2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048255 بازدید | 684648 پست
تولدت خیلی مبارک باشه، ان شااله که به آرزوهای قشنگت توی این سال از زندگیت برسی❤

مرررررسی عزیز دلم😍

💋💮❤️

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سرم اینترالیپید تقویتی نیست. این سرم هم برای کسانی که اتوایمنی رحم دارند تجویز میکنند، درسته چربی هس ...

سلام عزیزم خوبی??میگم من که سلول های NK بالاست وسی دی ها بنظرت اینرالیپید گزینه مناسبی هست به جای ای وی اجی؟؟ من انتقال قبلم ای وی آجی زدم.

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم از توضیح کاملت ،  یه دونه دیگه داده به نام سینال اف که ۴۸ درجه باید بزنم ، اطراف ن ...

سینال برا تحریک تخمدانه.... 

ستروتاید برا مهاره.... 

سیکلت کوتاهه از نوع آنتاگونیسته.... 

عزیزم نوع سیکلت رو دکترت تشخیص میده.... 

بر اساس سونوها و آزهات و.... 

حالا بعد با پاسخ دهی بدنت معلوم میشه.... 

یعنی باید به دکترت اعتماد کنی.... 

+ فکر کن انشالله همه چی عالی پیش میره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان یه سوال خیلی مهم دیگه دارم  ممنون میشم اگه اطلاع دارین راهنماییم کنید .  یه دو ...

عزیزم ذخیره خوبه.... 

من ذخیرم 1/4 بود.... 

سه بار پانکچر شدم.... 

میکرو سوم + شدم.... 

تازه بعدش یه بارم طبیعی باردار شدم.... 

به نظرم ذخیره کنه بد نیست.... 

حالا با دکترش مطرح کنه و یه چکاپ کنه بدنش رو.... 

البته همسرشم بررسی بشه بد نیست.... 

چون ممکنه اونم شرایطش لب مرزی باشه.... 

همسرشم حتما تو یه مرکز ناباروری آزمایش اسپرم بده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سیکل کوتاه لزوما نچرال نیست منظور از سیکل کوتاه میتونه این باشه ماه قبل نیاز به خوردن ال دی نیست و ا ...

عزیزم ال دی ربطی به کوتاهی و بلندی نداره.... 

من هر سه سیکلم کوتاه بود اما هر سه تام ال دی داستم.... 

کوتاهی و بلندی رو تایمی که داروی مهار میگیری تعیین میکنه.... 

یعنی سیستم باروریت رو خاموش میکنن و اختیارش رو میدن به داروها که باهاش کنترل بکنن.... 

اگه مهار قبل آخرین پریودی شروع بشه سیکل بلنده.... 

مثلا اینایی که سینافکت رو از ماه قبل شروع میکنن و بعد پریودم ادامه میدن سیکلشون بلنده.... 

آنا جان حرکات پیلاتس کدوما خوبن میشه اگه اسماشون یاده بگین تو خونه انجام بدیم تو نت زدم اما نمی‌دونم ...

عزیزم من اسماشون رو نمیدونم اون زمان باشگاه میرفتم.... 

هنه حرکاتش رو انجام میدادم.... 

کلا خرکاتی که رو لگن انجام میشه خیلی کمک میکنه به بهتر شدن خونرسانی به لگن و رحم و تخمدانا و.... 

فقط ورزش تا وقتی که داروهای تحریک تخمدان شروع بشنا.... 

بعد تعطیل.... 

بعد شروع داروهای تحریک تخمدان (همین گونال و سینال و منوتروپین و فوستیمون و....) اصلا به شکم فشاذ نیارین.... 

دولا راست زیاد نشین.... 

جاروبرقی ممنوع... 

ممنونم .  ذخیره تخمدان و‌نمیاره پایین ؟

عزیزم ذخیره من بعد دو تا پانکچر از 1/4 رسید به 1/18 یعنی خیلی کم پایین اومد.... 

در حد 0/21 کمتر شده بود.... 

سلام عزیزم خوبی??میگم من که سلول های NK بالاست وسی دی ها بنظرت اینرالیپید گزینه مناسبی هست به جای ای ...

عزیزم تا جایی که من میدونم تو این سالهای اخیر به خاطر نبود آی وی آی جی سرم اینترا جایگزین شده.... 

باز چون تجربش رو ندارم دقیق نمیتونم بگم.... 

اما اونطور که من میدونم برا دوستانی که مشکل ایمنی دارن تجویز میشه.... 

عزیزم تا جایی که من میدونم تو این سالهای اخیر به خاطر نبود آی وی آی جی سرم اینترا جایگزین شده....&nb ...

ممنون آنای عزیز.آره دیدم که بچه ها بجای آی وی آجی استفاده کردن.میگم آنا جون من میخوام باز پانکچر کنم سیکل قبلم تخمدانم اصلا به دارو جواب نداد آمپول خارجی داشتم منوپیور خیلی خورد تو ذوقم الانم باز منتظر پریودم که برم توسیکل.پلی کیستیکم با وجود اینکه پارسال انجام داده بودم با سینال واچ ام جی جواب داه بود

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیزم خوبی؟ نی نی ها خوبن؟ دختر کوچولوت بهتره ایشالا؟

سلام خوبی نی نی ها خودت خوبه . فعلا که انسولین می‌زنیم واسش تنظیم نشده بهونه میگیره جگرم واسش کبابه آخه چرا این بچه طفل معصوم   دارم میمیرم واسش چرا این بلا باید سر دختر من بیاد داغونم بخدا 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
اره به خدا منکه نفسم یه لحظه رفت ولی من عکس رنگی درد‌نداشنم خیلی کم!خاهرم امروز برا باره چهارم انتقا ...

سلام صبح قشنگت بخیر

الهی عزیزم متاسفم🥺🥺🥺بذارین یکم روحیه شو به دست بیاره براش فعلا از قوی بودن نگین بگین بخندین بخنده ش بگیرین اما فعلا از اینکه ناامید نباشه و این حرفا نگین چون خودم کشیدم که میگم اگه خودش حرف دلش و زد بگین 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم من اسماشون رو نمیدونم اون زمان باشگاه میرفتم....  هنه حرکاتش رو انجام میدادم....  ...

ممنون عزیزم یه دنیا ممنون 😘😘یعنی الان من هنوز نرفتم سیکل دیر نیست

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام خوبی نی نی ها خودت خوبه . فعلا که انسولین می‌زنیم واسش تنظیم نشده بهونه میگیره جگرم واسش کبابه ...

🥺🥺

الهی بمیرم 

واسه آروم شدن دلت و سلامتی دختر نازت آیت الکرسی میخونم 🫂

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️