2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
عزیزم کامپکت چیه

جنینی که به بلاست نرسیده ولی از ۳ روز بیشتره

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم روز 11انتقالت ای جان به سلامتی.منم روز 12انتقالم ولی دیروزبی بی زدم منفی شد تو بی بی نزدی؟&nbs ...

نه عزیزم بی بی نزدم چون بچه ها اینجا گفتن شاید مثبت یا منفی بودن بی بی،اشتباه باشه

ولی همش احساس میکنم دارم پری میشم

البته روز ۴و۵ هم همه ی علائم پری شدن رو داشتم حتی من وقتی پری  میخوام  بشم لرز خفیف یهو میکنم اونو هم داشتم اون دو روز،که خداروشکر پری نشدم

ولی امروز اخساس پری دارم  چون روشم طبیعی هستش 

شنبه تاریخ اصلی پری من هست یکشنبه باید ازمایش بتا بدم

یعنی اگه منفی باشم خودم قبلش پری میشم😭😭

برام دعا کنید لطفاااا

الهی شما هم جوابتون مثبت بشه  و قبل من ازمایش بدیذ و یه بتای عالی داشته باشید

نه عزیزم بی بی نزدم چون بچه ها اینجا گفتن شاید مثبت یا منفی بودن بی بی،اشتباه باشه ولی همش احساس می ...

فداتون بشم مرسی امیدوارم شماهم به مراد دلتون برسید باخبرهای خوش بیاییدتو گروه😘😘😘

عزیزم منم بعد از انتقال روزش یادم نیست ، حالت پریود داشتم، و فکر میکردم بخاطر امپول، شیاف و قرص هاست ...

میدونی این حرفها رو خودم بارها اینجا شنیدم و خودم به همه امید دادم،ولی الان خودم  از نظر روحی کم اوردم

دفعه ی قبل شیاف داشتم  و مطمین بودم به خاطر شیاف  ،تا روز ازمایش پری نمیشم

ممنونم که جوابمو دادی عزیزم ،الهی همیشه سلامت باشی

برام دعا کن عزیزم لطفاااا،خیلی محتاجم

به سلامتی و مبارکی😘اولین بارانتقال دادی

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

تجربیات مامان زهرا :

👈بیمارستان یا مرکز درمانی: مرکز ناباروری نیکان

👈دکتر معالج: مهرنوش امیر سیاوشانی

👈سن زن: 26

👈مشکل زن:  بدون مشکل 

👈مشکل مرد: کم تحریکی و تعداد کم اسپرم 

👈سابقه قبلی درمان: استفاده از مکمل ها و تقویت کننده ها  و دوبار ای  یو ای منفی 

👈مدت ناباروری: 5سال

👈داروهای مصرفی جهت پانکچر : سینال اف . هاش ام.جی. لتروزل. متفورمین 

👈ذخیره تخمدان: یک 

👈پانکچر روز چندم پریودی: روز 15

👈فاصله پانکچر و آی وی اف:   3ماه 

👈تعداد فولیکول:  20 و 19

👈تعداد تخمک: 18 تا

👈تعداد جنین:  10 تا

👈تعداد جنین انتقال داده شده: 2 تا 

👈 گرید جنین ها: a و ab

👈 ضخامت آندومتر در هنگام انتقال: 9

👈داروهای مصرفی بعد از انتقال: امپول و شیاف پروژسترون .استرادیول .اسپرین.فموبرا.

👈تعداد دفعات آی وی اف : یک بار

👈آیا از جنین فریز استفاده شده است؟ بله

👈 آیا از روش های کمکی مانند هچینگ جنین،PRP، لنفوسیت تراپی، سِرُم IVIG ، انتقال با بیهوشی ، چسب جنین، آمپولGCSF ، خراش اندومتر، شستشوی رحم، لاپاراسکوپی، هیستروسکوپی و .... استفاده شده است؟ انتقال با بیهوشی داشتم  چون موقعه ای یو ای خیلی اذیت شدم 

