2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ذخیره خوبه....  من ذخیرم 1/4 بود....  سه بار پانکچر شدم....  میکرو سوم + شدم ...

ممنون همسرش که کلا فعلا میگه بچه میخواییم چیکار ؟ و همش دور ورزش و خوش گذرونی و ... بعد چند سال اونوقت آقا بچه میخواد که دیگه .... 

اخی عزیزم .... من نصف حال بدم بخاطر تولدم بود😂 امشب تولدمه بعد خونمون اصلا آنتن نداره هیچکس نمیتون ...

تولدت مبارک عزیزم هدیه خدا برا تولدت همین فسقلیاته 😍😍😍🥳🥳🥳💃💃💃💐💐🎂

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اخی عزیزم .... من نصف حال بدم بخاطر تولدم بود😂 امشب تولدمه بعد خونمون اصلا آنتن نداره هیچکس نمیتون ...

عزیزم تولدتون مبارک باشه .1000سال به این سالها .بهترین ها نثارت باد😍😍😍😍

ممنون آنای عزیز.آره دیدم که بچه ها بجای آی وی آجی استفاده کردن.میگم آنا جون من میخوام باز پانکچر کنم ...

عزیزم منوپیور با چی داشتی؟ 

معمولا کنار هاش ام جی به داروی دیگه بررپایه اف اس هاش هم میدن.... 

گونال، فوستیمون، سینال و... 

البته چون پلی کیستیک هستی شاید اینطوری بوده.... ا

طلاعاتم تو این زمینه خیلی کمه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
چرا با هربارتخمک کشی ذخیره پایین میاد

خوب از تعداد فولیکولات کمتر میشه دیگه.... 

هر کسی تو دوره جنینی ذخیره تخمدانش تامین میشه.... 

مال یکی کمتر یکی بیشتر... 

حالا به مرور یه سری فولی بالغ میشن و تخمک آزاد میکنن.... 

تو پانکچر بیشتر از یه فولی تحریک میشه پس تعداد بیشتری از ذخیره کمتر میشه.... 

اما خوب این کاهش انقدر محسوس نیست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ولی انا جون برای من ذخیرم با یکبار تخمک کشی نصف شد☹️☹️  

هایپر شدی؟ 

ذخیرت چند بود چند شد؟ 

هر دو آز رو یه جا انجام دادی؟ 

سلام خوبی نی نی ها خودت خوبه . فعلا که انسولین می‌زنیم واسش تنظیم نشده بهونه میگیره جگرم واسش کبابه ...

عزیرم خوبی؟ 

فرشتت خوبه؟ 

انشالله همه جی خوب پیش میره.... 

انرژی + بفرست براش.... 

امید داشته باش.... 

مطمئن باش که بهترینا منتظرته....