2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
یعنی چی؟ هیچکی به شما هیچ توضیحی نداد؟ کجا انجام دادی؟ 

ابن سینا

نه کسی بهم چیزی نگفت

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم 15 انتقال دادم پس باهمیم انشاالله که مثبت بشه 

انشاالله عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ابن سینا نه کسی بهم چیزی نگفت

حالا من آرزومه یدونه برام انتقال بدن هر چی به دکترم میگم گوش نمیکنه من خیلی از دوقلویی بدم میاد و استرس میگیرم 

ایشالا برای شما هم ی خیریتی توش بوده

ناباروری شاید اما ناباوری که ندارم❣️
الهییی چقد اذیت شدی عزیزم. ان شاالله با نتیجه آزمایش بتای مثبت همه سختگیا فراموشت میشه. با سونو مش ...

بله سونو . سونو هیسترو  هم انجام دادم برای دومی ، یه بار هم بین اینا کورتاژ تشخیصی کردم آخه یه دکتر پولکی تشخیص پلیپ بد خیم داده بود 😏می گفت یه ربع سکه بیار تا نوبت عمل بهت بدم 🙄

سلام ببخشید من ی سوال داشتم خیلی بی حالم این دارو های بعد انتقال میخورم همش میخوام بخوابم چرا من این ...

عزیزم اینو دقیق یادم نیست منم اینطوری بودم یا نه.... 

اما کلا آب زیاد بخور.... 

روز چند انتقالی؟ 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
حالا من آرزومه یدونه برام انتقال بدن هر چی به دکترم میگم گوش نمیکنه من خیلی از دوقلویی بدم میاد و اس ...

انشاالله عزیزم

خب بیشتر بزارن شانس گرفتن یکی بالاتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

[QUOTE=267977475]آخه عزیزم آز ذخیره باید روز سوم پریود انجام بشه ،دو روز قبلش هم ‌میشه روز اول پریود که اصلا نمیشه نز ...[/QUOTEعزیزم از ال اچ و اف اس اچ روز سوم پریودی هست ولی آ ام اچ یا همون ذخیره هر روزی 

باشه ایراد نداره

اناجان یعنی چی که  سینا فکت  خوب بهتون جواب نمیداد ؟؟ سیکلی که با سینافکت داشتید برای پانک ...

عزیزم برا من جواب نداد اما برا خیلیا جواب داده.... 

من سیکل اولم سیکل کوتاه با سینافکت بود.... 

یعنی از روز دوم پری سینافکت شروع شد و همزمان داروهای تحریک تخمدانم شروع شدن.... 

یادمه یه هفته بعد قرار بود برم سونو خودم حس میکردم هیچ تغییری تو بدنم ایجاد نشده.... 

یادمه سونو که رفتم تا سونو کردن گفت هیچی نشده و اون روز دیگه سینافکت رو برام قطع کردن.... 

دز داروهامم زیاد بودنا.... 

اگه اشتباه نکنم روزی سه تا منوتروپین  و ۴ تا گونال.... 

عملا تو اون پانکچر دو تا جنین برام تشکیل شد.... 

اما بازم میگم دلیل نمیشه برا دیگران جواب نده.... 

من اینو یادم بود یادمه برا سیکل سوم دکترم چون تو پانکچر دوم سیکل آنتاگونیست رو انجام داده بود میخواست اینبارم سیکل با سینافکت رو چک کنه که بهش گفتم تو اولین پانکچرم تو ابن سینا انجام دادن جواب نداده دیگه همون آنتاگونیست رو انتخاب کرد.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها کسی از نحوه ی فریز جنین ها اطلاع داره؟ مثلا روی چه حسابی توی ی نی دو تا میذارن توی یکی سه تا توی یکی یکی؟

ی سوال دیگه یکی از دوستام ۲۲ تا جنین داشت PGD کرد به جز ۶ تاش همه مشکل کروموزوم جنسی داشتن تازه بقیه کروموزوم ها بررسی نشده بود ! من تعداد جنین هام خیلی کمه شوهرم میگه PGD کنیم به هوای قضیه ی دوستم ولی واقعا دلم نمیخواد

ناباروری شاید اما ناباوری که ندارم❣️
اناجان یعنی چی که  سینا فکت  خوب بهتون جواب نمیداد ؟؟ سیکلی که با سینافکت داشتید برای پانک ...

عزیزم بار اول مجبوری به پروتکل انتخابی با دید + باور کنی.... 

انشالله بهترین جواب رو بگیری.... 

انا جونم مرسی از توضیحاتت ببخشید هیچی ازش نفهمیدم 🙈 انای قشنگم من کمرم یا( لگنم) خیلی درد می ...

انشالله مامان شدی عزیزم.... 

ممنون 🌹 یه دکتری هست اینستا پیج داره اگه تهرانی سمت باغ حوض هست اسمش دکتر عاطفه گلفشان هست ، متخصص ...

یه دنیا ممنون ن عزیزم تبریز هستم اما بازم ممنون از راهنماییت🙏🙏😘😘

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