2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048077 بازدید | 684641 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای خدا 😱😥😢پس حتما حتما نیست که آدم جواب بگیره آن شالله سری بعد مامان میشی الهی آمین 🤲🤲🤲

ممنون عزیزم .بله هیچ روشی صد در صد نتیجه بخش نیست

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام دوستان روز بخیر من هفته بیست و هشت بارداریم از دیروز حس میکنم بچه تکون نمیخوره هر چیم چیز شیرین ...

ببین هرروز حرکاتش مث هم نیست 

برا من دو سه روز کم تحرکه دو سه روز فعال اوایل خیلی نگران میشدم ولی الان حرکتش دستم اومده 

ینی از دیروز هیچی  حرکت نکرده  یا کمه؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
ببین هرروز حرکاتش مث هم نیست  برا من دو سه روز کم تحرکه دو سه روز فعال اوایل خیلی نگران میشدم ...

سلام پشمالو جون دکتر علیرضای نوبت گرفتم برام ایمنی انعقادی و کاریو تاپ اینا نوشت شاید بیوفته بعد عید تخمک کشیم بعدشم گفت وزنتو کم کن خوشرو بود ولی علافیش زیاد بود ۴ رفتم ۸نووبتم شد همیشه اونجوریه؟دارو خارجیم میده به شما چی داد

خانما محتاجم به دعاتون دخترم بیمارستان بستری هست ۳روز با علامه بی حالی خواب آلودگی بردم دکتر قندش ۷۰ ...

عزیز دلم براش صلوات فرستادم

نذر کن عزیزم

محکم باشه 

دوتا نی نی تو دلت

نگران نباش حالش خوب میشه.

شادی صدام کنید
خب بسلامتی آن شالله که جنین های باکیفیت و عالی واست تشکیل بشه و با اولین انتقال مامان میشی 🤲🤲🤲🤲

الهی امین 

ان شاالله شما هم گره از مشکلت باز میشه و زود زود مامان میشی

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
ببین هرروز حرکاتش مث هم نیست  برا من دو سه روز کم تحرکه دو سه روز فعال اوایل خیلی نگران میشدم ...

الان خانم خانمااا یه تکون خورد مردم و زنده شدم داشتم لباس میپوشیدم برم بیمارستان چکاب بشم .ولی کلا دو روز حرکتش خیلی کمه بنظرت برم بیمارستان?

کاربری هشت ساله ام و بدون تذکر لغو کردید ...😊😊 فدای سرم خوشحالم بخاطر حرف حق لغو شدم 😏😉
سلام پشمالو جون دکتر علیرضای نوبت گرفتم برام ایمنی انعقادی و کاریو تاپ اینا نوشت شاید بیوفته بعد عید ...

به سلامتی عزیزم خیلی دکتر خوب و دلسوزیه 

اره هر سری بری همین قد برا نوبت علافی داره چون خیلی مریض داره 

من داروهام ایرانی بود ذخیرم خوب بود سینال اف داشتم و hmg و ستروناکس

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..