2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
سلام من روز روز ۱۷ انتقال بتام شد سه دهم زیر یک داروهامو قط کردم سه روزه اما پریود نشدم الان میگم نک ...

عزیزم تا ی هفته طول میکشه بعد قطع داروها تا پری بشی من خودم شش روز بعد قطع داروها پری شدم

چه مدت؟؟

پیاده روی ک هر چقدر بیشتر بری بهتره یه ماه قبل انتقال با دو هفته قبلش یه روز در میان با روغن سیاهدونه چرب کن ماساژ بده بادکش بذار 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان سلام

کسی بوده از عزیزان،که بعد انتقال های منفی ازمایشی داده باشه و تازه مشکلرو متوجه شده باشه؟؟؟؟

چه آزمایشی؟

لطفااا اگه اطلاعاتی دارید برام بنویسید🙏🙏🙏

وقتی رحم شرایط خوبی داره جنین هاهم خوبن ،چرا منفی میشه؟؟

سلامممممم ببخشید عزیزانم کسی هیستروسکوپی رحم انجام داده؟ نتیجه داره

سلام عزیزم من قبل از انتقالی که مثبت شدم هیسترو دادن مطمیننا برات خراشم میدن بهشون یاداوری کن پلیپی چیزی باشه اوتو که من تو سنو مشخص نبود برات برمیدارن خراشم درصد موفقیتو بالا میبره عزیزم پس امیدوار باش من حتما برایه انتقال بعدیم بهش میگم برام بده

عزیزم برا ایمنی بله از تقریبا 1/5 ماه قبل پردنیزولون داشتم....  دو روز قبل انتقال سرم آی وی آی ...

انا‌جون وقتی پروتئین s یخورده زیاد باشه مثلا پنج شماره😅 و لوپوس در حد یک عدد از رنج پایین باشه پیش دکتر ایمونولوژی باید نوبت بگیرم؟منظورم مگه پروتئین إس واسه انعقاد نیس همون دکتر ایمونولوژی برم کافیه یا تهران پیش دوتا دکتر باید نوبت بگیرم و دکتری که خوب باشه کیه الان نوبت بگیرم تا پر نشده خانوما هر کدوم پیامم رو میخونه و میدونه جوابش رو لطفا بگه چون شاید آنا جون دیر به دیر بیان 

دوستان سلام کسی بوده از عزیزان،که بعد انتقال های منفی ازمایشی داده باشه و تازه مشکلرو متوجه شده باش ...

عزیزم من دکتر برام ازمایش های ایمنی انعقادی و کاریوتایپ برایه خودمو همسرم نوشته بعد از انتقالای منفیم ولی جوابش نیومده نمیدونم مشکل یابی شده یا نه اگه امد بهت میگم ولی من اسم کاربری تو حافظم نمیمونه خدا کنه یادم بیاد جوابش ۵میاد

سلام عزیزم خوبی??میگم من که سلول های NK بالاست وسی دی ها بنظرت اینرالیپید گزینه مناسبی هست به جای ای ...

ممنون یامنان. خدا رو شکر برای من اینترالیپید جواب داد، واسه من هم سلولهای nk بالا بود، هم سلولهای پلاسما، هم tpo و TAK وحشتناک بالا بود.

اینجا برای اتوایمنی رحم اینترالیپید تجویز میکنند، بخصوص اگه خانمی با شرایط من وارد سیکل میکرو بشه. من همون انتقال اول که پارسال بود دکتر بهم اینترا داد. 

خیلی از دکترای ایران،  مثل دکتر عارفی، زمانی که ای وی ای جی کمیاب شد ، اینترالیپید تجویز میکردند و الان هم خیلی ها اینترا تجویز میکنند.

البته همه این داروهایی که ما مصرف میکنیم، هیچ کس نمیتونه بگه که صد درصد مشکل رو حل میکنه ولی شانس موفقیت رو بالا میره.

بچها ایگه کسی میتونه کمک کنه  من اوابوست با پودر اینوفولیک خریدم جفتشو با هم بخورم اشکال ند ...

منم روری دو تا اوابوست میخورم با دو تا پودر اینو فولیک مشکلی نداره میتونی بخوری

سلام عزیزم خوبی??میگم من که سلول های NK بالاست وسی دی ها بنظرت اینرالیپید گزینه مناسبی هست به جای ای ...

چون خودم تجربه اش رو دارم میگم اینترالیپید هم واسه اتوایمنی رحم تجویز میشه و جواب میده.

البته قبلا هم نوشتم من از هفته ۴ بارداری تا هفته ۱۳، هر دو هفته یه بار تزریق کردم، (آخریش رو قرار بود هفته ۱۲ تزریق کنم که کرونا گرفتم، افتاد هفته ۱۳).

عزیزم من دکتر برام ازمایش های ایمنی انعقادی و کاریوتایپ برایه خودمو همسرم نوشته بعد از انتقالای منفی ...

اگه اشکالی نداره میتونی بگی کدوم مرکز هستی؟؟؟

من سری اول درخواست دادم برام ازمایش بنویسن گفتن زوده هتوز چرا الکی هزینه کنی😔😔یک انتقال منفی  اشکال نداره

ولی اینسری باز هم منفی شدم 😔نمیدونم مرکزم رو عوض کنم؟اخه یه بسته جنین ندارم،دلم نمیاد بزارمشون؟از طرفی مرکز جدید باز باید از اول شروع کنم دارو و پانکچر و هایپر شدن و.... خودش چند ماه طول میکشه باز 😔😔

سلام خوبی نی نی ها خودت خوبه . فعلا که انسولین می‌زنیم واسش تنظیم نشده بهونه میگیره جگرم واسش کبابه ...

عاطی جون، ان شااله که حال دخترت خیلی زود خوب میشه. دخترت و نینی های توی دلت الان نیاز به یه مامان قوی دارند.

عزیزم منوپیور با چی داشتی؟  معمولا کنار هاش ام جی به داروی دیگه بررپایه اف اس هاش هم میدن....& ...

هیچی فقط منوپیور.الانم باز سینال خالی داده گفتم برم بهش بگم اچ ام جی هم کنارش بهم بده

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