2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047850 بازدید | 684629 پست
من الان مکمل نمیخورم 🤔 قرص تیروئید،  استرادیول،  پراپرد( همونی ک واسه تپشه قلبه به اسم د ...

خوبه من حتما صبونه یه تخم مرغ آب پز میخورم زیتون رو توی کاسه آب ریختم که نمکش کم شه بعدصبونه یه پیاله زیتون بخور ماکارونی با لوبیا سبز هم خوبه 

من سیکلم نچرال بود با ضخامت ۱۱ روز ۱۷ و ۲۰ پریودیم انتقالم بود عزیزم آزمایش های ایمنی انعقادی و ژنت ...

کاشت قبلیم هم امپول پی دی کسان میزدم.اینبارم ک میزنم.چندروز اول تو بازو میزدم دوروزه دور ناف میزنم..یسری دکتر خیلی ازمایش برام نوشت ولی بعضیاشونو نمیدونم چی بودن.کاشت قبلیم خیلی نوشته بود....احساس میکنم امپول دورناف بهتره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من الان مکمل نمیخورم 🤔 قرص تیروئید،  استرادیول،  پراپرد( همونی ک واسه تپشه قلبه به اسم د ...

تغذیه خوب واسه ماها خیلی موثره مثلا برای رفع التهاب سلولهای بدن زیتون روغن زیتون عالیه ماهی هم بخورالتهاب واسه هر موقعیتی دردسر سازه 

یه مولتی ویتامین از دکترت میپرسیدی بد نیس 

راستی شما مشکلتون چی بود که آی وی اف کردین

بچه ها من سیکل قبلیم لانگ بود ولی درمورد سیکل کوتاه و نچرال اطلاعاتی ندارم میشه توضیح بدین ببینم در ...

عزیزم دارو بهت میدن مثله لتروزول اینا خودت یکی تخمک تو تخمدانت ایجاد میشه وبدنت خودبخود زخامتش بالا میره چون خودشو برایه لانه گزینی تخمک بالغ اماده میکنه ووقتی زخامتت خوب بالا رفت برات انتقال میدنو بدنتو گول میزنن فککر میکنه تخمک خودشه بارور شده به نظرم خیلی خوبه چون با استرادیول نه بلکه خودش بالا میره منم میخوام اینبار اگه دکتر قبول کنه همینو پیشنهاد بدم

منم امروزسوم پریودم اگه خدا بخواد از پریود بعدی وارد سیکل میشم البته دکترم گفت همین پریود ولی بخاطر ...

ببین یه بار دیگم گفتم اصلا نمیشه گفت کدوم دارو به بدن کی جواب میده به من سینال نساختو النوا خوب بود ولی خییییلیا اینجا با سینال کلی جنین تپل مپل داشتن با النوا حتی گونالم جنینی براشون تشکیل نشد به نظرم به دکترت اعتماد کن من زخیرم خوبه و دکترا مخالفه دادن النوان چون میگن تعداد تخمک زیاد میشه حتی یکی گفت شاید راهی بیمارستان بشی ولی من این قانونو نقص کردم هیچیمم نشد پس فقط بسته به بدنته به سلامتی انشالله کلی جنین تپل مپل بدی

من سیکلم نچرال بود با ضخامت ۱۱ روز ۱۷ و ۲۰ پریودیم انتقالم بود عزیزم آزمایش های ایمنی انعقادی و ژنت ...

اگه ازمایش انعقادیpt هست ک تازه تو اینترنت زدم..اره  کاشت قبلیم یادمه این نوع ازمایشات جدید بودن ک دادم..چون یادمه ک خیلی زیاد بودن.و اینا جزشون بود...شاید بخاطر این امپول پی دی کسان بم داد

سلام دوستان،امروز روز چهارم انتقالمه،من همیشه یکی از علائم پریودیم درد زیر بغله،از روزی که انتقال دادم این دردو دارم😟 نگرانم،هیچ علائم خاصی ندارم البته چون استراحت مطلق بودم کمردرد و پهلودرد دارم که به نظرم طبیعیه،لکه بینی ندارم،اگه لانه گزینی صورت بگیره چه روزی باید لک دید؟ من سرچ میکنم هر جا یه چیزی گفته☹️ 

