا من خودم پیش راحله توکلی میرفتن.... 

قبلا ابن سینا بود بعد رفته بود بیمارستان تریتا.... 

الان نمیدونم کجاست..... 

برا ایمنی من زیر نظر فاطمه توکلی بودم که ابن سیناست.... 

زرنانی هم دکتر خوبیه من باهاش ویزیت نشدم اما دوستان تعریفش رو زیاد میکنن.... 

دقیق نمیدونم کجاست الان حضور ذهن ندارم یه سرچ بزن تو نت.... 

ترجیحا باید پیش دو تا متخصص بری.... 

ولی فکر کنم اگه اشتباه نکنم دوستانی که پیش زرنانی میرفتن هر دو رو بررسی میکرد.... 

اگه اشکالی نداره میتونی بگی کدوم مرکز هستی؟؟؟ من سری اول درخواست دادم برام ازمایش بنویسن گفتن زوده ...

از این جمله چرا الکی هزینه کنی انقدر متنفرممممممم.... 

خوب یکی نیست بگه هزینه میکروی منفی بیشتره یا آزمایشها؟؟؟؟ 

لااقل منت نذارن بگن نمینویسیممممم😤

آنا جون منم باد واژن موقع انتقال هام دارم دلیلش چیه و درمانش چیه🙏🏻

عزیزم یکیش شل بودن عضلات دهانه رحمه.... 

که با ورزش گکل حل میشه..... 

اما اگه سردی رحم باعثش بشه که فکر کنم برا من بیشتر از سردی رحم بود با اصلاح تغذیه برا اساس مزاح و رعایت یه سری اصول درمان رحم سرد حلش کردم.... 

عدم شستشو و حموم نرفتن موقع پریودی.... 

آب سر نخوردن.... 

آب نخوردن بلافاصله بعد حموم و نزدیکی.... 

نشستن بلافاصله بعد نزدیکی... 

عزیرم دکتر بهم سیدرال فورت داد روزی دو تا میخورم ،برای بچه کم خونی مادر خطرنامه? بنیرم براش نکنه کم ...

آهنت چند بود؟ نگران نباش، نینی هر چی لازم داره از بدن مامانش میگیره ولی کم خونی برای خودت خوب نیست. از الان آهن رو سر وقت بخور ان شااله زود نرمال میشه. 

من هم از هفته ۶ دکتر گفت کم خونی و بهم آهن داد. آهنم اون زمان ۹ بود، الان که هفته ۲۴ هستم همچنان آهن روی ۱۰ هست. 

برای وزن بچه هم ۱۳۰ گرم کمتر توی هفته ۲۹ واقعا نگران کننده نیست. اگه جفت مشکلی نداشته باشه، کمی تغذیه ات رو تغییر بدی وزن نینی خوب میشه. فقط دفعه بعد حتما از دکترت بپرس خونرسانی جفت چطوره، ان شااله که مشکلی نیست.