2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048255 بازدید | 684648 پست

کسایی که منفی بودن ، واقعا من خیلی ناراحت شدم . به اندازه خودتون . اما یکم آروم و سبک  شدید دوباره برید عکس بچه ببینید ذوقش و داشته باشید تا دوباره شروع کنید .

خدا رو چه دیدید شاید که قرار باشه اون بچه تپل مپل و‌خوشگله😍 نصیبتون بشه باید یکم بیشتر منتظرش بمونید . 

بالاخره که دنیا اینجوری نمیمونه یه بارم قراره به ساز ما کوک باشه همه چی . 

اصلا باید اینطوری بشه ، مگه ما چی میخواییم ، فقط یه بچه سالم ، باید داشته باشیم ، حقمونه . با خیلی چیزای این دنیا ساختیم . از این یکی نباید کوتاه بیایم . 

یه آشنایی دارم شاید بگم ۵-۶ بار سقط کرد . عمل کرد ، حتی یه جنین ۵-۶ ماهه تو بدنش مرد  که مجبور شد با سزارین  بدنیا بیارنش ، اما اینقدر سماجت کرد که الان دختر خوشگلش تو بغلشه . درسته دیر شد ، ولی آخرش شد . 

مرسی گلی منم خوردم هرچی که تونستم ولی سخت گیری نکردم  تنها چیزی که بهش پایبند بودم تو خوردن ...

آخی الهیییییی 

عزیزم انشاالله سالم وسلامت بغلش بگیری و سالهای سال برای اسپند دود کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای عزیز جان آدم که بیوفته تو درمان پر از مشکل میشه مشکل اولیه ما فقط فقط کمبود اسپرم بود یعنی وقتی ...

آره منم اول فقط مشکل کمی تعداد وتحرک اسپرم داشتیم دوبار آی یو آی کردم هم منفی شد هم ریه ام آب آورد 

ببین فقط آمپولای محرک بمن زدن دیگه حتی آسپرین هم ندادن نگو خونم لخته شده و راحت یکسال هر شب یا دوسه شب یکبار جام بیمارستان بود صورتم تمام جوش شد و جا انداخت تقریبا سه سال طول کشید تا شدم آدم سابق 

دیگه خواستم آی وی اف کنم از آشناهام یکی بهم گفت اینجا فقط پول و انرژی و زمانت هدر میره برو تهران فقط هم برو رویان 

رویان رفتم اما بدلیل شلوغی اونجا و شرایط خودموناینقدر فاصله درمانم طولانی شد که دوسال ولش کردم تا یکسال ونیم پیش که رفتم یه کلینیک زیر نظر خود رویان 

الانم دیگه توکلمون هم شده به خود خدا انشاالله که ناامیدمون نکنه

دکترم بعد انتقال جنین خیلی تاکید داشت که شیر پر چرب پاستوریزه استفاده کنم  با ماست ولی علت عل ...

عزیزم به سلامتی ان شاالله که نتیجه انتقالتون مثبت باشه 😍 دکتر انصاری پور ب منم میگفتن شیر پرچرب بخورم که یبوست نشم

من فروردین برای دومین بار پلیپ عمل کردم خداییش تا یه مدت قشنگ راحت بودم عملشم که انگار نه انگار اصلا ...

الهییی چقد اذیت شدی عزیزم.

ان شاالله با نتیجه آزمایش بتای مثبت همه سختگیا فراموشت میشه.

با سونو مشخص شد برا شما؟ من بار ققبلی تو هیسترو مشخص شد تو سونو معلوم نبود. نمیدونم دکتر با سونو دیگه ای قراره انجام بده یا چی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خونریزی داشتم .سونو گراف گفت دور تا دور جنین پر خون هست تو رحم.امپول پروژسترون میزدم روزی یدونه و شی ...

عزیزم پس هماتوم داشتی.... 

حتما برا این بارداریت پیگیرش باش.... 

احتمالا مشکل انعقادی داشته باشی.... 

بررسی بشی بد نیست.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
رفتم ازمایشات کاشتهای قبلیمو نگاه کردم ازمایشا رو داده بودم..چون میگفتم زمانیکه ک زیرنظر این دکتر رف ...

ایمنی چی؟

CD ها  یا آنتی تی پی او

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم میشه بگی که داروهات برا ایمنی انعقادی چی بود

انوکسا

اسپرین

پردنیزولون

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
بله یکیه علمیش نچراه و خودمون مییگیم طبیعی

عزیزم سیکل کوتاه با نچرال و طبیعی فرق میکنه عزیزم

پروانه جون مگه سیکل کوتاه و نچرال یکیه?

نه عزیزم فرق داره