2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
سلام گلم متاسفم من که آی یو آی بودم کلی ناراحت شدم و گریه شما که آی وی اف بوده می دونم بیشتر نارا ...

سلام عزیزم مرسی واسه حرفهای قشنگت امیدوارم سال دیگه نی نی هامون تو بغلمون باشه خدابزرگه ❤❤

بله جنین دارم سه تا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم نسبت به روز اول بهتر شدم،ولی به قول تو منم آب زیاد میخورم بازم تکرر دارم  راستی آمپول پروژ ...

عزیزم منظم بزنی بهتره اما هر از گاهی این ور و اون ور ایراد نداره.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم مرسی واسه حرفهای قشنگت امیدوارم سال دیگه نی نی هامون تو بغلمون باشه خدابزرگه ❤❤ بله جنین ...

امیدوارم همه خانمهای منتظر به خصوص عزیزای این تاپیک دامنشون ب زودی سبز بشه. 

🤔🤔🤔🤔کسی مشکل منو نداشته خانما؟

عزیزم من جوابی براش نداشتم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم مرسی واسه حرفهای قشنگت امیدوارم سال دیگه نی نی هامون تو بغلمون باشه خدابزرگه ❤❤ بله جنین ...

خدا رو شکر که سه تا جنین دیگه داری

دکترت کی هست ؟ کدوم بیمارستان میری؟

پروانه جون مگه سیکل کوتاه و نچرال یکیه?

نه عزیزم.... 

جواب آزمایشم اینه ؟ منفیه

بله عزیزم.... 

روز چند انتقال آز دادی؟ 

شما انتقال دادین؟ اره ی چهار روزه   مگه شمام انتقال دادین؟ شمام بی حالین

من ۱۳ دی انتقال دادم 

نمیدونم روز ۴ میشم یا روز ۵

بی‌حالی شاید از بیکاری ام باشه بیشتر کسل هستم تا بیحال

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بله یکیه علمیش نچراه و خودمون مییگیم طبیعی

عزیزم سیکل کوتاه بعید میدونم ربطی به نچرال داشته باشه.... 

شایدم من اشتباه برداشت کردم.... 

عزیزم من جوابی براش نداشتم.... 

آنا خانم

با توجه به ذخیره کمم و اینکه آندومتریوز خفیف داشتم ( لاپارا کردم) چند تا دکتر گفتن آی وی اف روی شما جواب نمیده ( با توجه ب ذخیره کمم) 

دکتر دیگه ای رفتم که پیشنهاد داد یه بار آی وی اف کنم

به من گفته از روز سوم پریود ال دی بخورم. 

با توجه ب شرایطم مایل به آی وی اف نیستم. چون میترسم این همه دارو به بدنم بزنم و نتیجه نگیرم و جسم و روحم ضعیف تر بشه. 

شوهرم می گه یه بار امتحان کن

نمی دونم چ کار کنم ؟ 😢😢

نظر شما چیه ؟ 

و اینکه سیکلی که با ال دی شروع بشه بهش چی می گن و مناسب حال من هست ؟؟

مرسی عزیزم خیلی امید ندارم به این انتقالم  ولی من همه جوره سعی میکنم رعایت کنم حتی نذر کردم که ...

سلام عزیزم ایشالا که نی نی چسبیده و داره بزرگ میشه 

ی سوالی برام پیش اومد شما ۹ تا جنین داری و فقط برات یدونه کامپکت انتقال دادن؟ چرااا؟؟؟ 

ناباروری شاید اما ناباوری که ندارم❣️
آخه عزیزم آز ذخیره باید روز سوم پریود انجام بشه ،دو روز قبلش هم ‌میشه روز اول پریود که اصلا نمیشه نز ...

عزیزم آز ذخیره روز خاصی نداره.... 

اون آزهای هورمونی اف اس هاش و ال هاش و... هستناگه اشتباه نکنم که روز دو سه باید انجام بشن احتمالا شما برات آز ذخیره کنار این آزهای هورمونی نوشتن با هم انجام دادین.... 

من دو بار آز ذخیره دادم تو روز عادی.... 

سلام عزیزم ایشالا که نی نی چسبیده و داره بزرگ میشه  ی سوالی برام پیش اومد شما ۹ تا جنین داری و ...

سوال خودمم همینه عزیزم 

بیمارستان منو اصلا در جریان نزاشته بود من تا لحظه ی آخر فکر میکردم قراره ۳ تا جنین انتقال بدم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سوال خودمم همینه عزیزم  بیمارستان منو اصلا در جریان نزاشته بود من تا لحظه ی آخر فکر میکردم قرا ...

یعنی چی؟ هیچکی به شما هیچ توضیحی نداد؟ کجا انجام دادی؟ 

ناباروری شاید اما ناباوری که ندارم❣️