2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
عزیزم من خودم هم میخوام لاهوتی رو انتخاب کنم و برم،پری جون شما میخواین روز سه پریودی برین تهران؟ آز ...

سلام تو تلگرام سرچ کن لاهوتی عضو شو سؤالاتت رو ساعت ده تا یازده شب بپرس 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بتات خوبه....  لاله جون بتاش ۵۰ بوده الان هزار ماشالله شازدش دومادیه برا خودش....

آره عزيزم امروز آزمايش دومو دادم بتام شده ٤١٧ واسه دكترم فرستادم تازه امروز گفت خوبه 

عزیزم کاریوتایب یه تست خونه.... تو آزمایشگاه ژنتیک انجام میدی....  کرومزومها رو از نظر ظاهری ...

سلام آنا جان ممنون وقت میذاری پاسخ میدی الان دیگه انتقال در پیش رو دارم اما دکتر گفت چون با تسه نمونه جمع آوری شده سعی شده بهترینش انتخاب بشه باز آزمایشات کلی که نوشته بودن برا همسرم و نگاه میکنم ممنون میشم آزمایشات کروموزومی که برا آقایون هست و اسمشو بگی 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
من روز ده بی بی زدم مثبت شد روز ۱۲ازمایش بتا دادم مثبت بود همیشه بی بی چک مطمین نیست من دوستم سه قلو ...

توروخدا دوست خودتون بود😍😃😀وای مرسی عزیزدلمممم😘😘😘خداازت راضی باشه

انشاالله به سلامتی😍 انشاالله که یه دونه نی نی تپل مپل سفت چسبیده باشه به دلت😘😍

ممنون عزیزم دعا کن برام که خیلی محتاج دعاهاتونم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها

میشه به من یه کم امید بدید لطفااااا

خیلی نیاز دارم به دلگرمی😔😔

امروز همش حس میکنم دارم پری میشم😭😭😭روز یازده هستم

دوست ندارم اینجا حرف منفی بزنماااا ولی به جز شما با کسی نمیتونم حرف بزنم اخه

توروخدا دوست خودتون بود😍😃😀وای مرسی عزیزدلمممم😘😘😘خداازت راضی باشه

اره گلم خدا بهش دوتا پسر یک دختر داد هر چی بی بی چک میزد ازمایش داد مثبت بود 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
آره عزيزم امروز آزمايش دومو دادم بتام شده ٤١٧ واسه دكترم فرستادم تازه امروز گفت خوبه 

خداروشکر ، مبارکت باشه

خیلی خوشحال شدم 

همونی که اون روز گفتی بتات ۹۸ هست؟

خییییلی خوشحال شدم ان شاءالله بقیه انتقالی ها هم بتا آزمایششون عالی باشه. آمین 

بچه ها میشه به من یه کم امید بدید لطفااااا خیلی نیاز دارم به دلگرمی😔😔 امروز همش حس میکنم دارم پ ...

عزیزم منم بعد از انتقال روزش یادم نیست ، حالت پریود داشتم، و فکر میکردم بخاطر امپول، شیاف و قرص هاست که پریود نمیشم و هم قطع کنم پریود میشم اما خداروشکر جواب آزمایشم مثبت بود. 

ان شاءالله جواب آزمایشت مثبت باشه. 

به علائم اصلا توجه نکن. والا همه گفتند سینه درد جز علائم هست، مال من اتفاقا از مواقع پریود هم درد کمتری داشتم.

توکل کن به خدا. 

سلام بوه ها.من کاشت دومرحله ای انجام دادم.الان دو روز از مرحله دوم کاشتمه..شوهرم ایقد نزدیک شد ک ترش ...

سلام 

من نمیدونم دو مرحله ای چطوره

اما تا جواب آزمایش بهتر هست نزدیکی نکنید. 

ان شاءالله که جنینت سالمه تو شکمت و میچسبه به رحمت

بچه ها میشه به من یه کم امید بدید لطفااااا خیلی نیاز دارم به دلگرمی😔😔 امروز همش حس میکنم دارم پ ...

عزیزم روز 11انتقالت ای جان به سلامتی.منم روز 12انتقالم ولی دیروزبی بی زدم منفی شد تو بی بی نزدی؟ 

خداروشکر ، مبارکت باشه خیلی خوشحال شدم  همونی که اون روز گفتی بتات ۹۸ هست؟ خییییلی خوشحال شد ...

دوست عزیزمون خوب گفت علائم اصلا درست نیست ملاک بذاری یه کانال هست تو تلگرام اگه بخونی همه اونایی که مثبت شدند تجربه هاشون گفتند بعضی هااصلاعلائم نداشتند بعضی ها هم درد پریودی داشتند