2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048252 بازدید | 684648 پست
اینا چین؟ من از کجا بفهمم تو چ سیکلی بودم

عزیزم یه سری سیکلها با سینافکتن.... 

یا مثلا دیفیرلین و امثالهم.... 

اینا اگه اشتباه نکنم اگونیست هستن.... 

حالا یا بلندن یا کوتاه....

سیکلی که مهار سیستم باروری از ماه قبل شروع میشه بلنده.... 

مثلا دیدی بعضیا مثلا ماه قبل دیفیرلین (یک سوم یا همچین دزی الان حضور ذهن ندارم) یا موارد مشابه میزنن یا سینافکت از ماه قبل مثلا بیستم سیکل شروع میشه.... 

بعد پریود میشن و ادامه میدن.... 

این یعمی مهار از قبل پریود و سیکل قبل شروع شده این یعنی سیکل بلند.... 

اما بعضیا از بعد پریود مثلا سینافکت شروع میکنن یا دزهای روزانه دیفیرلین و امثالهم.... 

اینام کوتاه هستن یعنی لانگ نیستن.... 

و اما بعضیام مثل من مهارشون بعد پریود و با ستروتاید و داروهای مشابهش هست که اینها اول داروهای تحریک تخمدان رو شروع میکنن بعد داروی مهار چند روز آخر شروع میشه اینم سیکل کوتاه از نوع آنتاگونیست هست.... 

اطلاعات من در این حده البته برداشتهای خودمه حالا درست و غلطش رو دقیق نمیدونم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

رز جان میدونم الان داغونی و حتما خیلی گریه کردی  من الان برات گریه کردم شوهرم میگه چیه گفتم یکی از بچه ها جواب منفی گرفته منظورم اینه که نمیگم بیخیالش باش و غصه نخور چون درد داره حتی برای من 

اما گریه هات رو که کردی دیگه هرچه زودتر بازم  رز  بشو  انگیزه بگیر و دنبال حقت برو خدا بی جوابت نمیزاره 

میدونم  خسته ایی  خستگی هات رو در کن چندتا مهمانی برو اگه شد یه سفر کوچک وبعدش یه یا علی بگو و بازم از اول شروع کن ماهم برات تواین راه بهترینها روآرزو میکنیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من سیکل قبلیم لانگ بود ولی درمورد سیکل کوتاه و نچرال اطلاعاتی ندارم میشه توضیح بدین ببینم در ...

عزیزم سیکل نچرال که از اسمش پیداست.... 

به صورت طبیعی و با سونوها زمان تخمکگذاری رو شناسایی میکننبعد چند روز بعد اون بر اساس سن جنین برات انتقال میدن... 

یه چیزی تعریف کنم انرژی بگیرین.... 

یکی از دوستامون انتقال داشت.... 

سیکلشم نچرال بود قشنگ یادمه روز انتقال رفته بود بهش گفته بودن جنینش از فریز در نیومده.... 

خیلی ناراحت بود.... 

جالبه تست بارداریش + شد یعنی خدا براش طبیعی انتقال داده بود.... 

یعنی همیشه با انرژی + برین جلو.... 

انشالله بهترینا منتظرتون هست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من سیکل قبلیم لانگ بود ولی درمورد سیکل کوتاه و نچرال اطلاعاتی ندارم میشه توضیح بدین ببینم در ...

و اما کوتاه و لانگ.... 

کوتاه و بلند بودن به مدت زمان مهار بستگی داره نه صرفا دارو.....

مثلا ممکنه شما سیکلتون با سینافکت لانگ بوده با همون سینافکت سیکل کوتاهم تجربه کنی.... 

مهار اگه از قبل آخرین پریود شروع بشه سیچل لانگه اگه بعد پریودی شروع بشه کوتاه.... 

حالا اگه تو سیکل کوتاه مهار بعد داروهای تحریک تخمدان باشه آنتاگون اگه قبلش باشه اگونیست.... 

انشالله که درست برداشت کرده باشم و درستم انتقال داده باشم.... 

خلاصه خیلی درگیر این چیزا نکنین خودتون رو فقط خواهشا حواستون باشه که مثلا تو سیکلهای ناموفق به چیا بدنتون خوب جواب نداده.... 

مثلا بدن من با سیکل با سینافکت خوب جواب نمیداد که به دکترم انتقال دادم.... 

