2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048247 بازدید | 684648 پست
من اوایل ۱۱انشالا پریود بشم میرم تو سیکل انشالا

ای جانم بسلامتی😍😍

برات آرزوهای قشنگ دارم 🧿💙🫂

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

یه اطلاعی که دکتر غدد و دکتر زنان بمن گفت اینه که در صورتی که پلی کیستیک هستین اصلا سیکل نچرال انتخا ...

یعنی این اطلاعات رو خوده پزشک نمیدونه که با سیکل نچرال انتقال میده🤦🏻‍♀️

من انتقال قبلیم سیکل نچرال بود منفی شد🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شب روغن سیاهدانه و رازیانه چرب میکردم قسمت رحم و تحم دان هامو زعفران یک گرم کامل خوردم  :) ...

عزیزم برا کسانیکه فیبروم دارن میگن سیاهدانه با روغن کرچک ؟؟چه مدت انجام دادین؟؟

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
وای من عمق رحم دادم خیلی خیلی خیلی درد گرفت

مثل من

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
پیاده روی و بادکش

چه مدت؟؟

عزیزم برا کسانیکه فیبروم دارن میگن سیاهدانه با روغن کرچک ؟؟چه مدت انجام دادین؟؟

نمیدونم من شنیدم رازیانه خوبه چرب کردم

راستش زیاد چرب نکردم چون پی سی یو بودم ترسیدم خطر ناک باشه

منم شاید ۱۰ روز چرب کردم ولی بینش فاصله میدادم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها الان سونو بودم. روز ۱۴ سیکل ضخامتم ۴ بود. چرا اینقد پائینه آخه😬😰 ینی ماه بعد ممکنه بالا بره ...

سلام فاطمه جان لوبیا سبز میخوری آب زیاد بخور مثل من تنبل نباش بعد پیاده روی بکن کلا مثل من نباش انا یک عدد تنبل😂😂

نمیدونم من شنیدم رازیانه خوبه چرب کردم راستش زیاد چرب نکردم چون پی سی یو بودم ترسیدم خطر ناک باشه ...

ممنون که جواب دادی بدبختی من اینه خیلی تنبلم 😅😅

سلام فاطمه جان لوبیا سبز میخوری آب زیاد بخور مثل من تنبل نباش بعد پیاده روی بکن کلا مثل من نباش انا ...

والا لوبیا سبزو ترسیدم نسبت بهش. دفعه های قبلیم خوردم تاثیر خاصی ندیدم. خدا کنه داروها اثر بذاره ماه بعد ک شروع میکنه سیکلم هدر نره. 

نترس منم عین خودتم 😂 روزایی ک همسرم باشه میرم ولی تنها باشم نه😬

طرف مام همش سربالاییه پاهام خیلی اذیت میشه. باید حداقل تو خونه پیاده روی کنم هر روز

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