2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048255 بازدید | 684648 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیلاتس کار کنین....  پیاده روی کنین....  البته اینا باید از چند ماه قبل انتقال شروع بشه. ...

من‌دوماهه دارم پیاده روی میکنم عزیزم 😍

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم برا تحریک تخمدانه....  دو تا پودر و یه آب اگه هست یه آب رو میکشی تو پودر اول خالی میکنی ...

ممنون عزیزم از توضیح کاملت ، 

یه دونه دیگه داده به نام سینال اف که ۴۸ درجه باید بزنم ، اطراف ناف . و یکی دیگه به نام ستروناید ، دو‌تا ، اونها هم برای تحریک تخمدانه ؟ 

کلا داروهاش به نظرتون خوبه ؟ من دفعه اوله دارم پانکچر میشم . 

دوستان یه سوال خیلی مهم دیگه دارم 

ممنون میشم اگه اطلاع دارین راهنماییم کنید . 

یه دوستی دارم که بنا به مشکلاتی که در گیرش بود خیلی دیر ازدواج کرد ، الان ۴۱-۴۲ سالشه . از شانسش همسرش الان بچه نمیخواد و این دوستم دوست داره بچه دار بشه ، من بهش گفتم که سنت داره میره بالا حداقل برو یه آز ذخیره تخمدان بده ، پارسال رفت داد ذخیره اش ۰/۹۶ بود . امسال احتمالا کمتر هم شده ، بهش پیشنهاد دادم بره تخمک هاش و ذخیره کنه ، اما بعدش گفتم بپرسم ازتون که آیا با پانکچر ذخیره تخمدانش نمیاد پایین ؟ یعنی اگه مثلا بخوادامسال تخمک ذخیره کنه و  سال دیگه همسرش راضی بشه برای بچه دار شدن طبیعی این کارش ( پانکچر ) باعث نمیشه ذخیره اش خیلی بیاد پایین ؟ 

بچها ایگه کسی میتونه کمک کنه

من اوابوست با پودر اینوفولیک خریدم جفتشو با هم بخورم اشکال نداره؟

اخه دکترم گفت روزی دوتا اوابوست بخور یادم رفتم بگم اینوفولیک بخورم یا نه 😍کسی تا حالا خورده؟

یا اوابوستو همراه چی خوردین؟🙏

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
والا ب خدا😂 ینی پدر زانوم در میاد عوضش بر گشتنی ک سرازیری میشه حال میده

😅😅😅😅👌👌👌

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ممنون که جواب دادی بدبختی من اینه خیلی تنبلم 😅😅

😍💋

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

کیوتن و فرتیل سی ام و کوآلی فول. امروزم استرادیول و دوفاستون و پردنیزولون و آس آ رو شروع کرد . البت ...

انشاالله به خیر وخوشی عزیزم😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام ببخشید کسی اینجا هست که دارو بعد انتقال میخوره بی حال بشه همش دلش بخواد بخوابه من کلا بی حالم و ...

طبیعیه. داروها خواب آوره. منم مصرف میکنم صبح تا ۱۱ خوابیدم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
من قراره برام سیکل کوتاه انجام بدن ولی دفعه قبل سیکلم لانگ بود منفی شد پلی کیستیکم چرا پس میخاد برام ...

سیکل کوتاه لزوما نچرال نیست منظور از سیکل کوتاه میتونه این باشه ماه قبل نیاز به خوردن ال دی نیست و از روز دوم یا سوم سیکل استرادیول شروع میکنن والا منکه با نچرال و با سیکل لانگ هر دفعه منفی شدم ببینیم این دفعه خدا چی میخواد 

بنظرم همه اینا حرفی بیش نیست فقط باید خودش بخواد تا بشه دلتو بخدا بسپار خواهر انشالله که خودش دلتو شاد میکنه 

فاطمه جون چرا با لوبیا سبز باید آب زیاد خورده بشه ؟

ن لوبیا سبز یکی از گزینه ها هستش و یکی دیگه هم آب زیاد بخوریم 

خوبی تو عزیزم