کسایی که منفی بودن ، واقعا من خیلی ناراحت شدم . به اندازه خودتون . اما یکم آروم و سبک &nbs ...

چه فایده دیر بشه؟؟

من اصلا اون موقع نمیخوام 😔

من الان که جووونم میخوام 

اگه طبیعی باردار میشدم الان کم کم بچم کلاس اول یا پیش دبستانی بود🥺 شاید دومی زو هم بدنیا آورده بودم

این دنیا خیلی به ما بدهکاره 

متاسفانه نمیدونیم یقیه کیو بگیریم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آخی الهیییییی  عزیزم انشاالله سالم وسلامت بغلش بگیری و سالهای سال برای اسپند دود کنی

مرسی قشنگم 🫂

یه بغض وحشی گیر کرده به گلوم رهام نمیکنه 

لگنمم خیلی درد میکنه درد پریودی نیست چطوری بگم انگار لگنم گرفته دردش عجیبه حتی تو راه رفتن هم اذیتم میکنه

حتی کم کم علایم پریودیم هم داره میره 😔 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم یه سری سیکلها با سینافکتن....  یا مثلا دیفیرلین و امثالهم....  اینا اگه اشتباه نکن ...

سلام ببخشید من ی سوال داشتم خیلی بی حالم این دارو های بعد انتقال میخورم همش میخوام بخوابم چرا من اینجورم همه اینجور میشن  نکنه خونم میخواد لخته بشه خیلی میترم بی حالم

ممنون آنا جان بابت توضیحاتت ،میشه بگی همسرت چیکارا کرد مورفولوژیش بالا اومد؟

عزیزم فدات... 

با اصلاح تغذیه.... 

سالم میخورد.... 

اکثرا بخارپز و آب پز.... 

سرخ کردنی رو حذف کرد.... 

چربیش رو پایین آورد.... 

کبد چربم داشت اونم درمانش کرد.... 

خنک نگهداشتن ب ی ضه ها خیلی مهمه.... 

لباس زیر تنگ و شلوار لی تنگ و... ترک کرد.... 

دوش داغ و سونا و جکوزی ممنوع.... 

میوه و سبزیجات و سالاد تازه و فصل زیاد میخورد.... 

والا بالا نرفت همین حدودای 1 بود بین صفر یک نوسان داشت که سیکل سوم که + شدم یک شده بود.... 

دی اف آی بالا بود بعدش چک نکردیم اما این موارد رو یه سال قبل آخرین سیکل انجام داد.... 

دیگه اسپرم رو چک نکردیم.... 

اما شکر خدا هم میکرو سوم + شدم هم اینکه بعدش در کمال ناباوری مجدد طبیعی باردار شدم.... 

آره منم اول فقط مشکل کمی تعداد وتحرک اسپرم داشتیم دوبار آی یو آی کردم هم منفی شد هم ریه ام آب آورد&n ...

انشالله با نتیجه دلخواه 🤲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خواب موندم یک ساعت دیر تر شیاف گذاشتم😔

عزیزم ایرادی نداره.... 

عزیزم به سلامتی ان شاالله که نتیجه انتقالتون مثبت باشه 😍 دکتر انصاری پور ب منم میگفتن شیر پرچرب بخو ...

😇😊

واقعا هم تاثیر داره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من الان مکمل نمیخورم 🤔 قرص تیروئید،  استرادیول،  پراپرد( همونی ک واسه تپشه قلبه به اسم د ...

پراپرانول برا تجویز کردن؟ 

حتما استرس و اضطرابت بالاست؟؟ 

سلام ببخشید کسی اینجا هست که دارو بعد انتقال میخوره بی حال بشه همش دلش بخواد بخوابه من کلا بی حالم و ...

انتقال دادین؟

راستش اره منم خوابم زیاد شده بخاطر دارو هاست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

و اما کوتاه و لانگ....  کوتاه و بلند بودن به مدت زمان مهار بستگی داره نه صرفا دارو..... مثلا ...

اناجان یعنی چی که  سینا فکت  خوب بهتون جواب نمیداد ؟؟ سیکلی که با سینافکت داشتید برای پانکچر چجوری بود ؟

اخه من اولین باره قراره با سیکل لانگ پانکچر بشم تا حالا امتحانش نکردم ببینم جواب میده یا نه