سلام خانمای عزیز

روزتون بخیر

یه سوال داشتم ممنون میشم هر کی میدونه راهنماییم کنه

من امروز سونوی روز دهم واسه قبل انتقال داشتم

ضخامت اندومتر خداروشکر اوکی بود ولی گفتن تخمدان سمت چپ فولیکول ۱۳ داره و اگه واسه سونوی چند روز بعد رشد کنه سیکل انتقال کنسل میشه؟!!!کسی میدونه چرا این اتفاق افتاده؟!!!

چون مول اینکه با وجود تزریق آمپول دکا و قرص ال دی من نباید فولیکول میداشتم ولی داشتم😢😢😢

سلام دوستان،امروز روز چهارم انتقالمه،من همیشه یکی از علائم پریودیم درد زیر بغله،از روزی که انتقال دا ...

خودم باری که مثبت شدم دوباریم که منفی شدم اصلا لک ندیدم پس رو اون ایتم اصلا حساس نباش خیلیام دیدنو مثبت شدم من کلا باری که مثبتم شدم هر لحظه احساس میکردم پریود میشم بعدش به علایم توجه نکن چون تحت تاثیره داروهاس از رو علایم نمیتونی بفهمی

خوبه من حتما صبونه یه تخم مرغ آب پز میخورم زیتون رو توی کاسه آب ریختم که نمکش کم شه بعدصبونه یه پیال ...

مرسی گلی

منم خوردم هرچی که تونستم

ولی سخت گیری نکردم 

تنها چیزی که بهش پایبند بودم تو خوردن ، شیر پر چرب پاستوریزه بود چون دکتر خیلی تاکید کرد 

من تنها نبودم این چند روز رو 

مادر شوهرم و خواهر شوهرم پیشم بودن 

امروز تنها شدم :)

تازه دارم با تو دلیم حرف میزنم اگه اون موقع حرف میزدم میگفتن عروسمون دیوونه شده😂

مامانمم همچنان شبا میاد چون رستوران داره در طول روز کار داره

راستی من سعی میکنم هرروز واسه نینی اسپند دود کنم😃🧿

ولی دیروز دود نکردم😂🤦🏻‍♀️

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

هر امتحانی هر چقدر هم سخت باشد جزوهزاران امتحان زندگیست که پشت سر میگذاریم پس نگذار بذر ناامیدی و استرس امتحانت راخراب کندبرایه رسیدن به هدف باید از مرز خستگی گذشت باید نیرومند تر از توانت شویی تا به هدفت برسی

تغذیه خوب واسه ماها خیلی موثره مثلا برای رفع التهاب سلولهای بدن زیتون روغن زیتون عالیه ماهی هم بخورا ...

ای عزیز جان آدم که بیوفته تو درمان پر از مشکل میشه

مشکل اولیه ما فقط فقط کمبود اسپرم بود یعنی وقتی ما رفتیم مرکز سال ۹۷، دکتر گفت انقد وضعیت داغونه که سریع باید ای وی اف کنید شانس اخرتونه 😐 ( من قبلش اصلا نمیدونستم مرکز چیه چندسال تو مطب های بیخود آلاف شدم)

خلاصه وضعیت مالیم خوب نبود رفتم دولتی انتقال دادم نتیجه نگرفتم 

مشکل خودمم تیروئید کم کار بود

بعد الان از فروردین دارم میرم ابن سینا یعنی من از سال ۹۸ تا ۴۰۱ بیخیالش شدم ، جلوگیری طبیعی ام داشتم 😐🤦🏻‍♀️

اینجا آزمایش دادم و سنو ، پی سی یو هم شدم

حتی یه بار بخاطرش عمل تخلیه کیست انجام دادم

دیگه آزمایش خاصی ندادیم که ببنیم چیه 

کاریوتایپ هم دادم هنوز جوابشو نگرفتیم دکترم گفت مهم نیست

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️