2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048080 بازدید | 684642 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم هنوز آزمایشامو انجام ندادم.تنبلی کردم.هفته بعد میرم. میپرسم چه آمپولایی لازمه که زودتر ته ...

گلم میشع یه توضیح کامل لطف کنی به من بدی اولین ویزیت تمیزی چکار میکنه فقط نواقص آزمایش رو مینویسن با سونو سینه و ویزیت قلب بعد میگه اینا رو بیار تا داروها رو شروع کنم؟یعنی مرحله دوم داروهای پانکچر شروع میشن انشالله؟

خواست به خودت و دوتا تو راهیتم باشه اینقد استرس نده به خودت خدا بزرگه عزیزم 

من بخاطر خوشحالی دخترم اینارو میخواستم بیارم حالا دخترم غم داره دلم خونه اینارو میخام چکار،

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
من بخاطر خوشحالی دخترم اینارو میخواستم بیارم حالا دخترم غم داره دلم خونه اینارو میخام چکار،

ای وااای ناشکری نکن عزیزم، این حرفو نزن ، چه غمی!!! خب مریضی برطرف میشه دیگه ، هر بیماری درمانی داره ، الان غصه بخوری بعد خدای نکرده بچه هات مشکلدار بدنیا بیان چیزی بقول خودت از غم دخترت کم میشه؟؟ 

بگو کسی بیاد جات بمونه چندساعت برو خونه دوش بگیر استراحت کن غذا بخور قرص هات را بخور بعد برو عزیزم همه چیز درست میشه 

عزیزم اینطور نگو خدا اینارو داده بهت دخترتم مرخص میشه میاد خونه ایشالا 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام خانوما ببخشید باز اومدم با سوال تکراری، من ۵ روز شده که از پریود دومم بعد از پانکچرم میگذره تما ...

منم اینطور بودم تاحالا سابقه تاخیر نداشتم بعد یهفته حدودا پریود شدم تاپیکشم زدم پرسیدم

خدایا خودت کمکم کن🙏🙏
گلم میشع یه توضیح کامل لطف کنی به من بدی اولین ویزیت تمیزی چکار میکنه فقط نواقص آزمایش رو مینویسن با ...

من هفته بعد با جواب آزمایشام میرم پیشش

ماما گفت اگر جواب ها مشکلی نداشت پرید دی ماه میریم واسه پانکچر

تمام تقویتی هایی رو هم که دکتر قبلیم داده بود رو هم که اصلا قطع نکردم و دکتر تمییزی گفت خوبن و ادامه بده

یعنی میشه عشقم بابا بشه؟

عزیزم چقد بخاطر دختر نازنینت ناراحت شدم ولی نگران نباش بیمارستان دوز انسولین براش تعیین میکنه قندش کنترل میشه 

انشالله خیلی زود بهتربشه مرخص بشه دلت شاد بشه

سلام عزیزم هنوز آزمایشامو انجام ندادم.تنبلی کردم.هفته بعد میرم. میپرسم چه آمپولایی لازمه که زودتر ته ...

نهال جون ببخشید یه بار دیگم پرسیدم فکر کنم پستموندیدید ازمایش دیگه ای نداشتی به دکترت نشون بدی ‌؟ این از مایش ها ازمایش های اولیته ؟ اول تا سوم پریودی باید بدی اخه برایه من گفت باید پریود نباشی ببخشید سوالم زیادبود