2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048079 بازدید | 684642 پست
خوبه نزدیکی تقریبا اگه شد حتما یه سر ب این دکتر بزن 

اره اگه بشه میرم پیشش فقط اینکه به شوهرتم خودش دارو داد یا فرستاد پیش دکتر دیگه؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
اینا چه قشنگه از کجا تهیه کردی؟انشالله به زودی کلی چیزای قشنگ قشنگ توش بنویسی

کتابفروشی عزیزم انشالله قسمت خودت  انرژی مثبت میدم بخودم شک نکن بالاخره میشه الان تو این دوره نازایی محاله 

از تولد تا ۵سالگی 😍

زندگی،خاطره ی آمدن و رفتن ماست...!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره اگه بشه میرم پیشش فقط اینکه به شوهرتم خودش دارو داد یا فرستاد پیش دکتر دیگه؟

نه هیچ دارویی مصرف نکرد دکترم چیزی نگفت

ولی جایی ک ازمایش داد گفت بدشکلی دارن اسپرما برین متخصص ک نرفت😅

نه هیچ دارویی مصرف نکرد دکترم چیزی نگفت ولی جایی ک ازمایش داد گفت بدشکلی دارن اسپرما برین متخصص ک ن ...

پس فکر کنم مشکل خیلی جدی نبوده

کتابفروشی عزیزم انشالله قسمت خودت  انرژی مثبت میدم بخودم شک نکن بالاخره میشه الان تو این دوره ن ...

مرسی قشنگم🥰اره محاله ولی باید کلی هزینه کنی 😔🥺 هنوز وام قبلی که گرفتیم تمو نشده

پس فکر کنم مشکل خیلی جدی نبوده

جاهای دیگه رفتم گفتن طبیعی شوهرم شغلش شهر دیگس دیگه نمیشد همش بیاد و بره برا نزدیکی استرسم بیشتر میشد این دکتر گف ای وی اف 

مرسی قشنگم🥰اره محاله ولی باید کلی هزینه کنی 😔🥺 هنوز وام قبلی که گرفتیم تمو نشده

همش میگن بیمه نازایی .... کجاس اخه  اره واقعا هزینه ها بالاس. اینجا بیمارستان معتضدی ک دکتر میفرسته بهش گفتم میخام برم اونجا گفت میشه بری من مشکلی ندارم فقط اون روز ک وقت پانکچرته من اونجا نیستم  بیمارستان کل هزینه میشه ۱۰ تمن که اخر کار ۵تمنش رو بینه پس میده

اینجا هم ک خصوصیه من میرم گفتن اخر کار نامه میدیم برو بیمه از هزینت بهت برمیگرده حالا نمیدونم چن درصد چون بیمم سلامته

همش میگن بیمه نازایی .... کجاس اخه  اره واقعا هزینه ها بالاس. اینجا بیمارستان معتضدی ک دکتر میف ...

ما کلا از ۳۰ ملیونی که خرجمون شد ۱و۹۰۰ قراره بدن بیمه مون تامین اجتماعیه واقعا خاک برسرشون