2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
آزمایش سه ماه پیش ۰/۳۲ بود ذخیرم اف اس اچ ۲۸

خوب ذخیرت انقدرام کم نیست.... 

ما اینجا با ذخیره 0/01 و 0/03 هم من قشنگ یادمه مامان داشتیم.... 

امیدوار باش عزیزم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم خوب منم مهر خراش با لاپراهیسترو انجام دادم بهمن انتقال دادم....  خراش با هیسترو سه چهار ...

خب من خراش ندادم :)

ممنونم انشالله بتونم یه روزی زحماتت رو جبران کنم عزیز دلم💋💮♥️

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب من خراش ندادم :) ممنونم انشالله بتونم یه روزی زحماتت رو جبران کنم عزیز دلم💋💮♥️

عزیزم این جزئیات اصلا انقدری تاثیر ندارن.... 

ببین عزیزم مهم اینه جنین سالم باشه رحم سالم باشه خونرسانی اوکی باشه و بدن مادر جنین رو قبول کنه.... 

بقیه انقدر اثرشون کمه در مقابل این چند قلم که به نظرم نیازی نیست ذهنتون رو درگیرش کنین.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سیکل کوتاه همونطور که گفتم به خاطر کوتاه بودن مهار اسمش کوتاهه....  اما خوب میتونه انواع متخلف ...

عزیزم بله فدات متوجه شدم !من اولین انتقالم فریز بود و اول ال دی و سینافکت شروع کردن و بعد انتقال دادن الان برا سیکل دوم چون یه دفعه ایوای منفی داشتم گفتن به شیوه ایوای عمل می‌کنیم ولی اندومترم تا ۸بالاتر نمیره در دوسیکل!!حالا نمیدونم منظورش اینه میخاد کوتاه باشه سیکلم یا نچرال !من مشکلم تنبلی تخمدانه 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم میشه توضیح بدی فدات

سیکل کوتاه  روز دو پریود میری سونو میشی بهت استرادیول و حالا اگه داروهای دیگه نیازه میده تا روز ۱۵ سیکلت چند بار سونو میشی وقتی ضخامتت مناسب شد بهت پروژسترون میدن و روز انتقال رو مشخص میکنن

تو سیکل نچرال هیچ دارویی نمیدن بهت ضخامت رحم به حالت طبیعی میره بالا و هر وقت که سونو میشید صبحش باید ی آزمایش هورمونی بدید که دکتر حول و حوش تخمک گذاریو پیدا میکنه وقتی وقتش شد اچ سی جی میزنه و تخمک آزاد میشه  مثل حالت طبیعی بدن که بارداری اتفاق میفته حدود چهار روز بعد تخمک گذاری براتون انتقال میدن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم بله فدات متوجه شدم !من اولین انتقالم فریز بود و اول ال دی و سینافکت شروع کردن و بعد انتقال داد ...

فکرت رو درگیر نکن مطمئن باش دکترت خیلی خیلی بهتر از ماه این چیزا رو میدونه.... 

بله سونو . سونو هیسترو  هم انجام دادم برای دومی ، یه بار هم بین اینا کورتاژ تشخیصی کردم آخ ...

سونو معمولی بود اونی ک تشخیص داد؟

وااای خدااا چ کم توقع😱😬

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
کانالش رو دارم عزیزم،الان شما میخوای روز سه پریودی بری؟

سلام گلم من روزی که نوبت گرفتم موقع پریودم هست حالا سر وقت همون روز بشم یا نه مشخص نیس پرسیدم از دکتر گفت چه پریود باشی چه نباشی ما سونو داپلر و کارمون رو برات انجام میدیم

عزیزم درکت میکنم من خودمم دو بار این حس تلخ رو تجربه کردم....  امیدوارم به زودی جاشو بده به یه ...

مرسی آناجونم .الان مطبم ببینم کی برام جنین انتقال میدن.بنظرتون چیکارکنم شما چه توصیه های دارید برای انتقال بعدی ام .پرامید بریم برای شروع انتقال جدید😍

سلام دوستان

من چندماه پیش سونو سه بعدی رحم رفتم نشون داد چندتا زخم دهانه رحم دارم قبلاً هم داشتم با پماد و قرص رفع شد حالا به نظرتون قبل انتقال برم درمان کنم زخم رو یا تأثیرمنفی نداره روی انتقال

عزیزم برعکسش بهتره....  اول لوو رو بخور....  چون میدونم بعد لوو بهتره تا چهار ساعت لبنیا ...

سلام عزیزم یه دنیا ممنون جواب آزمایش تیروئیدمو گرفتم یک و نیم شده ازشون پرسیدم گفت پنتا و لوو رو با فاصله کم هم میشه خورد گفت بعدش یه چیزی بخور قبل از صبحونه کامل پودر اینوفولیک و استفاده کن

اما اگه این مدلی هم نتونستی ساعت یازده صبح بعد صبحونه  معده ت خالی باشه اینوفولیک و بخور شب هم قبل یازده باز بخور بعد یه چی بعدش بخور ۱۲ساعت فاصله باشه

حکایت من حکایت اون کسی که مابین اینهمه قرص یکمم غذا بخورم 🤣🤣🤣

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اناجونم شمادرموردسرم انترالیپیداطلاعاتی دارین؟که بحای سرم ای وی ای جی میدن؟همینجادوستان داشتن عوارضش ...

سررم اینترالیپید رو بجای ای وی آی جی نمیدن کلا دوتاش باهم متفاوت هست اینترالیپید تقویتی هست کمک میکنه به لانه گزینی روغن سویا داره امگا سه داره قیمتش هم کمتر از آی وی ای جی هست آی وی آی جی برای کسایی که مشکل ایمنی دارن تجویز میشه

سیکل کوتاه  روز دو پریود میری سونو میشی بهت استرادیول و حالا اگه داروهای دیگه نیازه میده تا روز ...

مرسی عزیزدلم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

سلام عزیزان من امروز رفتم تو مطب خراش دادم ولی دکتر آنتی بیوتیک برام ننوشت کسی اطلاع داره حتما باید آنتی بیوتیک تجویز میکرد یانه؟یادمه پارسال که خراش دادم فکر میکنم آنتی بیوتیک میخوردم دقیق یادم نیست،کسی اطلاعاتی داره ؟؟؟

یا صبر کنم دوشنبه زنگ بزنم مطب بپرسم اگر دیر نیست