2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048318 بازدید | 684650 پست
مرسی قشنگم 🫂 یه بغض وحشی گیر کرده به گلوم رهام نمیکنه  لگنمم خیلی درد میکنه درد پریودی ...

منم ظهر حالم بد شد ولی خیلی زود پاشدم رفتم وضو ونماز  که تو اون حال نمونم کمردرد رو هم دارم اما بیشتر زیر دلم درد میکنه همون انقباض که میگن 

فکر کنم بازم برا داروهاس

یه اطلاعی که دکتر غدد و دکتر زنان بمن گفت اینه که در صورتی که پلی کیستیک هستین اصلا سیکل نچرال انتخا ...

ما انتخاب نمیکنیم خود دکتر میگه،من پلی کیستیکم دکتر امروز گفت پروژسترون رو ۲۹ سیکلت آزمایش بده ببیننم چجوریه اگر خوب باشه با لتروزول شروع کنیم برا انتقال(،درست گفتم اسم قرصو؟؟)لتروزول یعنی سیکل نچرال؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا لوبیا سبزو ترسیدم نسبت بهش. دفعه های قبلیم خوردم تاثیر خاصی ندیدم. خدا کنه داروها اثر بذاره ماه ...

آی گفتی اون ورا اومدم عین همین جاهاست آخه شهرداری یه رحمی به زانوهای ما نکرده میرم برگشتنی یعنی کمردرد و زانو درد میگیرم آخرش سربالایی با تاکسی میاییم 😂😂

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
والا لوبیا سبزو ترسیدم نسبت بهش. دفعه های قبلیم خوردم تاثیر خاصی ندیدم. خدا کنه داروها اثر بذاره ماه ...

داروهات چیه کیوتن میخوری فرتیل سی ام 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بله تو معمولی واژینال ، دکتر حرفه ای بود تا سونو رو‌گذاشت  گفت بیا پایین پولیپ داری پس فرد ...

پس ب دکتر هم ربط داره. تو قبلیا هم داشتم ولی متوجه نشده بودن. الانم دکتر گف ضخامت کمه ولی پولیپی چیزی دیده نمیشه.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها الان سونو بودم. روز ۱۴ سیکل ضخامتم ۴ بود. چرا اینقد پائینه آخه😬😰 ینی ماه بعد ممکنه بالا بره ...

شما اینماه ال دی خور ی؟

چون منم قبل ال دی همیشه ضخامتم 3/5بود ولی اونماه که ال دی خور م همش تا آخر ماه میگفت نازک خیلی نازک ولی دکتر موقع وارد کردن تو پرونده میگفت خوبه نازک همین 

چون یکی از تاثیرات ال دی روی دیواره رحمه که نمیزاره رشد کنه 

برای سیکل انتقال هم هر بار رفتم ضخامتم کاملا باب میل دکترم بو د

آی گفتی اون ورا اومدم عین همین جاهاست آخه شهرداری یه رحمی به زانوهای ما نکرده میرم برگشتنی یعنی کمرد ...

والا ب خدا😂 ینی پدر زانوم در میاد عوضش بر گشتنی ک سرازیری میشه حال میده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
داروهات چیه کیوتن میخوری فرتیل سی ام 

کیوتن و فرتیل سی ام و کوآلی فول.

امروزم استرادیول و دوفاستون و پردنیزولون و آس آ رو شروع کرد . البته دوفاستون رو گف ۵ روز بعد شروع کنم

شما اینماه ال دی خور ی؟ چون منم قبل ال دی همیشه ضخامتم 3/5بود ولی اونماه که ال دی خور م همش ت ...

نه نداشتم. روز اول پریودی ک رفته بودم گفت کیست دارم فکر کردم ال دی بده ولی شکر خدا نداد. امروزم گف کیسته برطرف شده خودش. 

شما اینماه ال دی خور ی؟ چون منم قبل ال دی همیشه ضخامتم 3/5بود ولی اونماه که ال دی خور م همش ت ...

شکر خدا ان شاالله ک همه چی عالی پیش میره براتون و مثبت میشین😍

بچه ها الان سونو بودم. روز ۱۴ سیکل ضخامتم ۴ بود. چرا اینقد پائینه آخه😬😰 ینی ماه بعد ممکنه بالا بره ...

ضخامت من به سختی رفت بالا . روز ۲۱ سیکل تازه شده بود ۷. به خاطر همین ۲۳ سیکل انتقال دادن برام. شاید شما هم ضخامتت دیر میره بالا

انشاالله همه چی خوب پیش میره برات نگرانی رو بزار کنار

ممنونم❤️ چشم😅