2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048202 بازدید | 684647 پست
عزیزم سیکل نچرال که از اسمش پیداست....  به صورت طبیعی و با سونوها زمان تخمکگذاری رو شناسایی می ...

مرسی انا جون عزیزم !ببخشید میشه بگین سیکل کوتاه هم چجوریع ببخشید زحمتتون میدم 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم میشه توضیح بدی فدات

عزیزم تو سیکل نچرال انگار میخوایی طبیعی اقدام کنی.... 

چند بار سونو میشی بعد زمان تخمک گذاریت مشخص میشه چند روز بعد تخمکگذاری با توجه به سن جنین انتقال میدن برات.... 

مثلا جنین سه روزه سه روز بعد تخمکگذاری.... 

یعنی من همچین برداشتی از سیکل نچرال یا همون طبیعی دارم.... 

برا کسایی که بدنشون به صورت طبیعی هورموناش عمل میکنن.... 

استروژن و پروژسترون نرمال بالا پایین میشن.... 

نیازی به دارو نیست.... 

فقط جنین رو آماده میکنن و براش انتقال میدن.... 

اما سیکل کوتاه یعنی مهار تخمدان کوتاهه یعنی داروهای مهار بعد پریود آخر شروع میشه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برات کوتر انجام دادن یعنی؟یا هیسترو کردن برات؟سوراخ کردن شکمت رو؟

هیچکدوم از اصطلاح هایی که گفتی رو نمیدونم عزیزم

ولی من روز اول پریود رفتم که چک بشم برای شروع سیکل پانچر بهم گفت فورا برو کاراتو بکن ک عمل تخلیه کیست بشی

اسم عملم تخلیه کیست بود 

از راه واژن بودم عزیزم 

۳ تا کیست هم خارج کردن

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مرسی انا جون عزیزم !ببخشید میشه بگین سیکل کوتاه هم چجوریع ببخشید زحمتتون میدم 

سیکل کوتاه همونطور که گفتم به خاطر کوتاه بودن مهار اسمش کوتاهه.... 

اما خوب میتونه انواع متخلف داشته باشه.... 

جنین فریز یا فرش باشه.... 

سیکل اگونیست باشه یا آنتاگونیست.... 

یعنی کوتاه هم انواع داره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
و اما کوتاه و لانگ....  کوتاه و بلند بودن به مدت زمان مهار بستگی داره نه صرفا دارو..... مثلا ...

ممنون خاهره خوبم که اینقد با جزییات و حوصله توضیح میدین و با اینکه زمان زیادی گذشته از این مرحله زندگیتون ولی با این وجود هنوز پاسخگو ما هستین و با جزییات برامون توضیح میدین !من دفعه قبل با سینافکت برام انتقال دادن منفی شدم ایندفعه دکتر گفت برات سیکل کوتاه انجام میدم مثل ایوای ولی نگفت چجوری حالا نمیدونم منظورش همون نچرال هست یا کوتاه

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
هیچکدوم از اصلاح هایی که گفتی رو نمیدونم عزیزم ولی من روز اول پریود رفتم که چک بشم برای شروع سیکل پ ...

پس هیسترو بوده.... 

تو لاپرا چند تا سوراخ رو شکمت و نافت میزنن و عمل رو انجام میدن.... 

اما هیسترو از واژنه.... 

کوتر تخمدان رو من میدونم با لاپرا انجام میدادن.... 

با هیسترو هم میشه یا نه نمیدونم.... 

تو کوتر یه قسمت از تخمدان رو میسوزونن.... 

کسایی که تنبلی دارن معمولا براشون انجام میشه.... 

اطلاعات بیشتری ندارم.... 

ممنون خاهره خوبم که اینقد با جزییات و حوصله توضیح میدین و با اینکه زمان زیادی گذشته از این مرحله زند ...

فدات گلم.... 

یه مدتی نبودم اطلاعاتم بروز نیست و یه کم محو شده.... 

احتمالا دفعه قبل با سینافکت بوده اما بلند.... 

که میگی این دفعه گفته کوتاه.... 

یعنی رو کوتاه بودنش تاکید کرده.... 

حالا نوعش رو با توجه به شرایطت انتخاب میکنه.... 

به دکترت اعتماد کن انشالله جواب + میگیری این دفعه... 

عزیزم سیکل کوتاه بعید میدونم ربطی به نچرال داشته باشه....  شایدم من اشتباه برداشت کردم....&nbs ...

بله عزیزم منم شنیدم متفاوته با کوتاه

پس هسترو بوده....  تو لاپرا چند تا سوراخ رو شکمت و نافت میزنن و عمل رو انجام میدن....  ا ...

عه چه جالب ....

یعنی میتونم امیدوار باشم که هیسترو عه تاثیر میزاره تو مثبت شدنم؟

منظورم اینه یعنی تاثیرش مثل خراش رحم هست؟؟

ای خدا دارم خل میشم 

درد پهلومم که نفسمو بریده ولی شدید شدید نیست که گریه کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عه چه جالب .... یعنی میتونم امیدوار باشم که هیسترو عه تاثیر میزاره تو مثبت شدنم؟ منظورم اینه یعنی ...

عزیزم هیسترو ربطی به خراش نداره.... 

هیسترو یه عمل تشخیصی درمانیه.... 

حین هیسترو میشه خراشم داد.... 

عملهای دیگم کرد.... 

با بیهوشی بود درسته؟ 

عه چه جالب .... یعنی میتونم امیدوار باشم که هیسترو عه تاثیر میزاره تو مثبت شدنم؟ منظورم اینه یعنی ...

اخ معلومه ربط نداره 

تازه من برج ۷ عمل کردم 

برج ۱۰ انتقال دادم تاثیری ام اگه داشته اثرش رفته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم هیسترو ربطی به خراش نداره....  هیسترو یه عمل تشخیصی درمانیه....  حین هیسترو میشه خ ...

بله بیهوشی بود 🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اخ معلومه ربط نداره  تازه من برج ۷ عمل کردم  برج ۱۰ انتقال دادم تاثیری ام اگه داشته اثرش ...

عزیزم خوب منم مهر خراش با لاپراهیسترو انجام دادم بهمن انتقال دادم.... 

خراش با هیسترو سه چهار ماهم میمونه اثرش....