2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
الهی عزیزم بچه 😔 ایشالا خوب بشه خداروشکر درمانش هست خودتو ناراحت نکن چن سالشه ؟ 

4سال و سه ماه دارم میمیرم واسش خون تو رگام نیست بخدا داغونم نمی‌دونم چکار کنم این چندروزه همشتست و انسولین میزنن واسش با گریه هست خیلی حالم بده 4روزه بیمارستان پامو بیرون نزاشتم  

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدون پی ار پی با روزی ده تا استرادیول ۶تا خوراکی ۴تا واژینال از ۶بالا نمیرفت با پی ارپی روز انتقال د ...

عزیزم یادتون هست روز چند پی ار پی شدی روز چند انتقال دادی؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
4سال و سه ماه دارم میمیرم واسش خون تو رگام نیست بخدا داغونم نمی‌دونم چکار کنم این چندروزه همشتست و ا ...

درکت میکنم واقعا ناراحت شدم چون کوچیکه سخته هی آمپولش بزنی خودتم که بارداری 

ولی خداروشکر که متوجه شدین زود اتفاقی نیفتاد خدایی نکرده براش تهش اینه مرخص میشه و انسولین میزنه الان کوچیکه بی تابی میکنه ولی بزرگ میشه عزیزم خداروشکر درمان داره 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
4سال و سه ماه دارم میمیرم واسش خون تو رگام نیست بخدا داغونم نمی‌دونم چکار کنم این چندروزه همشتست و ا ...

خواست به خودت و دوتا تو راهیتم باشه اینقد استرس نده به خودت خدا بزرگه عزیزم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
من کلا از اول سیستم بدنم اینجوری بود نمیدونم چرا. هیچ وقت نتونستم سحر خیز باشم

راستش من از وقتی وارد این جریان شدم کلا سیستم م به هم ریخته خواب یکی از اون است بعضی وقتا وسوسه میشم سرخود برم قرص خواب آور بگیرم ولی میترسم از این بدتر بشم

سلام خانوما ببخشید باز اومدم با سوال تکراری، من ۵ روز شده که از پریود دومم بعد از پانکچرم میگذره تما ...

سلام گلم من دقیقا یادم اولین پریود بعدپانکچرم سروقت بود ولی دومی حدوددوتا۳هفته تاخیرداشت که من تعجب کرده بودم چنین چیزیو چون سابقه نداشتم 

گلم بهش فکر نکن میدونم خیلی سخته بخصوص براماها که چندسال چشم انتظاریم ولی هرچی خیرهمون برات پیش میاد

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌‌ دل‌من‌داند‌ومن‌دانم‌ودل‌داندومن👶👶
سلام خانوما ببخشید باز اومدم با سوال تکراری، من ۵ روز شده که از پریود دومم بعد از پانکچرم میگذره تما ...

تنها راحت ازمایش یا بی بی چکه چرا میترسی الان ؟؟؟ یا هستی یا نیستی دیگه بهتر از بلاتکلیفیه که

آتی جان خودتو خیلی اذیت میکنی ، قند چیزی نیست خداروشکر درمان هم داره عزیزم، لطفا بفکر بچه های تو دلت هم باش گناه دارن 

بسلامتی عزیزم، مام خیلی محشره آمار مثبتش زیاده، الهی که بسلامتی زایمان کنی عزیزدلم 💋💋❤️❤ ...

ممنونم عزیزم دعا کنید صحیح و سلامت بیاد بغلم دلم آروم بگیره❤❤❤

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