2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
عزیزم من اولین باره میشنوم برا آز ذخیره بگن دو روز قبل نز دیکی داشته باشینننن....  آز اسپرمم د ...

آنا جان مهربانم  من مطمئنم دکتر گفت شرایطو رعایت کردی!!🙄 شاید حواسش نبوده و فکر کرده آز هورمونهای دیگه هم دادم ، نمی‌دونم. 

موانع یعنی چیا رو بررسی کنم ؟  

ببین عزیزم مثلا من دو تا منفی تجربه کردم... 

یعنی دوبار پانکچر و دوبار انتقال منفی.... 

بعد دوبار منفی تازه آزمایشهای تکمیلی ایمنی و انعقادی و... رو برام نوشتن و مشخص شد هم مشکل ایمنی دارن هم انعقادی.... 

یعنی عملا دو تا منفی رو الکی تجربه کردم همون اول تستها رو انجام داده بودم الکی الکی دو تا منفی تجربه نمیکردم.... 

اون همه دارو... 

منظورم اینه اگه میخوایی یه بار امتحان کنی ببین میتونی دکترت رو قانع کنی همه چیو همین اول بررسی کنه.... 

البته نمیگم حتما تو هم مشکل داری شاید انجام بدی و مشخص بشه هیچ مشکلی نداری اما اگه مشکل داری و باهاشون رو بشه همون اول با دارو کنترل میکنن و شانس + شدنت خیلی بالاتر میره.... 

متوجه منظورم شدی؟ 

مثلا برا من مشکل ایمنی و انعقادیم دو تا موانع سر راه + شدنم بودن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روز14انتقالم

عزیزم درکت میکنم من خودمم دو بار این حس تلخ رو تجربه کردم.... 

امیدوارم به زودی جاشو بده به یه خبر شادی بخش و بتای تپل.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
احتمالا از داروهاست....  برا من چون مال سال ۹۴ بوده حضور ذهن ندارم اما دیدم دوستان ند تاشون نو ...

اناجون من دوسال پیش ازمایش ایمنی وانعقادی دادم تهران که دکتررزاقی گفتن جفتشومشکل دارم دوتا سرم ای وی ای جی وانوکسا6000برام تجویزکردن،بعدالان سوالم اینه دوباره بایدتکرارکنم ازمایشمویاهمون یبارکه تشخیص،داده شدکافبه؟؟چون فک کردم برای جلوگیری ازغلظت خون خوبه هپارین ایناداشته باسم،وچون 7بارم هس انتقال ناموفق داشتم سرمم شنیدم برای کساییکه انتقال های ناموفق داشتن میدن،چون دکترانکولوژموازش پرسیده بودم مشکل ایمنی داشتم تااخرعمرم یعنی دارم گف نه ممکنه دفعه بعدازمایش بدی نشون بده مشکل ایمنیت برطرف شده چیزی نیست یبارتشخیص بدن تااخرعمرباشه باهات

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
آنا جان مهربانم  من مطمئنم دکتر گفت شرایطو رعایت کردی!!🙄 شاید حواسش نبوده و فکر کرده آز ه ...

حالا این دفعه رفتی ازش بپرس.... 

ندانستن عیب نیست.... 

نپرسیدن عیبه.... 😉

یاد بگیر به ماهام یاد بده.... ❤️

بله یکیه علمیش نچراه و خودمون مییگیم طبیعی

اخه شنیدم سیکل کوتاه فرق داره با سیکل نچرال

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
ببین عزیزم مثلا من دو تا منفی تجربه کردم...  یعنی دوبار پانکچر و دوبار انتقال منفی....  ...

اناجونم شمادرموردسرم انترالیپیداطلاعاتی دارین؟که بحای سرم ای وی ای جی میدن؟همینجادوستان داشتن عوارضش وقیمنش میگن خیلی کمترارسرم ای وی ای جی هستس

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
اناجون من دوسال پیش ازمایش ایمنی وانعقادی دادم تهران که دکتررزاقی گفتن جفتشومشکل دارم دوتا سرم ای وی ...

عزیزم انعقادی نیازی به تکرار نیست چون مشکل داشتی..... 

اما ایمنی اعتبار آز فقط ۶ ماهه.... 

یعنی حتی بخوایی سرمم بگیری باید آز جدید دستت باشه.... 

یعنی ممکنه آز بدی خوب شده باشه یا بدتر.... 

پس ایمنیارو تکرار کن... 

اره عزیزم  ۳۵۰۰ هزینه ی عمل شد فکر کنم ولی چون ناشتا نبودم بدون بیهوشی انجام داد فقط با بی ه ...

برات کوتر انجام دادن یعنی؟یا هیسترو کردن برات؟سوراخ کردن شکمت رو؟

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
اناجون من دوسال پیش ازمایش ایمنی وانعقادی دادم تهران که دکتررزاقی گفتن جفتشومشکل دارم دوتا سرم ای وی ...

حتی ببین من خودم فروردین 94 ایمنی داده بودم مشکل داشتم.... 

حتی یادمه فقط یه کم چند تا سی دی مارکر بالا بودن اما بعدا قبل پانکچرم چون ۶ ماه بیشتر گذشته بود دوباره تکرار کردم حتی بدترم شده بود.... 

اما برا بارداری دومم که طبیعی بود و سورپرایز شدم احتمالا مشکل ایمنیم دیگه رفته بود پی کارش.... 

یعنی قابل تغییره.... 

اخه شنیدم سیکل کوتاه فرق داره با سیکل نچرال

فرق داره عزیزم.... 

اناجونم شمادرموردسرم انترالیپیداطلاعاتی دارین؟که بحای سرم ای وی ای جی میدن؟همینجادوستان داشتن عوارضش ...

عزیزم من نداشتم.... 

اما دیدم دوستان اینجا داشتن و جواب گرفتن.... 

اطلاعات جزئی ندارم....