2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048011 بازدید | 684638 پست

سلام دوستان 

من دوسالی هست که قبل از پریود ۲ روز لکه بینی داشتم و بعد پریود میشدم الان این مدت بیشتر شده ۳ یا۴ لک‌میبینم بعد پریود میشم 

این ماه الان از یکشنبه تا حالا دارم لک‌میبینم ولی هنوز پریودم باز نشده 

ماه دیگه میخام وارد سیکل پانکچر بشم.

لطفا اگه چیزی میدونین یا تجربه ای دارین راهنماییم کنید.

ممنون

سلام عزیزم اتفاقا دیشب به یادت بودم خواستم امروز حالت رو بپرسم ببینم چکار کردی بالاخره پیش کدوم د ...

سلام عزیزم ممنونم مهتاب جان خیلی محبت داری عزیزم 

پیش دکتر حنطوش زاده رفتم تو این دوبار که دکتر خوبی به نظرم اومد.

طول سرویکسم تو یه هفته از ۲۸ اومد ۲۳ دکتر خودش نگران شد . روز قبل هم یه کم لک دیدم گفت دیگه صبر جایز نیست خدایی نکرده اتفاق بدی می افته همون ساعت ۷ شب گفت برو بیمارستان بستری شو تا منم بیام. تا ساعت ۱ هم مرخص کردن . 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشید من جنین 5 روزه انتقال دادم.روز11 انتقالم بی بی گذاشتم منفی شد .شما بی بی استفاده نکردی 

سلام رز جان، ممنونم بابت تبریکت 

ان شاءالله برای شما همچنین مثبت میشه و بتات یک عدد عالی باشه .

من بی بی استفاده کردم اما حقیقتا نسبت بهش ۵۰ ۵۰ بودم به این دلیل که اولین بار که اقدام به بارداری کردم بدون هیچ آمپولی یا ... بی بی چک هاله انداخت و تمام علائم بارداری اعم از حالت تهوع، سینه درد و ... داشتم اما چند روز بعد پریود شدم.

یادمه یکباری هم که منفی شده بود بی بی، بعضی علائم داشتم مانند تلخ شدن دهان، حساس شدن سینه و ...

اما بازم پریود شدم و از اونجا به بعد هم بی بی ها منفی میشد 

اینجا بچه ها دیدن که بی بی منفی، آز مثبت شده، یا بی بی مثبت ، آز منفی

توکل به خدا ان شاءالله جنینت تو شکمت هست. آمین یا رب العالمین 

نگو عمرا دست بزنم زن طاقت نداره اتفاقا ریز ریز انجام بده که نمونه تلنبار بشه طاقت نیاری یدفعه پاشی ت ...

شوهرم از دیروز ترسیده یکم کمک می کنه امروز دکتر گفت فقط برای سرویس بلند شو 

خدایا نگهدار تو دلیم باش ❤️
سلام عزیزای دل من امدم پسرم حالش خوب بود خداروشکر داشت بازی می کرد اما دکتر گفت یک سنو دهانه رحم بده ...

خداروهزاربار شکر که سالمه.

سلامت خودت و جنین از تمیزی خونه مهم تر هست. 

بچه ها این درسته که لوبیا سبز ضخامت بالا میبره یا نه؟ آخه بعضی جاها نوشته برعکسه ،ضخامت پایین‌ میاره ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بچه ها کسی بوده کیفیت تخمکش تو پانکچر بد بوده باشه ولی جنین براش تشکیل شده باشه؟😭😭😭

عزیزم کیفیت تخمک ‌که مشخص نمیشه چیه فقط وقتی جنین تشکیل نشه میندازن گردن کیفیت تخمک یا کیفیت اسپرم

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش