2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
سلامممممم ببخشید عزیزانم کسی هیستروسکوپی رحم انجام داده؟ نتیجه داره

اره عزیزم خوبه . اگه رحم مشکلی داشته باشه مشخص میشه و بر طرف می کنن. من دو بار انجام دادم بار اول سپتوم داشتم و بار دوم پولیپ 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بابیهوشی انجام میشه دکترم گفت روز قبلش بستری میشم

با بیهوشیه ولی برا من همون روز عین پانکچر میری بیهوش میکنن بعد بهوش اومدنم هر وقت حالت مساعد بود بلند شی بری میتونی بری. شاید مرکزتون فرق داره ی روز زودتر بستری می کنن 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان سلام کسی بوده از عزیزان،که بعد انتقال های منفی ازمایشی داده باشه و تازه مشکلرو متوجه شده باش ...

عزمزم من دادم ایمنی انعقادی.حتما به دکترت بگو.سی دی هارو هم حتما بده.کاریوتایپ هم هست

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
اخی عزیزم .... من نصف حال بدم بخاطر تولدم بود😂 امشب تولدمه بعد خونمون اصلا آنتن نداره هیچکس نمیتون ...

تولدت مبارک باشه عزیزم. ان شاء الله سال دیگه تولدت رو با فندقت جشن می گیری 🙏🏻🙏🏻

♥️ خدایی که من می شناسم دقیقا لحظه ای که انتظارشو نداری برات معجزه ای می فرسته که غرق شگفتی بشی... ♥️ خدایا شکرت 🤲🤲 (ماشاءالله لا حَولَ وَلا قُوَّةَ اِلّا باللّهِ العلیِّ العظیم ) ‌‌
عزیزم منوپیور با چی داشتی؟  معمولا کنار هاش ام جی به داروی دیگه بررپایه اف اس هاش هم میدن....& ...

خودمم تعجب کردم چرا بهم ندادن.آخه یه چیزی بدنم مقاومه نسبت به دارو باید دوزش زیاد کنن.آخه هرکی داشت کنارش سینال چیزی هم داشت بنظرم بخاطر همون پی سی او بودنم باشه ندادن

عزمزم من دادم ایمنی انعقادی.حتما به دکترت بگو.سی دی هارو هم حتما بده.کاریوتایپ هم هست

بعد دادن ازمایش و گرفتن جواب

مشکلت رو متوجه شدی؟تاثیر داشت؟

یه سوال فنی:

مثلا مام میگه این ازمایش ها باید جای خاصی باسه؟؟

مثلا من شهر خودم فعلا بگیرم بعدا مام قبول میکنه؟؟

همون دکتر زنان مینویسه یا متخصص خاصی داره؟

ببخشید سوالهام زیاد شد

تولدت مبارک عزیزم ان شالله امسال مامان میشی و سال دیگه با فندقت جشن میگیری تولدت رو

مرررررسی عزیز دلم😍🥹💋

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بعد دادن ازمایش و گرفتن جواب مشکلت رو متوجه شدی؟تاثیر داشت؟ یه سوال فنی: مثلا مام میگه این ازمایش ...

بله عزیزم ایمنی انعقادی مشکل داشتم.دوباره میخام یه مرکز دیگه پانکچرکنم.دوتا انتقال منفی دارم.عزیزم من مام نیستم.ولی این آزمایشارو دکتر خودم برام نوشت.دکتری که زیرنظرشی بهش بگو برات بنویسه.نه آزمایشگاه معتبری که بری قبوله 

عزیزدلم زیاد از اینترنت استفاده نکن، تا سه ماه اول بویژه اصلا از گوشی هم روزی یکربع استفاده کن ❤️❤️❤ ...

🥲

من معتاد گوشی ام

سیمکارت نداره ولی به وای فای خونه وصله🥲🥲

بله درست میگی عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

تولدت مبارک 🌺🌺🌺🌺انشاالله بهترین کادو رو امسال از خدا بگیری،😍😍😍😍😍😍

🎈💋♥️

مرررسی عزیزم 🍬

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دکتر گفت اینو فولیکم بخوری من فقط دوتا اوابوست خوردم منم اگه تیروییدم بازی در نیاره احتمالا این پریو ...

اره عزیزم خیلی تاکید کرد رو اینوفولیک گفتم بهش اوابوستم خریدم گفت دیگه چ بهتر ولی فولیک اسید نمیخورم دیگه از دکترمم یادم رفت بپرسم نمی دونم کار درستی میکنم یا نه اخه اینو فولیک خودش فولیک اسید داره 

تولدت مبارک عزیزم هدیه خدا برا تولدت همین فسقلیاته 😍😍😍🥳🥳🥳💃💃💃💐💐🎂

😍😍😍

ممنون مهربون

همش داری نینی مو جمع میبندی ها😍 انشالله خودش دوتا شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم تولدتون مبارک باشه .1000سال به این سالها .بهترین ها نثارت باد😍😍😍😍

ممنون عزیز دلم💋💋

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اخی عزیزم .... من نصف حال بدم بخاطر تولدم بود😂 امشب تولدمه بعد خونمون اصلا آنتن نداره هیچکس نمیتون ...

سلام مامان قوی 

با یک روز تاخیر، تولدت هزاران بار مبارک و ان شاءالله سال بعد ۳ نفری با فرزند قشنگت جشن بگیری 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹💞💞💞💞💞💞💞💋💋💋