2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048120 بازدید | 684644 پست
بی بی چکای منم ی جور دیگه به ریشم میخندن😅 قشنگ مثبت هاله دار میشن. حالا این دفعه بدترررر کامل خط بن ...

ولی برا من محض رضای خدا ی حاله یا سایه هم نیفتاده تا حالا😁 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
خواهش میکنم عزیزم ، خوشحالم که انجام دادی. خدا خیلی دوستت داره و شما هم زندگیتو دوست داری وگرنه میگ ...

مرسی قشنگم💜🥺🫂

گفته هات خیلی زیبابود 

از این به بعد نباید فکرش به خطور کنه چون دارم مادر میشم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی برا من محض رضای خدا ی حاله یا سایه هم نیفتاده تا حالا😁 

ب خدا این بهتره تا اینکه nبار از ذوق دستات بلرزه فک کنی معجزه شده و بری آز بدی و ی چی عین پتک بخوره تو ملاجت😅. جوری شده ک بی بی چک مثبت برا من خنثی شده دیگه از بس بهم کلک زده. 

ان شاالله مثبت واقعی و موندگار ببینی ب زودی😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
یعنی هیچکی لیست ازمایش های اولیه برایه خودشو همسزشوو نداره کاملشو اونی که اول تا سوم پریودی میدیم😔 ...

عزیزم شاید من بتونم از داخل جوابدهی ازمایشاتم پیدا کنم فقط نمیتونم بخونم 

باید شات بگیرم

@D_Komando77

آیدی تلگرامم پیام بده بفرستم برات گلی

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنون عزیزم  کاملا درست میگی، باید تمرین کنم با خودم که آدم های اطرافم رو برای خودم بزرگ نکنم& ...

خوبه خدا رو شکر عزیزم الهی همیشه شادی قسمتت باشه نی نی توشکمت هم انشاالله رفیق زندگی تو شوهرت میشه من خودم خیلی جای تو بودم خیلی سرم اومد تا تونستم گلیمم رو از آب بکشم تنها راهی که بهم جواب داد همین بود هرچقدر دیگران برات تو اولویت باشن  دور از جونت خودت داغون وپریشونی اصلا همین روش رو پیش بگیر کم کم میبینی اونا تشنه ارتباط با تو میشن ولی دیگهتو بهشون اعتنا نکن البته همه اینها باید نامحسوس باشه هم برای خودت هم اطرافیان 

برای خودت و نی نی و شوهرت بهترینها ارو از خدا میخوام

من ازمایش ندادم اصلا 

پروانه جون برای من اینارو ‌نوشته بود‌ن که ببین اگه اینارو‌ میگی یه چندتای دیگه هم هست تایپ ‌کنم برات 

FBS                        

FSH

lh

prolactin 

tsh  

CBCdiff_PLT

Cr

BG_RH

VDRL

(PPD(TB test 

HIV_HCV_HBSAg

Rubella lgG_lgM

25oh vitamin D

Anti Tpo

anti thyroglobulin

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
پروانه جون برای من اینارو ‌نوشته بود‌ن که ببین اگه اینارو‌ میگی یه چندتای دیگه هم هست تایپ ‌کنم برات ...

اره همینه کاملشو برام بنویس قربون دستت پدرم در اومد گیرم نمیاد فقط فردام وقت  دارم سوم پریودیمه