👈آزمایش اول روز چندم انتقال و میزان بتا: روز 15  میزان بتا 2400

👈آزمایش دوم روز چندم انتقال و میزان بتا:  ندادم

👈 علائم خاص از زمان انتقال تا آزمایش : درد پریودی و یخ زدن پاها 

👈مراقبت های بعد از انتقال: سه روز اول خیلی رعایت کردم ولی استراحت کامل هم نبودم هر نیم ساعت بلند میشدم 10 دقیقه خونه قدم میزدم پله بالا پایین نکردم زیاد  از دستشویی فرنگی استفاده کردم  و غذاهای روزانه ولی بدون ادویه و گرمی زیاد استفاده نکردم و کار سنگین و خم و راست شدن زیاد خودداری کردم و مصرف به موقعه داروها  

👈تغذیه قبل از انتقال: مصرف عذاهای سالم مث سبزیجات و میوه جات  و ورزش کردن  مث حرکت کششی و پیاده روی 

👈تغذیه بعد از انتقال: اونم مثل همیشه غذاهای سالم و بدون ادویه جات و گرمی کمتر 

👈تعداد نی نی تو دل مامان:  دوتا بودن  ولی بعدش یکیش نموند الان یدونه است 

👈سونو چند روز بعد از انتقال برای مشاهده ساک حاملگی: 10 روز بعد مثبت شدن ازمایش که 5 هفته و  4 روز بود 

👈داروهای مکمل و تقویتی: برا همسرم فرتیل اید . مایع ال کارتیین .جینسینگ.ویتامین ای و سی .فولیک اسید.

👈 هزینه ها : 90 میلیون 

👈 توضیحات لازم: اول از همه دعا میکنم همه بانوان طعم شیرین مادر شدن رو بچشن و هیچ وقت حسرت این حس شیرین تو دلشون نمونه فقط امیدوار باشین و تو هر کاری به خدا توکل کنید  چون خدا بهتراز ما صلاحمون رو میدونه من بعد دوبار ای یو ای منفی به کل ناامید شدم به اصرار همسرم وارد سیکل ای وی اف شدم و از روز 8 انتقال هر روز بی بی میزدم بعد 10 دقیقه یه هاله کمرنگ میوفتاد که به زور دیده میشد و روز 15 با ناامیدی تمام ارمایش دادم حتی واسه جوابش هم نرفتم که میگفتم منفیه ولی بعداز ظهر همسرم دیدم با گل و کادو شیرینی و با چشمای پر از اشک اومد و گفت که داریم مامان بابا میشیم وقتی رفتیم پیش دکترم و سونو انجام بدم دکتر صدای قلب دوتا جنین رو گذاشت و گفت دوقلو هستن واقعا بهترین لحظه بود ولی بعد ۴ ماه یکی از دوقلو ها رشدش متوقف شد والان منتظر این عزیز مادر هستیم ومن هر روز شکر میکنم بابت این نعمت و حکمت خدا انشاالله همه اونایی که چشم انتظارن دامنشون به زودی زود سبز بشه از نذر صلوات و خوندن سوره مریم و یونس غافل نشین 

👈زمان تولد نی نی(ها) انشالله بسلامتی: دوماه دیگه   20آذر 1401 انشاالله 

@mamanayemovafagh

ارتباط با ادمین جهت ارسال تجربیات :  

@rz_dy

یعنی رحمم خودش به طو طبیعی به ضخامت خوب رسید و شرایطش خوب بود دیگه دارویی مثل استرادیول نخوردم 

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

تجربیات مامان صبا : 

👈بیمارستان یا مرکز درمانی:گاندی 

👈دکتر معالج:دکترفرزانه چوبساز

👈سن زن: 34

👈مشکل زن:  مشکل خاصی نداشتم چندین دکتر رفتم که همه میگفتن ناباروری بی علت هست

👈مشکل مرد: سالم

👈سابقه قبلی درمان: چندین دوره دارو و یک ای یوای و یک آی وی اف ناموفق

👈مدت ناباروری:۱۰سال

👈داروهای مصرفی جهت پانکچر :یادم نیست زیاد بودن

👈ذخیره تخمدان:_

👈پانکچر روز چندم پریودی: فک کنم ۱۷یا۱۶بود

👈فاصله پانکچر و آی وی اف: یکسال

👈تعداد تخمک: ۳۰

👈تعداد جنین: ۲۹

👈تعداد جنین انتقال داده شده:۳ تا

👈 گرید جنین ها:aو b

👈 ضخامت آندومتر در هنگام انتقال: _

👈داروهای مصرفی بعد از انتقال:امپول وشیاف پروژسترون ،استرادیول، آسپرین....

