2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست

سلام به مادرهای حال و آینده نزدیک ، اینجا کسی ای یو ای کرده ؟سنم بالاس فرصتی ندارم ب نظرتون امیدی هست با ای یو ای نتیجه بگیرم مشکلم فقط سنم هست و ذخیره پایین خودم همسرم سالمه برم ای وی اف بهتره ؟ بین مام و ابن سینا و امید کدوم بهتره ؟ممنون میشم راهنمایی کنید 

خدایا تو رو خدا ....گرچه آهو نیستم اما پر از دلتنگیم ضامن چشمان آهوها به دادم میرسی ..
سلام عزیزم شما پیش دکتر زارعیان میرین؟ راضی هستین؟ ببخشید هزینه ویزیت و سونو چقد میگیره؟

سلام عزیزم نه من زارعیان نرفتم ،یه ماما بود مشاوره میداد تو اینستا من دوبار باهاش مشاوره شدم ایشون مامای دکتر زارعیان بودن و برای آزمایش اولیه اینو برام فرستادن که مهر دکتر زارعیان رو داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزان خوبین همگی انشااله؟بچه ها از وقتی گفتین توی این فصل احتمال منفی شدن زیاده،یه کم دو دل شدم برای انتقال،میخواستم برم برای خراش و کارهای قبل انتقال،اومدم ازتون بپرسم به نظرتون بذارم برای بعد عید؟و یه سوال اینکه جنین بیشتر فریز بمونه کیفیتش کمتر میشه؟

@ترسو68   سلام گلم میشه یه راهنمایی کنید که دلیل انتخاب دکتر تمیزی چی بود آیا در مورد بقیه هم تحقیق کردید و در نهایت تمیزی رو انتخاب کردید یا یهویی شد انتخابش؟ داروهای انتقالش چی هاست ایرانی میده؟آمار مثبتش میگن زیاده و سرش خلوت تر از لاهوتی و علیرضایی و بعضیا میگن آمار مثبت بالاترش بخاطر این که مریض هاش تعدادش کمتره و الافی ویزیت اینا نداره میشه یکم کلا درموردش بگید تصمیم درست بگیرم❤️🌺🤗

ممنون عزیزدلم منم تازه رفتم تو‌سیکل میکرو عزیزم ، باید آخر این ماه توی پریودی سونو بشم تا داروهای پا ...

سلام عزیزم انشاءالله که همه چی برات خوب پیش بره 

میشه بپرسم ذخیره تخمدانتون چقدره؟؟؟

اخه برامنم کمه دکتر گفت بیا دارو بگیر نرفتم گفتم ماه بعد 

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
سلام به مادرهای حال و آینده نزدیک ، اینجا کسی ای یو ای کرده ؟سنم بالاس فرصتی ندارم ب نظرتون امیدی هس ...

چند سالتونه؟. والا آی وی اف می گن رو ذخیره پایین جواب نمیده. 

خیلی ها رو دیدم که گفتن کلی دارو استفاده کردن و هورمون وارد بدن کردن ولی فایده ای هم نداشته و پشیمون بودن. 

@آسمانیترینم    

سلام دوست عزیزم

امشب ۷۰ حمد و دعای توسل خوندم   و به امام زمان عج هدیه کردم و برای حاجت دل شما دعا کردم.

الهی خیلی زود طعم شیرین مامان شدن رو بچشی و صاحب اولاد سالم و صالح بشی

آمین

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
چند سالتونه؟. والا آی وی اف می گن رو ذخیره پایین جواب نمیده.  خیلی ها رو دیدم که گفتن کلی دارو ...

💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞

۱_یامنان✔️
۲_ پروانه۲۱✔️
۳_ آستاره ۷۲✔️
۴_ عبدالواحد✔️
۵_ گل_یخ۱۳۷۸ ✔️
۶_ سحربانو۶۸  ✔️
۷_ khanomiman✔️
8_alae✔️
9_ poweroflove❇✔️
 ۱۰_ ماهییا✔️
۱۱_ niloo68✔️
12_ رادیس۱۲✔️
۱۳_ pariii73✔️
14_sara123✔️
✔️15_ hannaneh✔️
16_ کاربر تکراریست✔️
✔️۱۷_ asemaneabii
18_باران۳۱✔️
۱۹_ پشمالووو✔️
✔️20_ Ati7966
✔️21_baharak2017
22_ترسو ۶۸✔️
✔️ ۲۳_mamannazaninandaryan
✔️۲۴_  houra۱۴۰۰
✔️۲۵_elahe_الهه
 ۲۶_زینب ف✔️
۲۷_لیمولیمولیمو✔️
✔️۲۸_mehremah
۲۹_گونشمم✔️
✔️۳۰__sharareh_
✔️۳۱_raha16
۳۲_هدیه۹۹✔️
۳۳_فرزان3228✔️
۳۴_پاپیون_سفید✔️
۳۵_نگار80✔️
✔️۳۶_sssefat
✔️۳۷_ favali
۳۸_ گیسوگلابتونم✔️
✔️۳۹_ farzi99
۴۰_ بررا۹۶✔️

💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞

️۴۱_ داداشممم✔️
42_sarvesahi✔️

۴۳_rose_710✔️

44_haniiijoooon✔️
45_نیره✔️
۴۶_جی۲✔️

۴۷_محلا20✔️
۴۸_صدف_۶۹✔️
۴۹_آسمانیترینم✔️

۵۰_99lili

51_ماهک۱۱5

52_94rima

53_مرجانه ساحل

54_هانیلsآریل

55_زهرااااباااانو

56_نازنینnazi

57_narsis_

58_sseeaa

59_مامان۱رقیه

atefe71h _60

61_atefe9907

۶۲_baran1467

۶۳_فاطیما259 

64_رزیتا22

65_فرشته12345

۶۶_سنجاقک_جون

۶۷_طوطططیا

۶۸_جانان۱۱۱
۶۹_شطرنجی
۷۰_جی۲
۷۱_سروصنوبر
۷۲_blueskys
۷۳_آناشید۹۹
۷۴_نیاز6973
۷۵_هیلا۱۴۰۱
۷۶_7zooozi۸
۷۷_مهساااااام
۷۸_نرگس1393
79_aatrisa5128
80_miragg
81_آرام000
82_atrin_arsen_atrina
۸۳_نازدخت۲
۸۴_saadat
85_zhiyan74
۸۶_Elina53
۸۷_behigoli
۸۸_سمانه_۷۲
۸۹_teyeb
۹۰_گندمک۱۱
۹۱_طلاخانومm
۹۲_مهکام_جان
۹۳_rose_sam
۹۴_فردایی_روشن
۹۵_فطررس
۹۶_لیلوا

تصمیم گرفتی که پیشش بری یا نه ؟؟

نه اصلا تصمیمی برای رفتن نداشتم پیششون،مامای ایشون تو اینستا پیج داره برای مشاوره فقط مشاوره از ماما گرفتم و نمیدونستم اصلا ربطی به دکتر زارعیان دارند،بعد که نسخه رو فرستاد دیدم مهر دکتر زارعیان رو داره

سلام دوستان

اول به همه اونایی که مثبت شدن تبریک میگم...برای منتظرا خیلی دعا کنید🥺

دوم اینکه میدونم موضوع تاپیک میکروهستش اما یه سوال داشتم گفتم شاید اینجا کسی تجربه داشته باشه...

میخوام بدونم کسی اینجا عمل لاپاروسکوپی تخمدان به دلیل تنبلی تخمدان و هیستروسکوپی انجام داده و بعدش باردارشده؟ اگر شده چه مدت بعدش؟

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
شماهم دارید؟؟من بعد شام میخورم حالمو بدمیکنه مخصوصا تهوعش

اره منم دارم‌وحشتناک حالت تهوع و اسهال دارم ببخشید

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
@آسمانیترینم     سلام دوست عزیزم امشب ۷۰ حمد و دعای توسل خوندم   و به امام زمان ...

مهتاب عزیزم سلام

از لطف بی نهایتت ممنونم 

برای سلامتیت و خواسته دلت صلوات نذر میکنم،ان شاءالله حال دلت همیشه عالی باشه