👈تعداد دفعات آی وی اف :دوبار

👈 آیا از روش های کمکی مانند هچینگ جنین،PRP، لنفوسیت تراپی، سِرُم IVIG ، انتقال با بیهوشی ، چسب جنین، آمپولGCSF ، خراش اندومتر، شستشوی رحم، لاپاراسکوپی، هیستروسکوپی و .... استفاده شده است؟خیر هیچی

👈آزمایش اول روز چندم انتقال و میزان بتا:روز۱۲بتا ۱۸۰۰

👈آزمایش دوم روز چندم انتقال و میزان بتا: روز۱۴انتقال بتابالای ۵۰۰۰ رفت

👈 علائم خاص از زمان انتقال تا آزمایش :علایم زیادی داشتم  البته از هفته دوم انتقال ببعد سینه درد شدید حالتهای پریودی ،دمای بدنم خیلی بالا میرفت در حد تب 

👈مراقبت های بعد از انتقال:دو روز اول استراحت کردم روز سوم از تهران با ماشین به شهر خودمون برگشتم و بعدش زندگی عادی ولی کار سنگین نکردم داروهامو مرتب مصرف کردم‌  

👈تغذیه قبل از انتقال: عادی

👈تغذیه بعد از انتقال: تغذیه عادی

اما زعفران و‌جگر و‌جیزهای قاعده آور مصرف نکردم

👈تعداد نی نی تو دل مامان: دوتا دخترناز🥰

👈سونو چند روز بعد از انتقال برای مشاهده ساک حاملگی:۱۷روزبعدش

👈داروهای مکمل و تقویتی:ویتامین هاکه دکترداده بودن

👈 هزینه ها : تواین ده سال هزینه ها خیلی زیاد بود که هیچ وقت حساب نکردم

👈 توضیحات لازم:

فقط همینو‌بگم که تا خدا نخاد برگی از درخت نمیفته 

من بهترین دکترا رو رفتم همه‌میگفتن‌شما هیچ مشکلی ندارین

بعضی وقتا خیلی ناراحت و‌ناامید میشدم ولی خدا به موقعش میده بهترینشم میده

من تصمیم گرفته بودم که این اخرین ای وی اف ام باشه انتقال اولم رو دکتر چوبساز ایران نبودن دکتر تهرانی انجام داد و‌منفی شد دوست داشتم اخرین بار شانسم رو با دکتر چوبساز عزیزم امتحان کنم چون همیشه خیلی امید و انرژی به من میدادن با اینکه  کلی جنین داشتم اما کفتم اگر منفی شد دیکه ادامه نمیدم شاید خدا نمیخاد بده

ولی مثبت شدم و خدا دوتا دوقلوی ناز به من هدیه داد که تا ابد شکرگزاشم با اینکه حاملگی خیلی خیلییی سختی داشتم و تمام ۹ ماه رو حالت تهوع و استفراغ اما وقتی به بچه هام نگاه میکنم تمومشو فراموش میکنم

امیدوارم خدا بهترینهارو براتون بخاد🌺 

👈زمان تولد نی نی(ها) :

الان ۱۸ ماهشونه 

یعنی رحمم خودش به طو طبیعی به ضخامت خوب رسید و شرایطش خوب بود دیگه دارویی مثل استرادیول نخوردم 

این چند نمونه ازتجربیات دوستان بخون.

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

تجربیات مامان ندا  : 

👈بیمارستان یا مرکز درمانی:مرکزناباروری وسقط مکررابن سینا

👈دکتر معالج:دکتراعظم محمداکبری

👈سن زن: ۲۸

👈مشکل زن:  مشکل خاصی نداشتم پرولاکتینم بالابودیکم

👈مشکل مرد: ازواسپرمی شدید که عمل تسه انجام دادیم 

👈سابقه قبلی درمان: ۳بارای وی اف ناموفق تومرکزدیگه انجام دادم

👈مدت ناباروری:۱۰سال

👈داروهای مصرفی جهت پانکچر :همشون ویادم نیس ولی سینال اف وhccویتامینم بود

👈ذخیره تخمدان:_

👈پانکچر روز چندم پریودی: فک کنم ۱۷یا۱۶بود

👈فاصله پانکچر و آی وی اف: ۳ماه

👈تعداد فولیکول:_ 

👈تعداد تخمک: _

👈تعداد جنین: ۱۱تا

👈تعداد جنین انتقال داده شده:۲تا

👈 گرید جنین ها:گفتن عالیه

👈 ضخامت آندومتر در هنگام انتقال: _

👈داروهای مصرفی بعد از انتقال:امپول وشیاف پروژسترون ،استرادیول،ویتامین d....

👈تعداد دفعات آی وی اف :۴بار

👈 آیا از روش های کمکی مانند هچینگ جنین،PRP، لنفوسیت تراپی، سِرُم IVIG ، انتقال با بیهوشی ، چسب جنین، آمپولGCSF ، خراش اندومتر، شستشوی رحم، لاپاراسکوپی، هیستروسکوپی و .... استفاده شده است؟قبلاهیستروسکپی شده بودم این دفعه سرم ivig زدم

👈آزمایش اول روز چندم انتقال و میزان بتا:روز۱۲بودبتام۱۸۰۰

👈آزمایش دوم روز چندم انتقال و میزان بتا: روز۱۴انتقال بتا۴۸۰۰

👈 علائم خاص از زمان انتقال تا آزمایش :یکم دردپریودی داشتم روز بعدانتقال تب شدیدوپاهامم تیرمیکشید

👈مراقبت های بعد از انتقال:مثل روزهای عادی ایندفعه سعی کردم استرس ودورکنم ازخودم نمازمومیخوندم وسپرده بودم به خودش زیادنمیخوابیدم ولی اونجوری که کارهای سنگینم نمیکردم 

👈تغذیه قبل از انتقال: زیادگرمیجات استفاده کردم و۹ماه ژل رویال خودرم سردیجات وحذف کردم

👈تغذیه بعد از انتقال: نشاسته ،اسفناج ،فرنی خوردم روزهای اول تغذیه ام هم بیشترابکی بودبخاطریبوست

👈تعداد نی نی تو دل مامان: یدونه عشق وجون من

👈سونو چند روز بعد از انتقال برای مشاهده ساک حاملگی:۱۷روزبعدش

👈داروهای مکمل و تقویتی:ویتامین هاکه دکترداده بودن

👈 هزینه ها : تواین چندسال خیلی زیادبودولی فقط یه امیدداشتم که این دفعه میشه که خدابرام خواست

👈 توضیحات لازم:تواین راه خیلی حرف هامیشنوی وخیلی چیزهامیبینی فقط بایدامیدت وازدست ندی من تواین چندسال کلاناامیدبودم ازرفتن به دکترازبس نتیجه منفی بود ولی این دفعه واقعاامام زمان وتوخواب دیدم وبهم یه پیرهن بچه دادواین شدهمه امیدم وپی شوگرفتم رفتم دکترهمه اونایی که تواین راهن بهشون میگم ناامیدترازمن وجودنداشت پس ناامیدی وکناربزاریدوبریدفقط قبل انتخاب مرکزی که میریدخوب تحقیق کنیدکه چندسال الکی این راه ونرین

چله زیادبرداشتم که مطمنم اونابی تاثیرنبود

فقط امیدوامیدوامیدهمین

برای منم دعاکنین نی نی موصحیح وسالم بدنیابیارم انشاالله

👈زمان تولد نی نی(ها) انشالله بسلامتی:خرداد۱۴۰۲انشالله

خداروشکر ، مبارکت باشه خیلی خوشحال شدم  همونی که اون روز گفتی بتات ۹۸ هست؟ خییییلی خوشحال شد ...

آره عزيزم ممنونم از همتون كه دعام كرديد❤️🙏 حالا از امروز نگران دو هفته ديگه روز سونوام 😁 

ميگم بچه ها شماها ميدونيد سرماخوردگي رو چيكار كنم اين وسط؟